Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • (ÉN)közPONT

    senior tag

    válasz Nimda #443 üzenetére

    Ez nem így mükődik ..addig sütöd amig szint kap és a hús villa csak úgy belecsúszik.

    Én úgy csinálom ,hogy fogom a csirkemellet befűszerezem és hagyom állni 1 órát a sós szöldfüszeres /sáfrányos füszerekben ...utána hevitek egy teflon serpenyőben kb fél deci oliva olajat és beleteszem a csirkemelleket és nagy lángon hirtelen mind a két oldalát kicsit ''''odakapatom'''' épp csak annyira ,hogy szint kapjon ,utána irány a vágódeszka ott ügyesen két vékony szeletre vágom egy igen éles késsel és közepes tűzőn pirosra sütőm !
    Ha ügyes vagy nem tudod elrontani így nem lessz száraz + szint kap és kivül / belül is meg lessz az ízhatás. :C

    Rocker ... Gibson Les Paul Classic Custom 2008 Black

  • _Yvorl_

    tag

    válasz Nimda #443 üzenetére

    Én olyat tudok neked ajánlani, hogy ne legyen száraz, hogy veszem a csirke, vagy pulykamellet, szeletekbe vágom, majd kiklopfolom kb fél centi vékonyra. Ekkor mind két oldalát sózom borsozom, illetve én rakok rá chilit flekkent magyarost és akármiylen izlés szerinti fűszereket, majd az egészet megkenem mustárral, mintha májkrémeznék egy kenyeret. Csak ezt is mindkét oldalon. Ezután olajat öntök egy edény aljára (legjobb az oliva de ha nincs az se baj ha sima étolaj) és szépen lerakom rá a a husi szeleteket. Majd ha megvan egy réteg megint öntök olajat és aztán megint husi. Inyenceknek az olaj mellé még fehérbort is lehet önteni. Majd ha kész a rétegezés a tetejére megint még olaj és akár bor és aztán fóliával lefedem és be a hűtőbe egy vagy két napra. Ezalatt olyan jól átveszi a hús a fűszerek és olajok izét és nem tud kiszáradni se sütéskor. :DDD

    You can't teach new tricks to an old GOD!

Új hozzászólás Aktív témák