Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=RelakS=-
veterán
válasz darvinya #77126 üzenetére
Nna, kimértem, mit tud.
Nem csutka hangerőn ment, az igaz, de 9 óra 7 perc után mondta, hogy nem ártana tölteniÚgy mértem, hogy felírtam, mikor kapcsolom be, és ki a headset-et. Ha épp nem hallgattam semmit, akkor kikapcsoltam. Az Excel meg számolt.
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
Carlas
senior tag
válasz -=RelakS=- #77151 üzenetére
Azert ez valtozik a hangero, hofok, stb stb -tol majd az utcan. de 7 ora is mar boven eleg ha megvan
[ Szerkesztve ]
Több mint 15 éve a Hardveraprón!
-
darvinya
titán
válasz -=RelakS=- #77151 üzenetére
Ilyen ki be kapcsolásos módszerrel az én NoName BT Headset-em 12h bírt.
Folyamatosat még nem mértem.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
-=RelakS=-
veterán
válasz Carlas #77152 üzenetére
én is ilyesmire gondoltam, hogy a "max 8 óra" miatt esetleg talán 7, 7 és fél órát menni fog, erre 9 óra? WTF?! Kár, hogy hang nélkül nem képes stabilan tartani a kapcsolatot
darvinya
Mert mi a különbség aközött, hogy időnként kikapcsolod, és aközött, hogy folyamatosan megy?[ Szerkesztve ]
-
Carlas
senior tag
Gyors kérdés hátha. Valakinek nincs véletlenül fölös Comply fülillesztéke? Esetleg ha valakinek megmaradt, vagy nem jött be es nincs ra szuksege stb? /kb L-es méret/ Én az Isolation T-500 és a Comfort TS-100-at néztem. A Shure se215-om volt ilyen /bar nemtom hogy comply-e/ de az atom jo volt.
[ Szerkesztve ]
-
Carlas
senior tag
válasz -=RelakS=- #77154 üzenetére
Ez majd hideg idoben valtozni fog, meg fugg attol milyen minosegu az akku benne, mennyire veszit a teljesitmenybol. De egesz jo lesz. Barmi van 7 ora valoszinu meglesz
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz -=RelakS=- #77154 üzenetére
Sok Li akkuknál.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
-FreaK-
veterán
Az a KZ ZS10 volt te..
Amúgy valóban kényelmetlen, de ezen szerintem jobb illesztékkel lehet javítani.
Valaki tudna ajánlani valami jó illesztéket ami rámegy a viszonylag nagy vetőcsövére? Kipróbálnék hibridet meg szivacsot is.
A hangjáról rövid hallgatózás után röviden: vagy kiegyenlített vagy kicsit közép kiemelt ami nagyon tetszik, a vokál remekül szól rajta ami nagyon tetszett, a mély attól függ mennyire sikerül jól illeszkednie, de ha a helyén van akkor remek. A magasak kicsit karcosak, ami némely zenénél picit zavaró, remélem ez bejáratással javul, bár nem tudom hogy a BA mennyire tud bejáratódni?
-
.LnB
titán
válasz -FreaK- #77158 üzenetére
Ja akkor az. Én kérdeztem itt egyszer, és azt mondták, a BA nem változik. Még a hybrid-del kapcsolatban.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Zsolty001
tag
Sziasztok!
Nem olyan régen vettem egy Rock Zircon fülest, mert mindenki írta, hogy nagyon jók/erősek a mélyei. Viszont az enyémnél alig van! Előkapartam az ezer éves Nokia fülesem, igaz az nem szól annyira szépen, de sokkal jobb a mély hangzása. A Rock Official Store-ból vettem, szóval gondolom nem hamis. 2000Ft volt (akciósan), úgyhogy visszaküldeni már nem fogom, de lehet ez ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
A topikgazdák ki tudják javítani a KS ZSR-t, ZS10-re? Vagy keressek egy modit?
(#77160) Zsolty001 Min próbáltad ki? Telefonon? Nekem telefonon élénkebbek a mélyek, mint PC-n a hangkártyámról hallgatva. Szóval próbáltad több mindennel meghajtani? És sehol sem elég?
Egyébként sokan azt mondják, hogy sok a mély a Zircon-ban, de szerintem annyira nem. Szóval ne azt várd, hogy letépi a fejedet a mély, hanem, hogy pont fasza. Szerintem. Ez az E6+ olyan, hogy az sok. DnB-hez fasza, de egy folk, country szám már élvezhetetlen vele.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Sound Intone E6+ első benyomások.
Ezt mindig leírom, hogy nem vagyok szakértő, amit írok egy laikus véleménye.
+A legkényelmesebb füles ami valaha a fülemben volt. Pont ma volt a fülemben egy KZ ZS10 is. Míg a ZS10 maga a pokol volt, percekig fájt a fülem tőle, ahhoz képest ez a mennyország. Ezzel lehet futni, tuti nem esik ki az ember füléből.
+Jól néz ki, bár ez (is) szubjektív.
+Olcsó, 5$-Hanzás: Ez nagyon mélyorientált. Nagyon! Kár is belemenni, hogy mit nyom el a mély. Szinte mindent. Közép nincs. Elektronikus zenéknél nem rossz. Én szeretem a meleg hangzású füleseket (Rock Zircon). De ez így elsőre még nekem is sok. Remélem mérséklődik ez majd némi bejáródás után, mert akkor fogom tudni szeretni. De még nem ajánlanám senkinek. Csak azoknak akiknek a mindent elfedő dübörgő basszus kell. Mert egyébként a mély szépen szól.
Én úgy döntöttem, hogy a PS4-hez fogom használni. Ott élveztem vele a játékot. Zenére marad inkább a Zircon.(#77162) sheratan Beírtam akkor inkább, ez a legegyszerűbb. Bár nem tudom, van helye itt az ilyen véleményeknek? Mármint én csak azért gondoltam, hogy leírom a benyomásaimat, mert nem is nagyon volt szó itt még erről a fülesről. Hátha hasznos lehet valakinek. De ha hülyeséget írok akkor szóljatok nyugodtan.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
törölt tag
Persze, miért ne lenne, sőt! Pont az ilyenek, illetve minél több ember véleménye segíthet a betévedőknek. Ez nem "megmondótopik", hogy csak nekünk lehet véleményünk és ajánlásunk, ti vagytok az aktív résztvevők, akik együtt hoznak össze tapasztalatokat és véleményeket.
Viszont ha már copy-paste: "hangzás"
-
.LnB
titán
válasz #16820480 #77164 üzenetére
Most már úgy marad. A lényeg az, hogy nem vezetek meg senkit a KZ fülesekkel. Az, hogy fogyi vagyok és nem tudok írni az nem baj, vállalom.
-
kemcso
Ármester
-
-FreaK-
veterán
Tudnátok ajánlani KZ10-re nekem jó minőségű illesztéket?
A jó nagy vetőcső átmérő miatt nem tudom, hogy mi passzol rá -
-=RelakS=-
veterán
válasz #16820480 #77170 üzenetére
Azért ez az illesztéktől is függ szerintem. Pl a ComplyFoam gondolom nem véletlenül ad meg több méretet.
-
törölt tag
válasz -=RelakS=- #77171 üzenetére
A Comply az nem szilikon De amióta láttam, hogy egy Westone illesztéket valaki ráhúz egy JH Audio Angie vetőcsövére, azóta bármit elhiszek.
-
Tomi_Sci
őstag
Ha illesztékekről van szó, akkor én is kérdezek egy gyorsat. Xiaomi Pistonhoz és Hybridhez szeretnék L-es szilikont, a vetőcső 4mm. Sajnos már az összes gyárit elhagytam róla, mert annyira laza volt, hogy kb. a szél lefújta. Az izoláció lehetne kicsit jobb. Mit ajánlotok? (Esetleg valahol Budapesten kapni normálisat, vagy mindenképp rendelős móka?)
[ Szerkesztve ]
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
-
.LnB
titán
válasz Tomi_Sci #77174 üzenetére
Én meg pont tegnap morogtam az asszonnyal, hogy miután odaadtam neki a Piston Hybrid-et, elment futni és rögtön elhagyta az egyik illesztéket. Én meg vagy egy évig használtam, és nem hagytam el sose. De akkor valószínűleg azért mert én ülőmunkához használtam végig, ő meg egyet futott vele.
-
kaciokos
őstag
Sziasztok!
Bluetooth fülhallgatót keresek a következő paraméterekkel:
- víz-, de legalább izzadságálló legyen (sportoláshoz)
- stabilan üljön a fülemben, mozgásra ne akarjon kiesni
- jó legyen az izolációja, fűnyírás közben is tudjam használni
- hangminőséget a BT kapcsolat nyilván korlátozza, de persze annál jobb, minél jobban szól, nem bánom a V-karakterisztikát sem
- jó lenne, ha meglenne 10-15e Ft-ból, de a fentiekből nem szeretnék lejjebb adni, akkor inkább többet fizetek érte
- külföldi rendelés nem akadályPár ötletem már volt, de a legtöbb az izoláción bukott el a tesztek alapján.
-
Zοltta
senior tag
Hali !
Ismét írok mivel pár perc választ el a rendelés leadástól..Nos párnapja kértem tanácsot új füles felől és a Soundmagic E10c-t néztem, ki mivel örülnék, ha mikor hívnak zenehallgatás közben feltudnám venni.
És terméseztessen az új , Electro - House, Minimal és ehhez hasonló zenéket hallgatok, már csak megerősítés kellene ,hogy nem lövök mellé vele
Szeretem ha van jó mélye , és elnyomja a gépek zaját és a külvilágét is egyhuzamban, mindemellett a jó zenei élmény is fontos nekem !A 2 éves CM Resonart váltana le és legalább ilyen vagy jobb fülest keresek.
Szívessen venném, ha olyanok is irnának akiknek van vagy volt ilyen fülesük, köszi szépen a válaszokat!UI:. innen venném, mivel itt szinte olcsóbb mint máshol és van postapont. + a gyári garancia miatt is bár nem tudom ,hogy valóban csak 1 év van e rá.
Csak egy srác vagyok a nagy világból.
-
darvinya
titán
válasz -=RelakS=- #77180 üzenetére
Ez tényleg nem rossz, folyamatos 9h zene hallgatásra.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
-=RelakS=-
veterán
-
Kriccs
tag
Sziasztok!
Vásárlás előtt állok, és leginkább egy Shure SE215 és egy Brainwavz B200 között vacilálok. Tudom, hogy két eltérő karakter, valamint kissé más árkategóriákban vannak. Mindenképpen cserélhető kábeles fülest akarok, mert eddig mindegyikben az ment tönkre. A Shure esetén elég borsos, 40 font egy kábel, míg a BW esetén csak 18. Nem tudom, hogy mennyire sajátja még a Shure-nak a kontakthiba, de mellette szól, hogy két év garanciát kapok helyben, míg a BW-nél ezzel lehet, hogy hónapokat vesződnék meghibásodás esetén (szerencsére két kábelt adnak, így lenne idő berendelni egy újat, akár kipróbálni a drágábbat).
Elektronikus zenén kívül szinte mindenevő vagyok, szóval a basszusőrület nem vonzó a Shure-nál, de kicsit aggaszt a hiánya a Brainwavznél. Leginkább a progrock, punk, klasszikus, jazz, funk vonalon mozgok. Eddig elfogyasztottam két Brainwavz M1-et, egy M5-öt, egy R1-et, egy Xears TDIII-at, egy XR120PRO-t, meg még pár hasonló alsó kategóriás modellt. Volt Brainwavz R3-am is, de annak a hangzása nem tetszett, nehéz is volt, nem is volt ergonomikus. Amint ezekből látszik, most minőségbeli váltásra szánom el magam, így valószínűleg mindkét füles messze verné az eddigieket. Leginkább az érdekelne, hogy szerintetek megéri-e a különbözetet a BW (mondjuk a második kábel egy 15 fontos extra, így a különbség már csak 10 font kb.)? Ha esetleg mást ajánlotok (a Vsonic GR07-re sajna sok a vám), azt is szívesen látom.Köszöntem!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Kriccs #77184 üzenetére
Hangban egyértelműen a BW a jobb a kettő közül. Esetleg még az aprón jó áron hirdetett AKG N40 lehet a barátod. Amúgy A BW M5-ben emlékeim szerint semmi basszus nincs, egy fémes hangú, cincogós förmedvény volt. A Xears meg többnyire mélyben emelt szokott lenni, bár ezeket a modelleket nem tudom, mert annyira sok variációt csináltak, nem tudtam követni.
Kábelt tudsz magadnak is csinálni, lehet venni külön csatlakozókat, meg ilyesmi, ha nagyon drágállod a gyári megoldásokat (meg amúgy ebay is tele van utángyártott kábelekkel, csak kérdéses a minőség).
-
törölt tag
válasz Kriccs #77192 üzenetére
Igen, használhatnád elviekben. Bár szerintem a Shure a hangja alapján nem éri meg a 26k-t sem annyira, a felét még megérné kb. Ami előnye, hogy jó anyagminőség és kidolgozás jellemzi, nagyon kényelmes és viszonylag strapabíró.
Hopp, most nézem, hogy te B200-ról írsz, nem B400-ról Nem tudom miért, egyből a 400-ra asszociáltam. A 200-at viszont nem hallottam még, így arról nem tudok mit mondani. Látatlanban talán inkább GR07, vagy ha van még akciós RHA T10 esetleg valahol.
-
Kriccs
tag
válasz #16820480 #77193 üzenetére
Köszi!
Esetleg létezik olyan 100 dolcsi körüli kategóriában, ami cserélhető kábelű, és jelentős előrelépés a régi füleseimhez képest? Az is szempont, hogy kb. 5 évig bírja ki a füles maga, az nem baj, ha a kábel tropa kétévente. Valamint fontos, hogy kényelmes legyen, hogy akár 1-2 órát is végig lehessen vele hallgatni. Mivel sokszor használnám tömegközlekedésen, ezért egy jobb izoláció, fontos. A hangos kábeleket meg gyűlölöm, az R3-bam talán az volt a legrosszabb. Egy, fiio X3 1st gen-nel hajtanám. Amúgy a Shure miért szerepel az ajánlottak között, ha ennyire rossz az ár/érték aránya?
Igen, a B400-nál már elvileg nincs a basszussal gond, de 4 drivere is van, meg van vagy 190 dolcsi
A GR07-et sajna nem tudom beszerezni 40k alatt a vámok miatt, a T10 meg szintén csak 190 körül van.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Kriccs #77194 üzenetére
Magaosi K3 Pro? ATH-E40? Ezeket érdemes lehet még megnézni.
A Shure nem is tudom igazán miért van még ott. Nem is nagyon lehet már 30 alatt kapni (errefelé főleg). Talán mert úgy elfeledkeztünk róla, nem sokan keresik, nem is sokan veszik már manapság, így sok vizet nem zavart. Pár éve még jobb volt az ár/érték aránya, de azóta sokat változott a piac, a Shure pedig olyan 5-6 éve nem sokat újított. Mondjuk ez még nincs olyan szörnyű, mint például a Sennheiser, akik már 10-15 éve nem újítottak semmit.
-
kartalhu
tag
Sziasztok! LG HBS 730-as headsethez hol lehet akkumulátort venni vagy cseréltetni?
Ma véletlen láttam meg az LG márkaszervízt a Váci úton. Be is mentem megkérdezni az akkumulátor cserét. Válaszként azt kaptam, hogy ezek nem szétszedhetőek. Nos van mind a két oldalon egy-egy csavar ami után szétpattintható. Hát most mit gondóljak a márkaszervízben dolgozókrol? -
vicze
félisten
válasz kartalhu #77196 üzenetére
Azt hogy követik a cég álláspontját.
Ezekben az eszközökben az akkumulátor be van forrasztva és nem cserélhető vagy moduláris semmilyen formában, az eszköz megsértése nélkül, amire nem vállal az LG garanciát. Mivel garanciális probléma estén a teljes készüléket cserélik, így alkatrésszel se rendelkeznek hozzá. Így a szerviz részéről a válasz helyes volt.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Milyen switch-et vegyek?
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs