Új hozzászólás Aktív témák

  • fehér_ember

    addikt

    válasz AMDFan #67495 üzenetére

    Na, pl. nekem ez, amit most írsz a múltkor közzétett 3 felvételről, mindjárt jobban tetszik :D . Egyébként én a múltkoritól és a valóságtól függetlenül vagyok annyira "pofátlan" hogy képes voltam elkönyvelni magamban (a saját magam igazolására ;] :P ) hogy biztos nem az A-t hanem a C-t küldted át újra a dac-on és pl. a nem megfelelő összekötő kábel cseszte el abban pl. a magasakat. Az legalább megnyugtatott hogy fapaci is hasonló véleményen volt mint én
    Egyébként tényleg tanulságos volt abból a szempontból, hogy születtek egész eltérő vélemények is. Persze tényleg elég szubjektív ez a zenehallgatás dolog. Nem csak a rendszer hanem az igényeink is befolyásolják a megítélést. Egyébként osztom Bodz és bkercso véleményét arról hogy nem a mérés a lényeges hanem a meghallgatás. Ezt épp fejeseknél tanultam meg, mármint azt hogy mennyire becsapós a mérés és mennyire mást képesek mutatni meghallgatás útján. Valószínűleg még tényleg nem nagyon van fogalmunk arról hogyan alakul ki bennünk a zene érzékelése. Mindenesetre az a legbiztosabb ha hallgatózunk, hisz amúgy is azt tesszük.
    Amúgy meg sajnos be kell látnom, hogy hiába hallgatok sokat zenét, sajnos nem vagyok képes eléggé élvezni azt, sose találom elég jónak azt amit hallok :(( örök elégedetlen vagyok.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák