Új hozzászólás Aktív témák

  • Zsianett

    tag

    válasz vodkaboy22 #29069 üzenetére

    Én igen, volt nálam kölcsönben. Komoly kis holmi, igaz, vannak jobb cuccok akár házon belül is a Musilandnek (MD10, MD11, MD30) a legmagasabb kategóriákig. Bár hogy meddig emelkedik a minőség, nálam ez mindig kétséges volt ártól függetelenül.

    Ha valaki nem is hallotta, sokat elmond egy cégről, hogy saját áramkört "programoz", nem sokan vállalják be FPGA-ra való megoldást ilyen területen, mert óriási fejlesztési költségeket igényel a bonyolultsága miatt, de ha jól összehozzák, stabil, kevés külső elemet igénylő végterméket tudnak gyártani, így spórolva az anyagköltségeken. A legtöbb gyártó hasonló árkategóriákban megelégszik célprogramozott tokokkal (CM66XX stb..), nem mintha az kevésbé lenne jó, de mindenképp pozitívum egy ilyen innováció, mint az FPGA-s USB és digit kontrollerek.

    Egyszerű DIY fejlesztésre is lehetőségünk lehet vele, tudtommal magyar gyártó is használja a Musiland paneljét saját készülékében. Egy USD kártyát megvéve mögéillszethetjük a saját elképzeléseink szerint kialakított DA szekciót, és magas kategóriákig juthatunk vele.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák