Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Lordus
senior tag
Sziasztok,
MP3 lejátszóhoz kellene valami olcsó fülhallgató páromnak.
sajnos az első HSZ-ben levők nagy része már nem kapható...szóval kérlek segítsetek, nem kell mikrofon, ne legyen extravagáns, szolid, olcsó de használható füles kellene, aminek jó kábele van, hogy tartós legyen. lehetőleg 5000 alatt és karácsonyig ide kellene érnie, tehát itthonról, vagy eu-ból venném.
ja, alul legyen a kábel és in ear legyen - ha jól írom
köszönöm.
[ Szerkesztve ]
DIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.
-
Lordus
senior tag
válasz kemcso #59708 üzenetére
köszi!
a piston 3-at néztem, jó is lenne, miert xiaomi telefonja van, de ez mikrofonos...
a soundmagicot is néztem, pont arra esett a választás, mielőtt itt kérdeztem, de azt csak 1 helyen találtam, 4990-ért. esetleg tudod, hol a legolcsóbb? (tudom, google a barátom, de hátha van azonnal tipp... ebayon tudok még ránézni, de lehet tudsz segíteni egy itthoni bolttal. köszi)DIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.
-
Lordus
senior tag
válasz #16820480 #59710 üzenetére
az, hogy én hozzá nem értőként egy helyen találtam, az nem feltétlen jelenti azt, hogy csak egy helyen lehet beszerezni...
(#59712) kemcso és (#59711) vicze1 - köszi!
[ Szerkesztve ]
DIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.
-
vicze
félisten
válasz #16820480 #59642 üzenetére
Na találtam még egy egész értelmeset.
Végre az is lesest, hogy a 4.0 végső soron azért kell, hogy a standbay time nagyon hosszú legyen (1 hónap akár), mivel 4.0-lal hozták be ezt.Ráadásul árulnak L-es rövid kábeles fülest külön, ami nem túl gyakori.
-
törölt tag
válasz krisztianAMG #59715 üzenetére
Hsziaomi, lényegében ha simán sz-szel mondod, akkor is jó nagyjából.
vicze1: Nem néz ki rosszul, viszont errefelé nem lehet kapni ezt a modelljüket egyáltalán
[ Szerkesztve ]
-
HardRic
addikt
Azután, hogy a tracking azt írta hogy "Célországba elküldve", mennyit kellene még várni Banggoodról rendelt fülesre? 27-e óta semmi változás. Ma azt hittem az jött meg, erre egy héttel később leadott rendelésem volt az, szintén kínából.
Közben rákeresve látom már volt nem egyszer kérdés, de aki mostanában rendelt azért leírhatná[ Szerkesztve ]
-
Norbancs
tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlani hagyományos, earbud fülhallgatót 5000 Ft alatt? Mikrofon nélkül is jó, telefonhoz vagy iPodhoz csatlakoztatva használnám tömegközlekedés közben, főleg rock, blues, hangszeres zenék, semmi elektronikus stílus.
Nézegettem a Sennheiser MX 170-et, érdemes lenne egy ilyenre beruháznom vagy inkább hagyjam? Nyitott vagyok javaslatokra, alternatívákra, szeretném minél olcsóbban megúszni a dolgot és lehetőleg itthon venni, hogy a garanciát könnyebben tudjam érvényesíteni (Budapest és környéke).
Az IEM fülesekkel még nem igazán van tapasztalatom, de valahogy nem tetszik a gondolat, hogy a hallójáratomba nyomjak valamit... és a teljes elszigeteltség a külvilágtól nem lenne jó utazás közben. Szóval semmi fikázás, csak nem érzem úgy, hogy készen állnék egy ilyenre.[ Szerkesztve ]
-
addikt
végre újra lehet Venture Electronics Monk-ot venni, szóval rendeltem is egyet
a leírások alapján egy tuti ajánlott earbud füles lesz belőle.és megérkezett ma a KZ HDS1 is, amit november 26-án rendeltem.
egyelőre out-of-the-box azt kell mondjam soha jobbat, ennyiért fantasztikus ajánlat (még mindig 2047 forint Banggod-on) le a kalappal a KZ előtt, hogy erre képesek.“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
-
ChrisDzsi95
aktív tag
Sziasztok!
Milyen fülest ajánlanátok?
-Zenei műfajra több félét hallgatok, electro, funk, rock, hasonlók.
-Legyen jól izolált, mivel általában kint használom, szóljon tisztán, de ne legyen semmiben hiánya.
-10, max 15 ezer a rá szánt összeg.
-In-ear, normál kialakítás, mikrofon sem hátrány, a vezérlő gombok is jól jönnének.
-Kinézet egyenlőre nem lényeg, az most nekem másodlagos -
kemcso
Ármester
válasz ChrisDzsi95 #59729 üzenetére
Összefoglalóban nem találtál semmit?
-
randras_83
addikt
-
ChrisDzsi95
aktív tag
válasz randras_83 #59733 üzenetére
Piston 3 van jelenleg, nekem az izolációja zavar, főleg hogy a kocsizajokat is hallom
Hybridet megnézem
[ Szerkesztve ]
-
BigBlackDog
veterán
válasz ChrisDzsi95 #59734 üzenetére
Nem túl nagy/kicsi az illeszték? Próbáltad másikkal is?
-
randras_83
addikt
válasz ChrisDzsi95 #59734 üzenetére
Nekem most jött meg aliexpressről az erősen comply illesztékre hajazó hab ezerszer jobban izolál, kb úgy ahogy az eredeti. Mondjuk P3 után lehet furcsa lesz a Hybrid közepén tuti.
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/randras83/
-
ChrisDzsi95
aktív tag
válasz BigBlackDog #59735 üzenetére
Persze, L van rajta, de így is mintha nem illeszkedne megfelelően
-
ChrisDzsi95
aktív tag
válasz randras_83 #59736 üzenetére
Soundmagic E10 milyen?
-
-
Piftuka
veterán
válasz darvinya #59742 üzenetére
"Pana és a Sony is fül alatti a vezetéses, csak klipszes.
De mind2 típusból van nem klipszes is."Értem. A klipszes kivitel sajnos abszolút kényelmetlen nekem. A céges mikrofonos fejhallgatóm is olyan rögzítésű, és majd' megőrjít egy fél órás használat után is.
Erről jut eszembe... Aki nem használt soha IEM rendszerű fülest, az meg tudja szokni?
"Igaz nekem van E808-as, de kábel törne azt megjavítanám."
Az a helyzet, hogy nincsen semmilyen eszközöm a javításhoz. Kérdéses, hogy egyáltalán megéri-e a beleölt energiát!? (Amellett, hogy tényleg jó kis füles volt, szép, tiszta hangzással, és rendkívüli tartóssággal. Ami nem meglepő, mert ez még nem Kínában készült, hanem maláj, vagy szingapúri volt.)
[ Szerkesztve ]
"Aquila non captat muscas."
-
Danny365
őstag
válasz Piftuka #59743 üzenetére
Aki nem használt soha IEM rendszerű fülest, az meg tudja szokni?
Van egy tippem, hogy senki sem IEM-mel a fülében született, ellenben elég sokan használjuk, szóval igen, meg lehet szokni (az első nap már rájössz, hogy milyen jó dolog is ez). Én konkrétan nem is értem azokat az embereket, akik másféle fülest használnak.
-
darvinya
titán
Pana nagyon kényelmes és bőr barát, ezt tudom mivel van ilyenem.
Megszokható, de meg kell keresni ami kényelmes.
Itt sajnos ez az elsődleges, mert hiába a jó hang, ha 10 perc után kényelmetlen.Ment PÜ, mert nem ide való.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
addikt
KZ HDS1 - baaaaaszkiiii
mindenkinek ilyet kellene vennie 5 ezer alatt.
na jó, nem tökéletes a hangja, de 101%-osan illeszkedik a fülembe, és úgy veszem ki, hogy vákuumot csinál a fejemben“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
tboj
tag
"Aki nem használt soha IEM rendszerű fülest, az meg tudja szokni?"
Ha csak emiatt akarsz earbud-ot venni, akkor szerintem felejtsd el. Saját tapasztalatból mondom.
Én is először vettem IEM-et nemrég (Piston 3, bár ez nem fér bele 5000-be itthonról), és ezerszer kényelmesebb, mint az eddigi összes earbud-om együtt. Még 3-4 óra folyamatos hallgatás után sem érzem zavarónak, ráadásul megfelelő illesztékkel sokkal stabilabban ül a füledben, illetve jobban is szigeteli a külső zajokat.Micimackó, kérsz mézes teát?Kérek Malacka, csak tea nélkül, ha lehet...
-
törölt tag
válasz Norbancs #59738 üzenetére
Az akasztó nem merev, hanem ilyen keményebb habszivacs jellegű anyagból van, ez a fülhallgató legkevésbé sérülékeny alkotóeleme. Attól jobban aggódnék, hogy ha csak úgy begyűröd a zsebedbe a fülest, akkor a kábele megtörik.
Piftuka: El kell keserítselek, IEM használatra csak születni lehet. A felsőbbrendű emberek köldökzsinór helyett IEM-mel születnek, a plebsz pedig maradhat az earbudnál élete végéig.
Amúgy Szingapúrban nem hinném, hogy készült volna. Az egy városállam egy kis szigeten, kb akkora az egész, mint Budapest. Nem sok gyár fér el ott. Inkább Malájziában készülhetett, és rányomták, hogy szingapúri.
-
Dzsuri89
őstag
Ki milyen fülest használ iPhone-hoz, ami esetleg headsetes és normálisan működik?
Sony MDR-EX650AP sajnos nem működik megfelelően, de a többi mikrofonnal ellátott Sony fülesekre is igazak ezek sajnos... Mindegyik elhalkul, ha a mikrofont ütés éri, gondolok olyanokra, hogy a kabátnak ütődik járkálás közben.Engem már az se érdekel, ha nincs rajta mikrofon, csak működjön jól...
Sony MDR-XB50-nel valakinek van tapasztalat? (8000 Ft körül tudnék hozzájutni.) Abból létezik mikrofonos, illetve sima változat is, engem az utóbbi érdekelne.
[ Szerkesztve ]
-
randras_83
addikt
válasz ChrisDzsi95 #59739 üzenetére
jó, bár több benne a mély mint kellene, a piston 3 jobb szerintem. nagyon rég hallgattam vele zenét
https://www.flickr.com/randras83/
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Okos Otthon / Smart Home
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest