Hirdetés
Aktív témák
-
AMD Power
titán
Erre is reg volt pelda, hogy David ''vedte'' a Ferrarit. Bar amit mondott azzal egyet ertek.
[link] -
Yaye
őstag
Zindex híreli hogy Stoddart papa is indulna megint 08-tól, beadta a nevezést, úgy látszik nem tud F1 nélkül meglenni. Hogy fognak neki itt páran örülni!
-
Peat;)
veterán
válasz Motion_Blur #1379 üzenetére
Megteszi azt a két srácunk hétvégén, amúgy Monti legutóbb szar szárnyállásokkal ment mert probléma votl a motorjával és így is msch előtt végzett..hmmm, meg előzö versenyen is szar volt neki, kimi iramát kéne nézni amit megcsinált (19 másodperces hátránnyal ért be bahreinben úgy hogy a végéről rajtolt és a 4. körben volt már 20s hátránya a 12. helyen talán, miközben elöl nem lazsáltak..). Megbízhatóbb és gyorsabb is a verseny alapján mint a ferrari jelenleg a persze ez változhat de hülyeséget én se írkálok más csapatokról. Bár lehet midland szárnyra kap és elver mindenkit
-
Fortissimus
őstag
Ezt olvastátok??[link]
A FIA felfedte a maranelloi találkozó részleteit:
A következőkben született egyetértés:
1. Öt évig, azaz 2008-tól 2012-ig tilos a motorok fejlesztése.
2. Az évenkénti módosítások befegyasztása, melyek részleteit a FIA minden év január elsejéig köteles tisztázni.
3. A motor azon elemeinek listája, melyeket évente fejleszteni lehet:
- portok
- az égéskamra formája
- szelep nagyság, forma, és szög
- dugattyúfej (a dugattyú súlyának azonosnak kell maradnia, ahogy a dugattyúgyűrű pozíciójának és a sűrítés nagyságának is)
- vezértengely profil és szelepvezérlés
- légbeömlő
- gyújtógyertya
- hengerfej
4. Csak olyan fejlesztéseket lehet végrehajtani, melyek a FIA szerint csökkentik a költségeket, vagy növelik a megbízhatóságot. Teljesítménynövelő módosításokat nem lehet eszközölni. Ezeket a FIA később pontosítja.
5. A motorok sebességének limitálása
Sztem a pilótákat is be kéne fagyasztani, meg mindenki csak egy kézzel dolgozhat majd...''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...
-
KrAt
veterán
válasz Fortissimus #1409 üzenetére
Nanemá...
#1412: egyetértek.. Eddig olyan jó volt az F1, de mintha minden visszafele menne
[Szerkesztve] -
nagyúr
na, ez a vicc.
mi az, hogy megtiltják a fejlesztést??
technikai sport, könyörgöm!
''bigger, better, faster, more!'' ez a lényeg...
majd akkor valaki csinál jobb, normálisabb versenysorozatot.Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Skipp
senior tag
Pffffffffff....
Kezd sok lenni...
Következő megegyezés, hogy 2009ben kiveszik a sebváltót, 2010ben a 4 kereket is leveszik....Légy pontos! Mérj mikromiliméterben, jelölj krétával, vágj baltával!
-
Korcsii
őstag
lol... jövőre kitalálják hogy minden autónak pontosan ugyanúgy kell kinéznie, pont olyan erősnek kell lennie, mindennek meg kell egyeznie,... azután meg már csak az jön, hogy minden autót ugyanolyan robotok irányíthatnak...
könyörgöm, a F1 nem pont a legfejlettebb technika (és legjobb emberek) versenye? (legalábbis nem annak kéne lennie?)
mé' nem lehet visszaállítani az 5évvel ezelőtti szabályokat? (legalábbis a többségüket)
jó megértem, hogy el kell adni a különböző ellenörző berendezéseket... de akkoris
[Szerkesztve] -
C^^
őstag
Na nehogymár kérem. Ez mi ??
Nem lehet fejleszteni, meg minden autó ugyanolyan, sebességlimit, meg l0f4sz...
Jóhogy nem minden autóban ugyanannak a versenyzőnek kell ülnie.. hát ez kész, 2008-tól nem fogom nézni az f1-et, meg szerintem sokan mások se, így semmi értelme nem lesz. -
SzalaiG
addikt
A nagyképűséget miért nem tíltja a szerződése? [link]
Jobban tenné ha befogná!!! -
Fortissimus
őstag
Szerintem lesz még ezen vita, úgy látom aláírva nincs semmi, csak azt mondják ezekben egyeztek meg. Papír nélkül meg nem sokat ér semmi se.
De azért ezek elég durva dolgok, mégha csak a fele igaz is...''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...
-
Skipp
senior tag
-
cslala
csendes tag
Remélem sumi most már mutat valamit ebben a szezonban.
-
cslala
csendes tag
A ferrari a legtutibb csapat.
-
Nowhereman
őstag
És mi van, ha mondjuk valaki késöbb száll be? Mondjuk a Judd visszatér 2011-ben és mindenkit porig aláz? Vagy mi van akkor ha lesz max 2 csapat, és néhány motorszállitó kilép, mivel a nukufejlesztés bevezetés ekor harmatgyenge motoruk volt, és unják az égést... megint 6 autó fog körözni, mint Daytonában?
Nem tudom, hogy milyen anyagot használnak a megbeszéléseiken, de roppant kiváncsi vagyok, hogy mitől lehet ennyire elszállni!Utánam a kondenzcsik!
-
Yaye
őstag
A hozzászólásod szövege fölötti MOD linkre kattintva tudod szerkeszteni, bővíteni a hozzászólásodat 5 percig. Használd rendszeresen! Egymást sűrűn követő egymondatos hozzászólásokkal nem leszel túl népszerű a fórumon.
Nowhereman: Akkor a Judd köteles lesz a többiekénél nem jobb motort készíteni. Ha mégis jobbra sikerül, akkor le kell rontania. Ez tök logikus, ez a királykategória, mit nem lehet ezen érteni?
[Szerkesztve] -
Fortissimus
őstag
Csodagumival rukkolt elő a Bridgestone
[link]''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...
-
brownus
veterán
válasz Fortissimus #1428 üzenetére
Kíváncsian várom a hétvégét!!
-
rocket
nagyúr
Igyis PR az egesz, Ralf is a neve miatt van ott ahol, mint pilota kozepszeru, felesege meg olyan mint Paris Hilton sex video nelkul, szeret rivalda fenyben lenni a plasztikazott testevel, es nem azert kap ennyi penz mert olyan jo pilota, hanem mert van a bulvar mediaban erteke
[Szerkesztve]"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
rocket
nagyúr
Az ilyen igergeteseknek altalaban nagyobb a fustje mint a langja, de cafoljanak ram a versenyen
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
KrAt
veterán
Kivi leszek, mi sül ki belőle
-
Nowhereman
őstag
Egyre bonyolultabb, nem lehetne úgy mint a régi formula easternben - mondjuk vegyék át a szabályokat. Mindenkinek széria lada 1200-as blokk - nuku reszelés, minden alkatrész csak keleten készülhetet/trabi kormánymü.../ oszt hajrá. Tuti hogy messze olcsóbb és egyszerübb lenne?
Egyébbként valaki droggban járatosnak van valami tipje, hogy mi üthet ennyire?Utánam a kondenzcsik!
-
C^^
őstag
Ecclestone át akarja alakítani a versenynaptárat.
Nagyobb népszerűséghez vezetne szerinte, ha több országba elvinnék az F1-et és egy pályára 3 évente kerülne sor.
Hát nem tudom nekem ez nem tetszik, de látszik hogy ebben is a pénz van...
[link] -
Motion_Blur
félisten
Remélem, végre nem kamuznak
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Motion_Blur
félisten
Alonso:
„Arra számítok, hogy ellenfeleink sokkal nagyobb nyomást gyakorolnak majd ránk Melbourne-ben. Véleményem szerint a Honda, a Ferrari, és a McLaren is jó lehet ezen a ringen. Különösen a Ferraritól tartok. Michael Schumacher szerintem bombaformában lesz.”Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
KrAt
veterán
válasz Motion_Blur #1441 üzenetére
Na akkor remélem vki lenyomja a pályáról. Sató hátulról féktávon?
-
joergie
őstag
Vagy éppen megpróbálja magának bemagyarázni, hogy ennyi versenyt nem nyerhetnek sorban. Aztán ugye kellemesen csalódik...
Nagyon kíváncsi vagyok! Most úgy néz ki tényleg ott lesz mind a 4 csapat, meg egy kis esővel meg lehetne fűszerezni a versenyt, és láthatnánk egy igazán emlékezetes versenyt.Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Motion_Blur
félisten
válasz joergie #1445 üzenetére
Szerintem ez a ''4 csapat van egy szinten'' (mindenhol ezt írják), és akkor most hú de izgi lesz minden, ez egy nagy blődli. Renault, Ferrari, McLaren és Honda. Ennyi.
Raikkonen talán kicsit felhozhatja a Mekit, de szerintem a Ferrari (pontosabban Schumacher) akkor is előtte lesz. Sajnos a Renault uralma szerintem itt még nem törhető meg.
üssetek...Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
KrAt
veterán
válasz Motion_Blur #1446 üzenetére
Én mondjuk azért a Williams-et nem hagytam volna ki a ''nagy csapatok'' közül..
-
KrAt
veterán
válasz Motion_Blur #1448 üzenetére
ŐŐŐ van benne vmi. Akkor is jó a Williams Én legalább is szeretem. Kivi leszek, mit fog alkotni most Rosberg.
-
Motion_Blur
félisten
Állítólag ilyen 15-18 fok lesz. Valahogy nem tudom elhinni
A padlógázos szakaszok hossza 1 körön belül 70% fölött lesz, az átlagfogyasztás kb. 2,67 kg/kör.
Ezek az értékek tavaly: 64%, illetve 3,3kg/körStavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
Aktív témák
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest