Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike81
senior tag
Sziasztok!
Kérnék gy kis segítséget.
Van egy Fokus MK1 1.6 benzines autónk. Olyant produkál hogy pl megyünk 50 nem fékezünk hanem csak levesszük a gázról a lábunkat a fordulat vissza esik meg ugye a sebesség is kb 40 km/h-ra ami még nem feltétlen igényelné a 4-ből 3-ba való vissza kapcsolást. Viszont mikor újra gázt adunk akkor van hogy elkezd rángatni mintha leakarna fulladni, de nem teszi hanem szép lassan elkezdi utána emelni a fordulatszámot. Ezt megteszi hideg motornál is meg meleg motornál is. Az alapjárati szabályzószelepet már cseréltem mert amúgy is a végét járta. Volt egy hőfok érzékelő gomba cserénk is mert úgy érzékelte hogy magas a vízhőfok pedig még üzemin sem volt. De ez a probléma nem szűnt meg ezen alkatrészek cseréjével. Volt gyújtókábel kéznél hátha az a baj le lett azzal is próbálva de nem hozott eredményt.
Szóval az lenne a kérdésem hogy merre érdemes tovább keresni a hibát?
A segítséget előre is köszi
Az lemaradt hogy volt gyertya cserénk is mert annak is ideje volt már.
[ Szerkesztve ]
-
Goose-T
veterán
Gyújtótrafó lehet elromolva, nekem is hasonló problémám volt ugyanilyen kocsival, csere után megjavult. Az nem baj, ha van gyújtókábel kéznél, valószínűleg már az is szét van égve a kocsiban.
Eladó gitárok: https://tinyurl.com/yc7pawkr *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
-
X Factor
addikt
válasz DeFranco #7875 üzenetére
de ha van ilyen, akkor nevet címet várunk a szerkesztőségbe )
ESS, Bagoly-ék, Göd. Pontos cÍmet fejből nem tudok, google kidobja.
2-3 éve lett a fóka megvásárolva, szembeszomszéd szerelő, gondoltam az ilyenkor szokásos vezérlés, olaj, folyadékok, szűrők cserére átviszem. Meg is csináltak mindent, csak az emlÍtet dekni-hez nem rendeltek semmit az eltört bolhák helyére, plusz nem ragasztottak...
Személyesen jóba vagyunk, nem akartam most ezen rágódni, rákerestem a neten, akkor találtam őket, Így azóta rendületlenül oda hordom. (Plusz az összes mondeo-s, focus-os, ismerős is, mióta említettem nekik a szervízt.)
Make things work
-
Pikkolo^^
addikt
S-Maxon visszapillanóba szerelt irányjelző üveget cserélt már valaki?Ha igen akkor mennyire macerás?
-
berek21
őstag
válasz Pikkolo^^ #7912 üzenetére
Óvatosan csak, mert erős az anyaga, de könnyen törhet. A külső oldaláról kell kifeszíteni, közben látni hogy mikor ugrik ki a biztosító stift.
http://s.aliexpress.com/yqMzI3ae
Én ezt rendeltem bele, mert nagyon sárgult már. Itt láthatod is a tartófüleket.
Lancia Delta III eladó!
-
bull84ghia
őstag
Hello
2009-es Cmaxon ki lehet valahogy kapcsolni az öv visszajelzést? Telephelyen nem kapcsolom be az övet feleslegesnek tartom.Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
Dj Sügi
őstag
válasz bull84ghia #7917 üzenetére
Esetleg:?
Get in car, close all doors, ensure all seatbelts not plugged in. Switch ignition to position 2, do not start engine, plug drivers belt in and out 9 times within 60 seconds, ending with belt out. Car will give a beep to confirm. Remember it disables the warning light too.🚗 FORD - First On Race Day 🚗
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
SG3rg0
őstag
Sziasztok!
Ford Focus Kombi 2017-re szeretnék egy jó téli gumi szettet. 205/55 R16 ebben a méretben.
Ki milyen javasol?
Lehet három árfekvésbe! De jó minőségűt szeretnék ha már pénzt adok az acél felnire is. -
radi8tor
MODERÁTOR
Már a másik topikban kaptál választ. Ne tedd fel több helyen ugyanazt a kérdést!
⭐ Stella
-
kcsa
veterán
ADAC tesztet olvasgasd, és válaszd ki ami szimpatikus.
(személyes hozzászólás, és számodra nem biztos hogy releváns: én eldöntöttem, hogy most vettem utoljára téligumit. Aránylag keveset használom az autót, télen kicsit többet, de pl nagy hóban soha, nyáron keveset akkor meg robogózok - négyévszakos lesz majd)
Szerk. : látom ezt fejtegetik a másik topikban is
[ Szerkesztve ]
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
-
senior tag
válasz DeFranco #7938 üzenetére
A kék leddel hiába csesztettek azt hagyom, csak egy kérdés volt, hogy érdemes-e. A ledes váltógombot azért kérdeztem, mert az fémből meg bőrből van nem gagyi műanyagból, mint a váltó. [link] Akkor ezt a műanyag küszöböt is lehet fóliáztatni? Ezt a műanyag küszöböt meg lehet cserélni ha esetleg később gázos lenne.
[ Szerkesztve ]
Your car, your life ;)
-
-
-
szilchi
őstag
Ma végre be tudtam szerelni az új akksit.Egy Exide Premium 47Ah/450A lett a régi Orion 45Ah/390A helyett.Meg vettem még két db kék színű Osram égőt az első lámpába,azt még kellene cserélni.De egy Youtube-os video alapján nem is olyan könnyű.
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
kovacsroli
senior tag
Hali, erre valaki?
Sziasztok,
MK V Fiesta hátsólámpa foglalataiba lehet rakni ledes izzókat? Arra gondoltam kicserélem a helyzetjetjelzőt, a féklámpát meg az indexeket olyanra, ha ez ilyen egyszerű.Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest