Új hozzászólás Aktív témák

  • Exodius

    őstag

    válasz .DLL #40342 üzenetére

    Hát most mondhatnám, hogy én is kezdek megállni pedig nem sokat tapasztaltam, de fölmerültek itt is dolgok. Akkor el is kezdem a beszámolót:

    Adtam jó sok időt a Denon 300-asnak, hogy bejáratódjon meg minden. Az ATH-AD 500X-essel valamiért csak szolidan együttműködnek. Több lett a tér, finomabb lett a basszus és előbb a zene (még az elektronikus zene is), kicsit jobban kijön, hogy valamit sza*ul vettek fel a stúdióban.

    VISZONT!!

    Úgy érzem ,mintha az 500X nem egy kategória lenne a 300-assal, értsd:

    Ha a Denon a doppingszer, és az 500X egy 100 méteres sprinter aki kijutott az olimpiára, akkor úgy érzem, hogy csak max. az előselejtezőbe juthatott be avval a csodaszerrel amit a Denon adhatott neki. Értsd: jó ez a Denon meg hozzáadta amit lehetett, de ennyi. És ez kicsit furcsa és kevésnek érzem (az én készülékemben a hiba? :( ). Azt hittem megtáltosodik a fejes és még durvábban bele fogok szeretni a fejesbe (a Denon-on keresztül), de úgy tűnik hogy vagy most jöttem rá, hogy váltani kéne egy DT 770-esre, AKG 550-esre vagy egy ATH-M40x és félek, hogy ezek közül valamelyik nagyobb szerelem lenne, mert most csak szeretem az 500X-et, de nem vagyok szerelmes belé. És ez szörnyű. :(

    Tényleg nem tudom srácok......:(

    Viszont szerintem a következők lehetnek:

    1. Vagy kur*a érzékeny a Denon és ennyire hallatszik rajta hogy 800 Ft-os Roline kábellel van összekötve, és ha alá raknék egy Klotz vagy Supra kábelt akkor még állatabb lenne (amit kétlek, mert nehogymár egy kábel megváltsa a világot).

    2. Vagy elfogadom a tényt, hogy süket vagyok mint az ágyú (ami nem igaz mert sokáig elhallok).

    3. Vagy egyszerűen annyira sokat vártam, hogy az amit hozzátett a Denon, már annyira nem is volt feltűnő.

    4. Vagy egyszerűen a Denon nem élvezi a szexet az 500X-essel és jobb partner kell neki én meg élvezhetem ahogy elvannak egymással. :)

    Nah erre reagáljon mindenki akinek a keze ügyében volt valaha Denon 300 vagy 500x, esetleg mindkettő....és ne rúgjátok szét nagyon a seggemet. :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák