Új hozzászólás Aktív témák

  • AMDFan

    addikt

    válasz fehér_ember #67500 üzenetére

    Pont erről beszélek, hogy az ember könnyedén elkönyvel bizonyos dolgokat hallás alapján. És sokszor még az sem győzi meg ha valójában nem úgy van. Hallás ide vagy oda, szerintem megegyezhetünk abban, hogy egy analóggá alakított majd visszadigitalizált anyag, objektíven nem lehet jobb mint az eredeti. Az eredeti felvétel nem ment át semmiféle összekötő kábelen, még SATA kábelen sem mert m2 SSD-re rögzítettem ;]

    Ettől függetlenül többen is úgy hallották, az a legjobb felvétel. Ezért hangoztatom sokszor, hogy az emberi fül egy elképesztően megbízhatatlan szerkezet, és az agyunk is sokszor hülyét csinál belőlünk. Ennek ellenére tudom, hogy az itthoni "highend" körökben az a közvélekedés, hogy olyat is lehet hallani amit mérni nem lehet.

    Én azt gondolom, hogy egy mérések alapján oda nem illő torzításokat produkáló eszköz csakis tiszavirág életű lehet a piacon, és ez nem követendő példa.

    (#67498) karmaresz: köszi! budapesti vagyok, így elfogadom a felajánlást, érdekel a cucc természetesen ;) Beszéljünk majd privátban.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák