Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anthony001
senior tag
Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem! Szeretnék venni egy Dr. Dre urBeat Se fülest, azonban nem tudom, megér-e azt a kb. 28 ezer HUF-ot. Volt már valakinek ilyen?
Előre is köszi!
-
honfoglalo
senior tag
válasz Anthony001 #41151 üzenetére
Annyiért vettem a GR07BE-t .
Ha valaki attól boldog h Beats-e van, annak lehet, hogy megér, de ez ugye szubjektív, ebben nem lehet tanácsot adni. Ha az a kérdés, hogy az áráért jól szól-e, objektív szempontok alapján megéri-e, mint fülhallgató, akkor a válasz az, hogy nem, semmiképp sem, felejtsd el.[ Szerkesztve ]
-
matyi94
senior tag
Az a cucc szerintem 10-et sem ér. A régi xears-em is sokkal jobb volt. Annyi pénzért ha mákod van simán találni se425-t (használtan) ebayen vagy head-fin.
Legyen szép napod!
-
kemcso
Ármester
+1, hogy nagyon nem éri meg. Túlárazott divatmárka. Ha elmondod, hogy mit hallgatsz tudunk ajánlani sokkal jobbat.
-
Sidositanaka
tag
Nézz utána a Yamaha eph-100-nak ami 30k és sokkal jobban szól mint a Dr:-) Sőt szerintem a Shure 425-nél is jobban szól...saját tapasztalat:-)
-
Sidositanaka
tag
http://m.digitaltrends.com/headphone-reviews/yamaha-eph-100-review/
-
-
matyi94
senior tag
válasz raven12 #41157 üzenetére
Azért én nem mondanám, hogy bármelyik Shure-ból is hiányzik a mély. Milyen forrásról hajtjátok ti ezeket? Én próbáltam már pár cuccról és nekem eddig elég volt. Nyilván nem olyan sok és brummogós, mint ezekben a kommersz vackokban, sokkal inkább pontos és harapós.
[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
-
Morris
veterán
válasz domerator #41160 üzenetére
Akkor lejjebb adom.
Legyen rajta felvevőgomb és szóljon brutál szépen. Erre az esetre van megoldás?
A szint továbbra is a samsung EHS64-es fülese. Ennél csak jobb legyen. Ha nincs erre optimális választás, akkor marad ez nekem. Csak itt ugye a felvevőgomb a hangerőt állítja felfelé.[ Szerkesztve ]
-
Morris
veterán
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Stauffenberg #41137 üzenetére
Erre még esetleg valaki?
-
SkyS1gn
félisten
Sziasztok, milyen bluetooth füleseket tudnátok ajánlani ami hozza legalább a mostani Xears XE200 Pro fülesem szintjét? Imádom!
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Morris
veterán
válasz osztraksajt #41182 üzenetére
Ok, köszi
-
Narakh
senior tag
MH1C és VC02 mellett van még mikrodriveres füles emberi áron?
"This was I, a sparrow. I did my best; farewell."
-
Sir Sparrow
tag
Sziasztok!
Már egy jó ideje olvasgatom a fórumot (nagyon hasznos), mert szeretnék egy új in-ear-t venni.
Egyelőre a forrás egy Sansa Clip Zip lenne (jelenleg úton van UK-ból), de a jövőben elképzelhető, hogy veszek majd egy fokkal komolyabb lejátszót.
Jelenleg egy Xears TD II Black-et hallgatok, és ahogy olvasom a fórumot, azon kevesek közé tartozom, akinél nem jelentkezett minőségbeli probléma (kopp-kopp-kopp). Igaz, vigyázok is rá nagyon! A hangjával egyébként elégedett vagyok/voltam szerintem elég szépen szól, de szeretnék feljebb lépni. A Xears driver-felxe már sokszor okozott kellemetlenséget, ügyelni kell nagyon a behelyezésre, utána viszont minden OK! Nagyon sok múlik a gumiharangon, egyedül a közepes single flange harangon mutatja meg, amit tud, de ott nagyon. A többi haranggal (double és triple flange, „szivacs”) csak árnyéka önmagának.
A zenei ízlésem vegyes, főleg EDM (de a vokálosabb dallamos fajta), de mostanában egyre több komolyzenét és egyéb élőzenét hallgatok a rock kivételével. Szóval szép határozott basszus mindenképp legyen (nem vagyok bass-head) de ne menjen a semmiképp sem a közepek és a magasak rovására. Tudom, ezekre az igényekre a legnehezebb ajánlani, mégis ehhez szeretném a segítségeteket kérni. A keret kb. 30e.! Természetesen külföldi rendelés is áll, sőt!
A következő fülesek keltették fel az érdeklődésemet az írásaitok és a különféle tesztek:
- Vsonic GR07 MK II vagy az új Classic, de inkább a GR07 Bass Edition (nyílván csak akkor jöhet szóba, ha le van akciózva) bár itt az kevésbé jó izoláció miatt lehet nem lenne a legjobb választás (BKV-zás miatt).
- Hifiman RE-400
- Yamaha EPH-100Ha ezen kívül van még javaslat, akkor azt is szívesen fogadom…
Ha jól tudom a jelenlegi Xears TD II Black-em egy V-hangzású in-ear (?), de lehet nem lenne baj egy kiegyenlítettebb füles, de sajnos nincs viszonyítási alapom, még nem hallottam ilyet.
Egyáltalán érdemi előrelépés lenne bármelyik fent említett füles?Elnézést a hosszúra nyúlt hozzászólásomért…
Köszönöm a segítségeteket!
[ Szerkesztve ]
-
eight
senior tag
Üdv a tisztelt Hölgyeknek és Uraknak!
Valaki legyen szíves és segítsen nekem, hogy hol kaphatnék csere szilikon-betétet a Klipsch Image S4a 2 fülhallgatóhoz. Sajnos tisztítás után elfelejtettem visszarakni őket a fülesre és megette a cica. Esetleg ha valakinek (Budapesten) nem kell a gyári dupla betét, akkor szívesen megvásárolnám az illetőtől (csatolt képen két pár látható a keresett típusból, de a csomagban csak egy pár van).
Az esetleges válaszokat előre is köszönöm szépen.[ Szerkesztve ]
-
kicn
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem a szakiktól:
Kb. 5 évig Sennheiser CX300 II-t használtam, ami sajnos garancián kívül megadta magát, ezért sürgős pótlásra lenne szükségem. (Egyébként nagyon meg voltam vele elégedve, ha nincs más tipp maradok ennél)
Ami fontos : - 15k a keret
- rock/metál/hangszeres zenékhez használnám
- garancia1 ( legalább 2 év - A sennheisert edigitálnál vettem meg, de másfél évente garanciálisan mindig cserélték újra)
- garancia2 - edigital/MM-nél beszerezhető legyen, vidéki vagyok és jobban szeretem az offline ügyintézést, mint az e-mailezést, levélben felküldést...
- CX300 II szintjét üsse meg, de olcsóbban és/vagy a kereten belül maradva legyen jobbJelenleg egy Lumiáról hajtanám meg, de erősen gondolkodom egy sansa clip zip beszerzésén, annyi jót olvastam róla.
Köszi!
-
szentkuti11
addikt
-
AGE-T
őstag
válasz Sir Sparrow #41191 üzenetére
Hifiman jó választás lehet, de nekem EDM-re a Triple-Fi10 jobban bejött. HA ezt bele tudod oldani a keretbe, az jó vétel lehet. Használtan kell vadászni egyet.
For SALE: http://bit.ly/1aepGxI
-
akela91
addikt
SoundMagic E10 a te fülesed. Ingyen kihozzák neked, 2 év garival.
Minőségi ugrás lesz minden szempontból.
(volt CX300II-őm...)
[ Szerkesztve ]
-
-
toto0569
addikt
válasz szentkuti11 #41198 üzenetére
Csak alátámasztani tudom Nagyon korrekt bolt...1 hete,Vasárnap váltottunk pár mailt és a hozzáállása példamutató.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest