Új hozzászólás Aktív témák

  • Shufny

    őstag

    válasz zack #17044 üzenetére

    "Nem képzeled hogy bele fogok menni egy armatúra vs. dinamikus driver vitába ugye?"
    Pedig pont ezt kezdted el. Már most is elterjedt, szóval nem csak "max ez lesz a jövő", az sem igaz, hogy túl drága, mert az IE8 kategóriájában is lehet kapni nem egyet olcsóbban annál. (pl TF10) Ugyanúgy vannak előnyei a dinamikussal szemben mint fordítva. Az is elég érdekes kijelentés, hogy divat. Egyszerűen a gyártók számára jóval praktuksabb, és egyszerűbben kezelhető ebben a kategóriában.

    Az hogy 2 nap meg blabla: én korábban is mondtam, hogy itthon ebben a kategóriában kizárólag az IE8 éri meg. Azért nem ajánlottam, mert azt mondtad, hogy olyan kiegyenlítettet szeretnél, mint az Xcape v1, az IE8 pedig nem az. Aztán jóval később jelentetted ki, hogy a hybrid nélkül az nem is tetszik, és ez így mindjárt más téma.

    Bici meg mintha azt írta volna, hogy a DBA-02 jobban tetszett neki, és tudtommal ER-4S -re pályázik.

    Lényeg, hogy felrevezető dolgokat írtál. (Amire gyerekesen és fölöslegesen agresszívan reagált need, ebben egyetértek. Igazából örülök, hogy szokatlanul higgadtan reagáltad le. :) ) Szóval nem mindenkinek elsődleges szempont a "bass impact" és a hangerő. Neked ez kizárja a q-Jays -t az teljesen rendben van. Valószínűleg a hangerőt sok BA is jobban bírja annál, de a dinamikusok jobban szokták, ezt a véleményt mindenki osztja, szóval ezzel nincsen semmi baj. Aztán ugyanúgy kijelented, hogy felejtős, mint need. :U

    Egyik sem az, igény függő az egész. Véleményem szerint az IE8 korrekt ilyen formában 50k -ért, de ez messze nem jelenti azt, hogy mindenkinek jó választás.

Új hozzászólás Aktív témák