Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Nintendo Switch
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz K1LLMy53Lf #59789 üzenetére
hát majd ha hallom az eredetit, akkor esetleg
eddig minden vsonic hiányzott, ezért is megyek a füles találkozóra.“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz assemble #59800 üzenetére
ami nálam járt VSD3S az pont a "másik végén" kezdett kontaktos lenni Meg alapvetően nem tetszik a kábele... nagyon olcsó hatása volt és könnyen gubancolódott
"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
darvinya
titán
-
Micsurin
nagyúr
cx200 , alig lehetett kivenni a dobozból , mire sikerült kioperálni meg is nyomorgatta a fej alatt a szilikon bevonatott a kábelen ... Ezzel lehet valamit kezdeni ? Esetleg kirúgja magát 1-2 nap alatt az anyag ?
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Herczi
senior tag
Ez a Brainwavz S3 nagyon megérte ezt a 25 USD-t. Nem tudom körbe írni, mert nem értek hozzá de tetszik a hangja egyenlőre. Nekem részletesebbnek tűnik mint a VSD3S és nincs annyi "hissing" sem, vagy minek nevezik. Viszont ergonómiailag elég kényelmetlen tud lenni, fémből van és egy része viszonylag éles. A comply foammal használom amit hozzá adtak, elég mélyre helyeszem be, így ez az él hozzá ér a fülemhez, ami elég kellemetlen tud lenni. Majd hosszabb távon kiderül mennyire zavaró a dolog, legrosszabb esetben csiszolok rajta.
Remélem ez most már bírni fogja egy darabig, nem úgy mint a VSD3S, 1,5 év alatt kettő is meghalt, egy a jacknél, egyik a hangszórónál. Mondjuk tény, hogy nálam a Sounmagic PL30 és a Brainwavz ProAlpha is bő 1 évet bírt, pedig táskában, feltekerve hordom őket. Kényelemre a Vsonic volt a legjobb ezek közül, meg az over the ear hordás is bejött.
-
félisten
Sziasztok!
Piston 3-at szét lehet valahogy szedni? Kábelt szeretnék cserélni rajta.
Kössz!
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
vicze
félisten
Mindent szét lehet, az összerakás már kérdésesebb.
Talán valakinek van ötelte hogy lehet a vetőcső+drivet tartalmazó részt leoperálni, a ház maradék részéről, mert a többit egy csavar tartja össze, ami csak onnan hozzáférhető.
Így van összerakva, eléggé pontos illesztésekkel amennyire nézem...
-
félisten
Kössz, már csak az a kérdés, hogy az első rész ragazstva, vagy pattintva van-e rögzítve. Elöbbi esetben szerintem esélytelen, és mivel nem láttam neten egy példát sem szétszedésre (a keresés még folyamatban van), így nem is nagyon vágnék bele látatlanban.
Nincs valakinek egy hibás példánya számomra csokiért? Elég az egyik oldal is.Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
félisten
válasz darvinya #59815 üzenetére
Kössz, kipróbálom.
A hétvégét rászáonm, hátha...
Van hőlégfúvóm, de azt szeintem is csak megsemmisítésre lehet hazsnálni fülesek esetében.Viszont, ha már itt tartunk. Volt egy Hifiman RE0 fülesem, amíg el nem csórták Máltán.
Annél is cseréltem kábelt, és mivel zavartak közben, elrontottam, és sajna újból kellett kezdenem mindkét oldalon. A hosszú forrasztás után sokkal melegebb, teltebb, és zeneibb lett a hnagja, miközben majdnem teljesen megmaradt a részletező, kiegyenlített karaktere is.
Mások volt, hogy kb. egyforma ideig melegítettem a két oldalát, mert ha a ofrrasztás ekkora hatással van a hangra, akkor könnyen el is cseszhettem volna a balanszt.
Elég érzékeny az a kis 9mm-es hangszórócska.
Bezzeg a Brainwavz ProAlpha 11mm-es hangszóróját melegíthettem bármeddig, nem változott a hangja kicsit sem, pedig annak örültem volna.[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
KunEmber
senior tag
Honnan állapítom meg, hogy a több száz ebayes "Original Xiaomi Piston 3" közül melyik ami tényleg eredeti?
http://youtu.be/Ti8O5RbsQxg
-
pulutodurumo
őstag
Megjött a KZ ZS1. Jelentem frissen is jó hangja van. Jól eltalált V karakter, megfelelő részletező képességgel. Bővebben majd ha használtam már eleget.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz HardRic #59825 üzenetére
hát nyakunkon a karácsony --> hosszabbodnak a szállítási idők. (főleg ha még ráadásul svéd postával jön a cucc )
"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
HardRic
addikt
válasz K1LLMy53Lf #59826 üzenetére
Megérteném, de később rendelt cuccaim már megérkeztek. Kivéve ezt ami a legfontosabb.
Meg itt a lényeg a lényeg az, hogy 2 hét után mit keres megint Kínában, nem fogom fel.[ Szerkesztve ]
-
Geri8
tag
válasz Herczi #59810 üzenetére
Szintén ebből az eresztésből vettem S3-at. A csomagban kapott legkisebb gumiharang is túl nagy, ahhoz képest amit eddig használtam a Xearx TD II-höz, de elmegy még. Ezt a + harangot viszont még nem próbáltam, szóval ez egy szivacs
Minőségre én sem panaszkodom: anyaghasználat okés, a körítés sem semmi, tok, csipesz + tucat harangocska.
A hangzását szokni kell számomra, TD II-höz képest jóval kevesebb basszus, viszont szép tiszta magas és közép, ami a rock műfajban eléggé kijön. -
Herczi
senior tag
Közben ma már hordtam egy bő órát, nem mondom, hogy kényelmetlen, de nem is kényelmes. Egyszerűen túl nagy. Nekem a hangja nagyon bejön, szép tiszta minden. Kicsit talán én is keveslem a mélyet, de ennyi pénzért inkább ezt a tisztaságot, részletességet választom, amúgy főleg rockot hallgatok rajta, elektronikus zenéhez lehet nekem se tetszene már, Meg jó lett volna, ha van droidos verzió is belőle, eddig is gomb nélküli füleseim voltak, szóval nem zavar a hiányuk, de ha már rajta vannak...
Ja plusz a fém ház nagyon minőségi érzetet kelt, de ha egyszer áthűl, élmény.
[ Szerkesztve ]
-
hentes555
senior tag
válasz pulutodurumo #59821 üzenetére
Majd írd meg feltétlen, lehet rendelek én is
[ Szerkesztve ]
"Tiefe Brunnen muss man graben wenn man klares Wasser will"
-
Dzsuri89
őstag
Tegnapi nap folyamán megjött a SoundMagic E10-es fülesem és háááááááát egyből meg is váltam tőle, annyira nem jött be, pedig nagyon ajánlott kategória. Valahogy a magas az úgy nem igen van jelen az összképben. Ami mindenképp tetszett, az az anyaghasználat, szóval a küllemének a minősége, de hangásban nekem egyáltalán nem felelt meg. SONY MDR-EX650 után mondjuk nehéz csodát várni egy olyantól, ami nem is egy árban versenyez.
Ma megvettem azt a fülest, ami helyett mégis a SoundMagic-et választottam, ez pedig a Sony MDR-XB50. Mivel EX650-et használtam 4 hónapig (sajnos a mikrofon miatt eléggé idióta dolgokat csinált iPhone-on), így is elég pozitívan csalódtam ebben a fülesben, iszonyat szépen szól és nekem alapból fontos a keményebb basszus az elektronikus zenék miatt, ez a füles maximálisan megadja. Ami visszalépés a 650-hez képest a kábel-, jack csati és magának a fejnek az anyaghasználata, de hát kibírom valahogy. 650-ben engem pont azok fogtak meg pluszban, hogy ritka minőségű volt a cucc fogásra.
Szerintem 12.999 Ft-ért nagyon jó ez Sony MDR-XB50. Csomag tartalma egy hordtáska és 4 méretű szilikonos gumiharangok.
[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
válasz Dzsuri89 #59835 üzenetére
E10-ben nem volt jelen a magas? Van abban magas. Méghozzá szép minőségben. A 650-hez képest inkább zártabb. A mély pedig visszafogottabb. 650-es valóban más kategória. Szebb-tisztább magas, nyitottabb tér, ha kell akkor erőteljes szép mély. Lüktetősebb.
E10 alu, 650-es sárgaréz. A réz jobban tetszik.
Ez az XB50-es ház műanyag? Vagy csak a "sapka" műanyag? (aminél a vetőcső kijön) Ennyiért még kapható az EX450 ami alumínium házas és valójában egy mélysugárzót építettek bele. -
TyLe
csendes tag
Hello!
Olvastam az összefoglalót. 10-20 ezres kategóriában keresek fülhallgatót. Fül feletti kábelelveztés szempont. Az ajánlott márkák közül kihagynám a "kínai" márkákat.
Az Audio-Technika tetszik. Más javaslat?
Előre is köszi! -
Dzsuri89
őstag
-
fericske
addikt
LZ-a2 14-15 óra üzemidő után
Nekem bejön ez a füles, de szerintem túlhájpolják a head-fi-n. Van aki a W60-hoz hasonlította, amit látatlanban sem hiszek távolról sem el, de az biztos, hogy Tulku eret vágna magán ha akár megközelítené azt.
Valamelyest finomodott a hangja. A mélyei nem olyan fárasztóak már, meg kissé részletesebb is, de nem eléggé még, meg túl lágy, nem csap oda mikor kellene. Mennyiségre még mindig sok tud lenni, bár nála inkább zenei stílustól függően van amikor épp jó, mint pl. Sting-nél. A gr07-nél inkább a felvétel és forrás minősége és nem a zenei stílus az ami a basszusára ilyen hatással van. Az a2 nem olyan finnyás a felvételre, gyengébb minőség is élvezhetően tud szólni vele. Bejáratás után ezzel a basszussal foglalkozok kicsit. A gr07-nél a basszítás a részletek rovására ment, és itt visszafelé csinálom majd, hátha bejön. Egyébként az a2-nél sok basszussal több a részlet mint a gr07-nél sok basszussal.
A magasai jobbak a gr07-nél. Se nem sok, se nem kevés, egyáltalán nem sziszegős, eléggé részletes. Néha kicsit zajosnak érzem még.
A közepei azok amik a legjobban tetszenek benne. Nagyon jó, életszerű énekhangokat produkál. Erős, tiszta, természetes hangfekvésű. Természetesebb nekem mint a gr07-é, de nem mondanám, hogy jobban bejön nála, az testesebb kicsit. A középpel fej-fej mellett vannak egymással nálam.
Kipróbálgattam jónéhány különböző dugaszt hozzá és azt vettem észre, hogy ennek a széles átmérőjű hangvezetős dugaszok illenek, mint a hangvetőcsöve. Ezért is választottam ki a dugaszai közül a szivacsot, mert az olyan, és ezért is esett ki a Sony hibrid a pixisből ennél. Most az SM E10 egyik ilyen, de szilikon harangja van használatban (egyébként elég jók az SM harangok meg"hallásom" szerint, több fülesemnél is voltak használatban).
Remélhetőleg megérkezik időben Falconnak is, hogy a találkozóig be tudja járatni. Megér biztosan egy hallgatózást a sokat hallottaknak.
[ Szerkesztve ]
-
Tulku
veterán
válasz fericske #59839 üzenetére
Hedfin sok mindent lehet olvasni...
.általában azt vettem észre hogy sokkal nagyobb egy-két beírás után a tömegek mozgatása mint itthon...még az is lehet hogy sok cihológiai kutató dolgozik közöttük, nekik érdekes lehet ezen ügyek elemzése...én itt a förumon elkaptam egyet, sokáig kizárólag orbitális káromkodát produkált privátban hogy gerjesszen, de mikor látta, hogy nincs reakció megszelídült aztán továbbállt...
Egyébként w60-on kívül sziréneket fogdosok...most kaptam el egy Angie nevűt...meglátom mit tud felmutatni
-
SkyS1gn
félisten
Sziasztok, régebb óta csapatom a Xears füleseivel, jelenleg a 4Core hybriddel, imádom meg minden. A kérdésem az lenne, már régebben gondolkodtam rajta, nem-e lehetne okosítani rajta. Mármint bt füles varázsolni belőle. A sonynak vannak olyan bt fülesei amin rendes jack van, ez működhet úgy hogy abba beledugom a sajátomat? Sonyn kívül van valami más alternatíva? Jelentős hangveszteséget szenvednék ha bt-ra váltanék?
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
fericske
addikt
válasz BigBlackDog #59842 üzenetére
Nem tudok menni, de Falcon megy és visz egy ilyet, azért is írtam, hogy remélhetőleg lesz ideje bejáratni.
Régebben?
Úgy 3 hónapja létezik ez a füles a kereskedelemben talán. Olyan 80-90 us dolcsi körül volt az ára mindig, ha jól emlékszem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- Politika
- Posta, csomagküldés
- Öregszem
- Mazda topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest