Új hozzászólás Aktív témák

  • Shufny

    őstag

    válasz Tristis #18015 üzenetére

    Én csak azt nem értem, hogy alapból mi volt a problémád? Írtunk több 4-5k forintos lehetőséget is, csak megjegyeztük, hogy szerintünk érdemes többet költeni ennél. Mire nem kaptak választ?

    Nem célravezető ezt % -ban számolni. Főleg azért tesszük ezt hozzá, mert a kérdezők által meghatározott keret a korábban említett okokból építhet fals feltételezésekre.

    Mellesleg nem hiszem, hogy olyan nehéz megérteni a menü jelentését. Azt hivatott szemléltetni, hogy mennyiről kell lemondanod. Aki nem elvből nem akar +3k forintot költeni, hanem ténylegesen nem fér bele, annak sokkal nagyobb problémái vannak, mint hogy milyen fülhallgatót vegyen. Számára a legjobb tanács, hogy térjen vissza a dologhoz, ha van mit enni biztosan következő hónapban is, és nem probléma a lakástörlesztés.

    Természetesen minden elromohlat korábban, de a gondatlanság áldozata a fülesek túlnyomó többsége. Nekem van olyan fülhallgatóm, ami 4 évig volt használva napi szinten. Még mindig hibátlanul működik, csak le lett cserélve. Egyetlen másik sem adta meg magát (pedig van/volt pár), de azokat max 1 évig használtam rendszeresen. Nem vagyok kivétel ezzel. Ez az arány jellemző azoknál, akik odafigyelve használják. Szóval az a felhasználók hibája, ha rendszeresen félévente cserélni kell náluk.

Új hozzászólás Aktív témák