Új hozzászólás Aktív témák

  • vodkaboy22

    addikt

    válasz Bodz #27414 üzenetére

    APC-ből true sinusz kimenetű nagyon drága van csak ezért legtöbbjük csapott négyszögjellel dolgozik ami 50Hz-től 500kHz olyan zajt tol ami szinte gyönyörködtet és ember legyen a talpán aki kitudja rendesen szűrni... :W
    Így APC-ből amig trueSinusz-ost nem veszel addig felejtős. (Azok kórházba és katonai célokra készülnek és olyn 400-500k-től kezdődnek.)

    Az ilyen hasonló megszűrik-regulálják feszt elosztók pont arra jók és pont azt csinálják amit bkercso mondott. 3 lépésben csinálnak védelmet hogy hirtelen zavarok (villám- tv - hűtő bekapcs) ne legyen gond, de ennyi sajnos ezenkívül hogy eltudják adni rengeteg marketing bullshitet rájuk írnak ami a no komment kategória de rájuk írják... :W Persze van jó audiocélra készült szűrt elosztó de az se nagy was-it-das, csak bekapcsolt állapotban elfolyik rajtuk 10-20W mivel van bennük 1-2-4uF fólia kondi.

    Ami már elérhető áron van és lényegi előrelépés és mindenkinek ajánlom (nekem is van) az egy biztonsági transzformátor 1-2kW-os nagy 230/230-as torroid és ezután illetve ez elé szűrés téve, illetve a biztonsági trafó után saját földelés bekötése. (Egy jóó nagy vasrud elásva 1méter mélyen 2.5-3.5mm-es tömör réz vezetékkel azt ez a rézvezeték felhasználva a harmadik érnek földelésképp. Persze kötni kell a trafóból kijövet az egyik érhez. Ilyen saját földelés nélkül is megvalósítható de ez ajánlott.) Magyarul egy mini galvanikus hálózat leválasztás. (Kórházakban ilyen több is van)

    Villamos- és Gépészmérnök - Blog-omban audio felszerelések és saját készítésű elektroncsöves erősítők.

Új hozzászólás Aktív témák