Új hozzászólás Aktív témák

  • pendre54

    addikt

    Üdv!
    Az első, és reményeim szerint talán az utolsó hozzászólásom lenne, ebben a topikban. :) Egy rövid bevezető után térnék a lényegre. Szóval, két hete vettem, egy Sony Xperia XZ1 Compact telefont. Mivel az nem képezheti vita tárgyát, hogy a telefon előbb-utóbb le lesz ejtve ;] , így beszereztem hozzá, egy 360 fokban, kőrkörös védelmet nyújtó, atombiztos tokot. A tokkal maximálisan elégedett vagyok, csak van egy olyan mellékhatása, hogy a jack csatlakozó körül olyan szűk a hely a tokon, hogy gyakorlatilag a jacket nem lehet használni. A Sony által adott gyári, filléres cuccot még épp sikerült valahogy beletuszkolni, de kihúzni már nem lehetett, csak úgy, hogy szét kellett szerelni a tokot, ami nem épp egy fél perces művelet, mivel 6 db csavar tartja össze, az elő, és a hátlapot.
    Nos, innentől kezdve sok vari nincs, irány a vezeték nélküli Bluetooth-os cucc. Mivel zenét alapvetően PC-n hallgatók, ahhoz meg meg vannak a dolgaim, a telefon csak nagy ritkán lenne használva ilyen célra, tehát különleges igényeim nincsenek, de azért valami ótvar, xart se szívesen vennék.
    Amit keresek, egy olyan cucc, ami általános használatra alkalmas( zene, TVGO-n pl. egy focimeccs, videók, stb,) semleges hangzású, IEM csatlakozású, az se baj, ha adnak hozzá két-három különböző méretű harangot, mikrofon nem kell. Árban kb. 15-20 ezer Ft legyen, de ha van valami ütős ajánlat 2-3 ezerrel többért, az is jöhet. Elsősorban itthoni beszerzés érdekel.
    Előre is köszönök minden javaslatot.

    [ Szerkesztve ]

    "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw

Új hozzászólás Aktív témák