Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
válasz IntelKiller7 #7895 üzenetére
Én megkaptam, baromi jól is jött. Sennám meg nem volt... eddig.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Kelecar
aktív tag
válasz IntelKiller7 #7900 üzenetére
De meg kell venni a házat és bele is kell költözni. Csak irja, hogy 5M helyett ingyen van.
-
Kelecar
aktív tag
válasz IntelKiller7 #7904 üzenetére
Azt nem tudom, nekem oda kellett mennem, és meg kellett "vennem"
-
Szabi020
tag
Szép estét!
Van kedve valakinek jönni?
Kicsit uncsi egyedül e dolog -
prannk
őstag
Hali. Hogy tudom kontrollerel játszani?
Se x360ce vel nem megy se xoutput emulátorral se.
Nem xbox kontrollerForza Motorsport 7 nél meg megy
-
Zimmi91
addikt
válasz IntelKiller7 #7921 üzenetére
Tegnap nem nagyon volt időm rá megnézni, kipörgettem , gurultam vele egy kört aztán ennyi. Majd ma megnézem jobban De nem akarom megtartani, szal remélem jó áron megy
" Just remember Manchester is RED! "
-
Csapoati
nagyúr
válasz IntelKiller7 #7921 üzenetére
Én pörgettem egy 10 milliós Aston Martint, de 5,5-ért se kellett senkinek...
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
H4rt1g4n
tag
-
nagyúr
Ma reggel is jött (üzenetben) egy ajándék McLaren, egy 2018-as 720s. Illetve mellé egy Black Jumper!
Amúgy tegnap este aukcióra bocsájtottam a "régi" Senna-mat amit el is vittek 550k-ért. Rendesen meg is lepődtem.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Joccc07 #7927 üzenetére
Jó képek! Imádom a fehér autókat télen, nagyon jól mutatnak a havas úton. Tegnap vettem 4db M5-ös BMW-t a játékban, mindet fehér színben.
Erről jut eszembe! Téli gumi minek van a játékban egyébként? Tegnap az összes M5-tel mentem két-két versenyt nyári gumival (ABS-en kívül minden assist off), és havas úton is tökéletesen irányíthatóak az autók. Driftelni sem sokkal nehezebb velük mint száraz úton. Verseny után ellenőriznem kellett, h nem kapcsolta-e be valamelyik haverom az assistokat?! Egyedül elinduláskor érezhető, h sokkal könnyebben "elkapar", de nagy sebességnél a kanyarokban szinte egyáltalán nem érezni a tapadáshiányt. A FH3-ban emlékszem, h nyári gumival szinte alig tudtam közlekedni hóban (mint a valóságban). Fékezéskor csak csúsztam be egyenes a kanyarba hiába volt elfordítva a kormány, plusz nagyobb sebességnél is kipörögtek a kereke padlógáznál, stb.. Tetszik ez a játék, de az autók irányítása szerintem sokkal kisebb kihívás mint az előző részekben. Elhiteti az emberrel, h nagyon vágja a vezetés minden csínját-bínját, de túlságosan is megengedő szerintem.[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
válasz bulikavagyok #7928 üzenetére
Nyári gumival nem nagyon tudsz elindulni jégen meg terepen, én ezt vettem észre. Meg persze magas hóban is csak pörög egy hátsókerekes kocsi. Én is egy M5-tel próbáltam tegnap, a 2009-essel.
[ Szerkesztve ]
-
m0h0senator
őstag
Srácok ez a módosító benne van a horizon 4ben?
Ami a kormány szöget állítja... csak mert írjátok többen is a drift-et és ezért kérdezem.
[ Szerkesztve ]
An odyssey through the realm of consciousness.
-
Csapoati
nagyúr
válasz m0h0senator #7930 üzenetére
Már milyen módosító? Teljesen más a két játék.
-
nagyúr
válasz Csapoati #7929 üzenetére
De ennyi! Az elinduláson kívül szinte semmi hátrányod nincs nyári gumin. Mármint street/dirt versenyeken utcai autókkal. Lenyomtam jó pár versenyt pro fokozaton ilyen setuppal, és nem volt nehezebb dolgom mint nyáron. Ez szerintem teljesen irreális. A többi évszakkal nincs problémám egyébként, nagyon élvezem a versenyzést, csak a téli viszonyokat vették túlságosan is megengedőre szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
válasz bulikavagyok #7932 üzenetére
Hát, a Világ leggyorsabbjainál esélyem sincs a Sennával 2 vagy 3 csillagra a speed trapnél, mert a traffi előtti enyhe kanyarban elszáll a havon, mint a győzelmi zászló. Tény, megengedő a téli fizika, de őszintén, ha reális lenne, akkor nem tudnál mit csinálni a játékban. Az összes szuperautóval alig lehetne elindulni még téli gumin is. A Project Cars 2-bem kipróbáltam egy Ferrarit a havas Spa pályán. Konkrétan 4-es fölé nem tudtam váltani, meg a kanyarokban is 3-asban mentem, hogy ne pörögjek folyton, mint a búgócsiga. Egy árkád játékban ez nem fun szerintem.
-
Kelecar
aktív tag
válasz m0h0senator #7930 üzenetére
Nincs, viszont van minden autóra drift felfüggesztés amiben alapból nagy a kormányszög.
-
nagyúr
válasz Csapoati #7933 üzenetére
Nincs is ezzel baj, tudom h árkád. Azt nem értem, h miért nem viselkedik egy autó nyári gumin nagyjából úgy, ahogy leírtad, és téli (szöges!) gumin úgy mint most?! Észrevehető különbségnek kéne lennie, így A800 alatt nincs sok értelme a téli guminak, pedig ezen nem lenne nehéz változtatni - lásd FH3. Havas/latyakos úton nagyon illúzióromboló egy M5-össel nyári gumin így száguldozni.
[ Szerkesztve ]
-
ProgenXL
őstag
A téli gumi itt csak a rallys gumit jelenti kb.
Gunner for life
-
ProgenXL
őstag
nektek megy az online? nekem most le van lakatolva...
Gunner for life
-
Nyethuszar
tag
Kicsivel több mint 21óra és végre eljő a tavasz Vizslát hó
Jött valami update a gamera? Mert Nekem megint optimalizált.. És semmit se telepítettem, vagy frissítettem[ Szerkesztve ]
Mindenki hülye aki nem normális :D
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz Nyethuszar #7943 üzenetére
Be se kapcsolom addig..
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Benfact
csendes tag
Sziasztok! Nem mélyedtem el (még) topikban, de arra lennék kíváncsi hogy kinek jött elő (One S-en) a mentés elvesztés? Mert sajnos így jártam. Az egész játék nulláról újraindult, miközben megjegyezte a dizájnjaimat meg a feltöltött képeimet... Írtam a Forza Support-nak is, de ahogy olvastam az eredeti mentésemet már soha nem fogom visszakapni.
-
Csapoati
nagyúr
válasz IntelKiller7 #7944 üzenetére
Én azért valahol sajnálom, télen a leghangulatosabb csak úgy menni. Persz az össze-vissza csúszó felület azért nem fog hiányozni, esélyem se volt a legtöbb speed trapnél.
-
BigBlue69
őstag
Ez szerintetek PC-s Forzához is jó?
https://www.cdkeys.com/xbox-live/memberships/3-month-xbox-live-gold-membership-card-xbox-one-360?fbclid=IwAR2HhDWfhCHkV4zj1GrtazjroyqXEd4DIPavTXFtZNY2SaUZEdOZk5tPSlE
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest