Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 1 / 2
- Gray Zone Warfare
- Steam topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali játékos kérdések órája
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Bestbuy játékok
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_Sci
őstag
válasz Luissimo #18901 üzenetére
Nem a nyelvtannal volt problémám (mellesleg látom működött a randomgenerátor nálad), hanem azzal, hogy a vita sajnos nem heveny volt (hanem felesleges ). De ez már az OFF-ban is OFF.
[ Szerkesztve ]
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
-
addikt
Barátomnak kéne 7000 forint körül egy jó fülhallgató.
Zenére használná. Nem túl vájtfülű, de azért normális kéne neki.Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
-
Levi's
tag
Üdv:
Szeretnék érdeklődni hogy valakinek van e tapasztalata az Apple In-Ear fülesekkel?
-
vadászcsiga
félisten
Van ilyene valakinek: Sony MDR-EX38iP? Hogy szól csak mert a tescoban most 7890 Ft, szemben az árgépen talált 10000 Ft-al szemben.
-
picur220
veterán
válasz vadászcsiga #18907 üzenetére
Szerintem nem szól úgy mint egy 7500 Ft-os Xears XR120.
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz vadászcsiga #18912 üzenetére
És ott hol 7500?
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
geckowize
őstag
Hello. Egy ár/érték bajnok fülest keresek, ami nem több mint 5k huf, nem agybadugós, de nem is "fejpántos" (tehát a már jó ideje legjobban elterjedt kialakításra gondolok). Jelenleg egy nokia 5800-hoz adott gyári fülest használok, csak kezd szétjönni és a szivacs is szakadozik. Hangzásban ez a füles egyébként számomra elfogadható, tehát nincs túl nagy igényem, de azért ne legyen bóvli... Mit tudtok ajánlani?
-
geckowize
őstag
válasz geckowize #18914 üzenetére
Megtaláltam az ajánlott fülesek listáját, a Xears és a Brainwavz azonban egyáltalán nem képviselik magukat az argep.hu-n. Hol nézzek ezekre árat?
Az ep-630 és a cx-300 agybadugós, már csak ilyeket kapni? Ha annyira jók, lehetséges, hogy közülük választok. Az agybadugóstól azért tartózkodom, mert volt egy maxell márkájú, de nem volt egyáltalán jó a hangzása.
-
Veron
addikt
válasz geckowize #18915 üzenetére
nekem ep-630 van, szerintem egyáltalán nem várhatsz tőle nagyon jó minőséget, viszont a gyári Nokia fülesemnél nagyságrendekkel szebben szól. ha hozzájutsz 2000 Ft körül (én itt a PH-n vettem), akkor jó lehet, de ha többet szánsz rá akkor a brainwavz alpha lehet megfelelő, ami olyan 19 dollár körül van az itt postaköltséggel.
azt már az expertektől kérdezem, hogy mivel csak akkor jönnek át a mélyek a fülesemen, ha jól odaszorítom a fülemhez, ezen hogyan lehetne változtatni? más gumiharang kell rá, ami jobban szigetel? honnan, milyen? mert odanyomva a fülhöz teljesen más hangzást produkál, mint anélkül.
[ Szerkesztve ]
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
zack
nagyúr
válasz vadászcsiga #18907 üzenetére
Ennyiért nem fogsz találni normális mic+ fülest, mert ez 20k+ kategória. Viszont ha olcsót akarsz, akkor ez jó lehet, mert ennyiért távirányítósat nem fogsz kapni. Volt EX55-öm, az baromi vékonyan szólt, és hiányzott a mély, de ettől függetlenül vállalható volt. EX90 már jobb volt, csak ott meg a kábel nem bírta sokáig. Ha a 38 még az EX55-től is gyengébb, akkor ezt inkább csak headset-ként használd.
Van csomó iPhone ControlTalk verziós füles, ami sokkal jobb lehet mint amit kinéztél, de erre áldozni kell sajnos, ha normális minőséget szeretnél és nem Sokol rádió feelinget.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
picur220
veterán
válasz bigmasterg #18918 üzenetére
Meghalnék már egy olyannal, kényelmetlen lenne, az tuti...
-
PofaJenö
senior tag
válasz bigmasterg #18918 üzenetére
szeva
azt kérdezném a hibrid gumi amit adtál ,a füleshez azt meddig kell feltenni teljesen felmegy a csőre vagy egy kicsit kilóg ,mert teljesen nem tudtam ? Amugy nekem eddig a gyári szivacs szerű jött be mert teljesen zár.
ui:és eddig még nem jött szétLumia 820 --> Huawei P9 lite --> Samsung Galaxy S 9 --> Sony Xperia 5II --> Samsung Galaxy S 10e. --> Samsung Galaxy S 22.
