Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
stillmatic
aktív tag
válasz ClydeBeka2 #27800 üzenetére
Semmi gond nem lenne ha fix PI alatt futna az egész. De ez az átjáróház az x-es vérpistikékkel nevetséges.
Annyian balhéznak a Forza hivatalos fórumán is emiatt hogy talán nem lesz több ilyen. Talán.Én inkább megcsináltam a játszóteret hogy mérsékeljem a veszteséget, ezt el kell engedni. Bőven megvan a szezon érdemi része így is.
-
i@lex
őstag
A McLaren Sennás cuccról van szó?
Nem értem, akkor nekem szerencsém volt, másodjára meglett, és elsőre is csak azért nem, mert soha nem használtam a kocsit, és semmilyen normális tuning nem volt rajta. Ráment DJS X-es tuningja és 3. hely, az is csak azért mert mire átvergődtem a mezőnyön az első két ai már elhúzott.De láttam, streamerek is szenvednek... akkor szerencsém volt ezzel.
-
csaba951
veterán
válasz csuvicsuva #27796 üzenetére
Én 2 vesztes próbálkozás után engedtem el a Trial-t, csütörtökön. Abban bíztam, hogy a közösség 1-2 nap alatt megtalálja majd az autót és tuningot amivel van esély megcsinálni.
Végül a megoldás nem ez lett, hanem amit itt írtak a fórumban.A csapatmunka a lényeg. Vannak akik ügyesen vezetik az X/S2 autókat. De 4-5-6 X-es gépi ellenféllel nekik sincs esélyük. A csapat többi részének tehát az a dolga, hogy ezt a 2/3 ügyesebb játékost segíti. Hogyan? Hát úgy, hogy segítenek leredukálni 0-1-re az X-es ellenfelek számát. Hogyan? Hát úgy, hogy lesznek szívesek (tuningolt) A osztályos kocsikkal jönni. Ezeket azért már meg lehet előzni az A-s ellenfeleket. Ez bőven elég is. De a lényeg, hogy ezzel drasztikusan lecsökkented azoknak a gépi ellenfeleknek a számát akikkel az ügyeseknek küzdeni kell. Nekik ez az igazi segítség.
Induláskor már látod, hogy mennyi X-es van a csapatodban. Ha 1-2-nél több, akkor már léphetsz is ki. Maximum S2 és 1-2-3 A-s csapattárs esetén van esély a győzelemre.
Nekem végül ezzel a taktikával lett meg elsőre.
-
Qkackca
őstag
Igen, ennek egy része user error.
Minek megy X-es kocsival ha nem tud menni vele? Ha nem X-el megy akkor a bot se megy X-el, (najó ritkán mégis) erre még nem jöttek rá az emberkék? Ennyivel több új játékos lenne az 5-ben aki nem játszott semmi korábbival vagy szimplán buták (még mindig). Játszóból is kilépnek (vagy inaktivitás miatt, kapcsolati hiba miatt tűnnek el az emberek) még mindig, ott se kötelező nyerni....
Tegnap mentem pár Tour-t, hogy ott is mennyi bunkó paraszt rammer / wallrider van mammamia. Vagy csak én vagyok szerencsés hogy mindig nagy adagba futok bele?csaba951: egyetértek
i@lex: ez melyik kocsi is ha szabad érdeklődni?
http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
parandroid
félisten
Ja, nekem is úgy lett meg, hogy 3-an maradtunk, abból ketten hoztuk a kötelező középmezőnyt (átlagos játékosnak tartom magam, semmiképpen nem jónak, nekem már az s2 is sok, nem tudom használni), és volt egy srác, aki egy versenyt megnyert, egy másikon meg második lett. Gyakorlatilag ő hozta le nekünk, de én személy szerint így is vért izzadtam a koncentrációtól, és kellett az is, hogy a másik csókával vigyáztunk egymásra, és próbáltuk egymást segíteni néha egy-egy drivatart feltartva, meglökve. Az első 3 hely nekem kb esélytelen X-es (de akár S2-es) autóval unbeatable szinten. FH4-ben néha összejött, bár S2/X ott sem ment, de ott az ai jóval gyengébb volt.
Amúgy nézzétek csak vissza a topikot, ha S2 trial volt, FH4-nél is mindig ment a sírás. Annyi, hogy X-esre nem emlékszem, márpedig már az S2 is durva, de az X meg tényleg bedobja a gyeplőt a lovak közé némelyik autó tuningjával…
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Qkackca
őstag
Köszi. A tuningod meglesem majd, bár még a kocsi sincs meg
Gondolom azért mert a streamer/influenszer/farmolós emberkék azzal nyomják, az van benne a közösségi mediában (gondolom - igyekszem kerülni, így nem tudom pontosan).
Illetve a toplistákon elég elől szokott lenni.
Aztán gondolom ha vmi ügyesebb emberke jól megy vele, akkor a józsika meg azt gondolja, majd ő is tud úgy menni, ha meg is van ugyan az a tuning (festés ) (általában akkor se...)parandroid: neked is igazad van. Sokáig én is hadi lábon álltam az S2-vel, aztán egy idő után valahogy megszoktam/megtanultam, egy dobogót azért tudtam hozni többnyire.
csab991: és a láthatatlan kocsi is kilök?
Egyszer kipróbáltam a wallride-ot sima versenyen, igazából értem miért csinálják, mert ritkán akad be, sebességet meg általában nem veszít...nagyjából olyan gyors mintha normálisan mennék, csak az adott kanyar/féktáv gyorsabb, de aki így megy az meg általában egyenesbe se tud menni, ott is faltól-falig...[ Szerkesztve ]
http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
zsiz
őstag
Nem tudom, az nekem is simán meglett. Az elsőt behúztuk, első 5 hely a miénk volt és én voltam a 7.
Aztán a második versenyt minimális különbséggel elbuktuk (én 5. lettem).
A harmadik versenyen meg miénk volt az 1.-6. hely, itt meg 4. lettem. Szintén nem használtam még az autót előtte, úgyhogy tuning nélkül mentem végig. A triallal eddig nem volt bajom. Az Eliminátor meg a Játszótér ami játszhatatlanul bug-os nálam. Mondjuk ezeket pont útálom is, kár, hogy muszáj..Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
.LnB
titán
Tegnap éjjel meglett mind az 50 Arcade. Szóval csak tegnap megcsináltam 48-at. Jó ideig nem akarom újra látni.
Jó móka egyébként, de ez a sok bug, connection lost stb beárnyékolja. Ha van egy csapat pik-pakk mrg lehet csinálni.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
NoMagix
addikt
Ez a festés dolog tényleg nagyon szerencse kérdése mikor melyik lesz a nyerő!
Az FH4-ben volt olyan ami pár nap alatt hozott 1-2 ezer letöltést itt meg csak egy pár érdeklődés volt rá!
Persze van már ennek a fordítottja is, már 10 ezer feletti egy audi festésem ami a 4-ben alig pötyögött valamit!más:
Tudom hogy az én vesszőparipám lett a nyerés nem nyerés itt a rangsorolás miatt, de érthetetlen számomra, hogy indítok egy utcai pályát pl. Ford Focus RS talán az alap A707-on és szakértőiben nem tudok a harmadik kör felénél a 3. helynél jobb helyet elérni! Sebaj felhúztam A800-ra, de semmivel sem lettem jobb az AI ugyan úgy hasít!
Cseréltem Audi TT-re A800, semmi esély nem volt, oké mentem B700 Volvo Polestar és nem és nem és nem nem tudtam nyerni!
Qkackca és Kisgépkezelő a tanúm (ha lehet) látták, hogyan mentem a FH4-ben, ennyire nem voltam gyenge!
Persze lehet lejjebb venni a fokozatból, de akkor hol marad a verseny?!?[ Szerkesztve ]
-
Kisgépkezelő
senior tag
válasz csuvicsuva #27796 üzenetére
Nekem meglett úgy, hogy a többiek lájkolgatták meg még páraknak itt a fórumon. Ha jól rémlik neked csak egy fél tucat ez-azod volt amiben az Újpest tulaját szídtad , az persze kevés volt a sikerhez.
Megnyitottam a tecsőt, erre a címlapon fogad egy videó a tegnap emlegetett szar BMW festésemmel. Terjed mint a nátha.
-
Daw93
senior tag
válasz NoMagix #27815 üzenetére
Én azt tapasztaltam, hogy erősen pályafüggő, hogy mennyire csal az AI. Van olyan verseny, ahol stock autóval megyek és ha kicsit odafigyelek elég jól hozható az első hely, verhetetlen fokozaton.
Viszont van olyan verseny is ahol profin is vért kell izzadni az első helyért, ugyanazzal az autóval, amivel előtte a verhetetlen drivatarokat vertem el. De autó függő is egyébként, de az nálam kevesebbet számít.GTA Online: Daweee93
-
Qkackca
őstag
válasz NoMagix #27815 üzenetére
Alap Focusszal elég könnyen tudtam nyerni bármilyen versenyt, szakértőivel, szóval nem kellene gondnak lennie neked se.
Talán már felidegelt és nem lazán vezetsz? vagy passz, azokat tudnod kéne hoznod, a drivatarod elég jól megyhttp://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
csab991
senior tag
Valakit érdekel LaFerrari 20M kreditért, ha van jelentkező aki megveszi, utána rögtön visszavásárolom ugyanannyiért, ezáltal le van tudva a két AH-s accolade.
-
rdt89
addikt
169 469 391 - Most csináltam, az autópálya szakaszt fedi le, állítható nehézséggel, 1 körös verseny, 25km, forgalommal, kora délután, napsütés, bármilyen autó behozható. Jó szórakozást hozzá
-
csuvicsuva
addikt
válasz Kisgépkezelő #27817 üzenetére
Igen, én vagyok az. Át is importálom őket, mert azóta is itt rontja a levegőt, hogy rohadjon meg...
S2/X témához: pont téged tudlak felhozni, ha emlékszel, amikor 4-ben játszottunk néhány bajnokságot co-opban, szuperautóval akkor is csak úgy tudtam lépést tartani, hogy te feltartottad a mezőnyt. És azok nem verhetetlen botok voltak.
Biztos, hogy A kategória lesz belőle, mert már S1-gyel is szenvedek, mint disznó a jégen.Online-ra pont ezért tartottam külön egy S2 998-as Hooni RS200-at. Egyenesben ott hagytak, viszont én be tudtam venni a kanyarokat, úgyhogy középmezőny többnyire megvolt.
Arcade: pár kör erejéig csatlakoztam LnB konvojához (itt is köszi még egyszer), hát tényleg voltak anomáliák. Hol láttam, hol nem láttam őket, volt olyan, hogy mire odateleportáltam az arcade helyszínére, minden eltűnt. De így tényleg könnyű (6-8 emberrel), úgyhogy érdemes lesni az LFG-t, vagy a klubból indítani valakinek konvojt.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
ETOM
addikt
válasz Kisgépkezelő #27792 üzenetére
Most beléptem és megadta. Volt némi késés.
-
Wesder
félisten
Most làttam hogy a 10 versenyes perkek újra vehetőek. Én azt hittem hogy elfogy a 10 azt hello.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Bep
őstag
Van valami módszer arra, hogy végre lehessen egy Forzathon árkád eseményt teljesíteni? Még anno véletlen 1db-t az első napokban sikerült. Azóta folyamat egyedül vagyok, igaz van, hogy ketten, de az is lóf**z. Hiába van egy időben 2db is, egyiken sincs senki. Próbáltam a valós idő bármely napszakában, de semmi, pedig már legalább 20-25db-t próbáltam, FH-nél sima liba volt mindig....
[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
Ami viszont nagyon tetszik, hogy meg van határozva a heti PR stuntoknál, hogy milyen kategóriájú és osztályú autóval kell megcsinálni. Azért valljuk be, az előző részben egy idő után elég unalmas volt az RS200/Mosler/599X Evo kombó.
Fizzie: nem küzdök vele, majd együtt bemegyünk A osztállyal, aztán akkor legalább már ketten leszünk.
Bep: keress, vagy indíts konvojt. Ha szépen megkéred LnB-t, biztos indít még egy ötvenest.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz csuvicsuva #27830 üzenetére
Még nem próbàltam, csak az autókat néztem amik kompatibilisek a versennyel, de màr értem hogy mit keres ott sok X-es autó. A szerencsétlenek nem értik attól hogy X kb lósz@rt sem ér, ha nem tud vezetni. A bot meg ilyenkor kb sinen megy szóval nem csak magàval, de a többiekkel is kibaszik.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
homerhamm
addikt
válasz csuvicsuva #27830 üzenetére
Már én is untam ezt a 3 autót, szinte mindent csak azzal lehetett megcsinálni.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
rdt89
addikt
Az Elismerések / utcai vesenynél van egy olyan, hogy nyerj meg egy versenyt Aston Martin Vantage 1977 V8-al, kár, hogy a játékba sehol nem fedezhető fel ez az autó, még aukciós házban se lehet így listázni. Szerintem eme jármű majd új autóként fog érkezni valamikor
-
csuvicsuva
addikt
válasz Wesder #27831 üzenetére
Hát ez az. Én nem tudok, ezért nem is erőltetem tovább. Egyszer volt szoros az állás, akkor kiléptem, hátha úgy összehozták.
Playground: pont hét elején futottunk bele egy mókás dologba Fizzie-vel. Az ellenfél nyerte az első két kört, négyen maradtunk. Hárman tinglitangliztunk, viszont volt egy Lelkes2, aki valahogy képes volt visszahozni az állást 2-2-re. Mondom, na jó, akkor most már nyerjük meg, erre emberünk kilépett. Nem sokon múlott, hogy küldjek neki egy szeretet csomagot üzenet formájában. Ennyire ráérnek egyes emberek, hogy még húzzák mások drága idejét?
homerhamm: persze mindhárom be lesz majd gyűjtve, mert nagyon szerettem őket, főleg a Hoonit. Mindháromból volt három verzió, aszfaltra, földútra, meg levegőbe.
Na még egy tegnapról, ha már KardosAttila (gratula a győzelemhez) felhozta az eliminátort. Aki szembejött, azt kihívtam, meglett a két kiejtés. Végére a talán legjobb autóval voltam, az azt hiszem 9-es Hooni Rally akármivel. 500 yarddal a vége előtt simán vezettem, erre jött egy hupli, ami fejreállított, így lettem második. Nem voltam ideges, benne van a pakliban. Egyszer majd csak összejön a győzelem.
[ Szerkesztve ]
-
stillmatic
aktív tag
Ez a Super7 nem is olyan elviselhetetlen, néha lehet végigpörgetek egyet-egyet.
Nem volt FXX, égig érő rámpa, hipertérugrás.
-
KardosAttila
aktív tag
Ma végre 86.-ik nekifutásra sikerült megnyerni az eliminatort a horizon 5-ben Már kezdtem elengedni a dolgot, de "még egy utolsó próbálkozás"-al sikerült, mondjuk jó nagy szerencse volt, a végső futamra már csak 5 en maradtunk de ebből 2 kiesett mert túl hamar idnultak meg a cél felé a körből kilépve a visszaszámlálás előtt kb 3 másodpercel, én is éppen csak benn maradtam, ráaádsul mindkét rivális funco motorsports-al ment.
-
homerhamm
addikt
válasz stillmatic #27836 üzenetére
Hát ööö...Super7 harmadik pálya, reptéri ugrató 599XX Evoval...
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
i@lex
őstag
válasz KardosAttila #27837 üzenetére
GG. Konzolosként mèg nagyobb GG, a PC-sek szanaszét tudják modolni sajnos.
-
i@lex
őstag
válasz KardosAttila #27842 üzenetére
Xbox rendszerében igen.
Nekem kb. azonnal összejött a win, ahogy kikapcsoltam. -
rdt89
addikt
válasz nincsnév007 #27844 üzenetére
Bent vagy a térképen, nyomsz egy 3 csík gombot, régen ez votl a start, bejön a menü, itt elnavigálsz az Online-ig, majd az Eventlab-ra mész, megnyitod, Esemény tervrajzok és itt megnyomod a 2 egymáson lévő négyzetet a Joystick-on /régen ez volt a back gomb/ és feljön egy ablak itt a megosztó kódhoz mész, majd a 9 számjegyet egybe, szóköz nélkül beírod, majd ok, megerősítés és ott lesz. Közben a pálya kódja módosult hála a jó égnek, az új kódja: 179 469 391
-
gduck
addikt
Nekem szerencsére hamar meglett. Az elsőt elvesztettük, utána hárman egyből kiléptek. Így már hárman egyszerűbb volt
Viszont iszonyat szívatós, ennyire kanyargós pályát csinálni X-es autóknak
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest