Új hozzászólás Aktív témák

  • dioka7

    senior tag

    Sziasztok.

    Páromnak keresnék head-setet, de ez (kicsit beleásva magam a témába), már látom, hogy bonyolultabb lesz, mint gondoltam.

    Szempontok:
    - Kicsi a füle, eddig kb 20-25 kipróbált agybadugós (In-ear) head-setből egy sem volt jó, mind kiesik, a legkisebb gumival is. A CIEM kialakítás ugyanezen okból szintén nem áll meg a fülében. Egyedül az Ear bud jó, ebből is, az a "fajta" amit az iphone-okhoz adnak. Te hát a kialakításának ilyennek kellene lennie. (Fejhallgató sem játszik.)
    - Utálja a BT-t, mert nem akarja töltögetni, ezért csak a jack-es, vezetékes játszik.
    - 10k (nagyon max 20k) környékén legyen az ára, de bármilyen javaslat jöhet.
    - A zenék is hallgathatóak legyenek vele, ami a hangszórók minőségét illeti. Nem túlzottan vájt fülű, de basszus azért legyen, ne úgy hangozzon, mintha a telefon hangszóróját tartaná a füléhez.
    - Ami a lényeg, napi 2x1 órát utazik vonaton, ekkor sokat telefonál, tehát mindenképpen kellene a mikrofon is, az már nem fontos, hogy hangerőt, vagy bármit lehessen "távirányítani". Egy Xiaomi Redmi Note 5-ön és egy Iphone 6-on használná, váltva. Egyik céges, másik saját tel.
    Ezt néztem ki, de nincs gyakorlati tapasztalat vele, csak a kialakítás/ár/mikrofon, stb. vagyis a fenti kitételeknek elvileg megfelel. Viszont nem tudom, hogyan szól.
    Szóval tudtok valamit ajánlani?

    Előre is köszönöm! :R

Új hozzászólás Aktív témák