-
Levi's
tag
Hali
Tudnátok mondani nekem valami véleményt a Skullcandy 50-50 fülhallgatóról? -
gergo0328
senior tag
Sziasztok!
Keresek olyan fórumtársat akinek van használaton kívül fülhallgatóhoz kemény tok tároláshoz!
Előre is köszönöm.
Tóbi
-
PofaJenö
senior tag
válasz bigmasterg #18932 üzenetére
Remek ,én is így csináltam söt bekentem egy kis kézápolóval is(persze csak kis pöttynyit),csak az volt a furcsa hogy nem ment teljesen fel zöld rész,így már értem.THX
ui: nincs még belöle neked?nagyobb ,mert amit adtál az közepes nem?[ Szerkesztve ]
Lumia 820 --> Huawei P9 lite --> Samsung Galaxy S 9 --> Sony Xperia 5II --> Samsung Galaxy S 10e. --> Samsung Galaxy S 22.
-
vadászcsiga
félisten
Zack
akkor ezt inkább csak headset-ként használd.
Headsetnek drága, arra ott a gyári Az a baj hogy nagyon megszoktam tekerés közben a távirányítót, baromira kényelmes az irányítás úgy. Viszont nem vagyok elvakult audiofil sem mindössze annyi az igényem hogy a basszus jól szóljon de ha az EX55 vékony volt akkor a 38-tól nem sok jót várhatnék. Azért köszi.
Hanem ezekről a FiiO cuccokról írhatnál valamit már régóta akartam kérdezni tőled még akkor amikor csak érkezőben voltak.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz vadászcsiga #18934 üzenetére
Már írtam ebbe a topikba tapasztalatokat. Keress rá a hsz-eimre.
A különbség csak minőségi cuccokkal jöhet elő, amibe a füles + lejátszó is beletartozik.
Részletgazdagabb, dinamikusabb, nagyobb térrel rendelkező hangzást kaptam, amit egy jobb fülesre cseréléssel se tudtam volna elérni, főleg nem ekkorát ugorva, mindössze 14k-ért.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
titán
válasz vadászcsiga #18937 üzenetére
A vonatkozó topicban esélyesebb.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
bigmasterg
addikt
válasz schawo #18938 üzenetére
Ez a topic még "vonatkozóbb".
Ha fiio-ról van szó, lejátszóban meg tényleg a másik.[ Szerkesztve ]
-
revezior
csendes tag
Sziasztok
Egy olyan fülhallgatóra lenne szükségem ami legfőképp elektronikus zenére lett kifejlesztve. Gondolok itt proggressive-ra minimal-ra és hasonló ágazatú zenetípusokra.
Ezekben többnyire nemsok ének van de azért a közép és magasak is a helyükön legyenek de télleg a lényeg a szép tiszta de erős mély lenne. az ár úgy 8-12 ezer ft között lenne ideális persze 1-2 ezer felfele még belefér...a v-modát nézegettem az a cég csinál direkt ilyen stílusú zenékhez füleseket de nagyon emlegetitek a xearset is...ha van persze más márkájú és télleg jó füles azt írjátok le nekem ha lehet ne csak márkát mondjatok hanem típust is...előre is köszönöm mindenkinek aki segít sziasztok. -
dabgergo
őstag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy fülest iPhone-hoz, amin van mikrofon és hangerő szabályozó gomb is mint az eredeti fulesen, de ha lehet annál jobb legyen a hangminősege. Tudtok ilyet ajánlani 10e alatt? -
zack
nagyúr
válasz dabgergo #18943 üzenetére
Nincs legjobb, én nem tudok ControlTalk fülesről ebben az árkategóriában, csak amit a kolléga említett Sony. Hogy ez jobb e mint a gyári? Passz. Itt a topikban nem hiszem hogy bárkinek is van vele gyakorlati tapasztalata. Ki kell próbálni.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
markymango
tag
Majdnem off, de még épp belefér. Wehhehe, hiánypótló, profi cikk a fülhallgatókról. Az összehasonlító oldal majdnem jó, ha fejlesztik a cikkcsoportokat talán érdekelne is.
-
Shufny
őstag
válasz markymango #18947 üzenetére
Te jó isten, ezért minimum börtön kéne járjon... Miért érzi minden idióta, hogy kötelessége másokat hülyíteni?
-
vadászcsiga
félisten
-
szumoo
senior tag
A nyúlon túl?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BMW topik
- rtx 4060 Ti választás?! Melyiket válasszam
- Hálózati / IP kamera
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- eBay
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Mobil flották
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
Állásajánlatok