Új hozzászólás Aktív témák

  • Fred23

    nagyúr

    válasz callmeakos #8637 üzenetére

    "Nemet mondani a legtöbb dologra egy két nap elmegy, de folyamatosan azért elég nehéz."

    Ismerős. Másrészt pont azért megy nekem ilyen lassan most a fogyás, mert számoltam ezzel. Kevesebb szenvedéssel és lemondással jár, ha nem teljes szigorral fogyózunk, ha vannak csalónapok, ha nem szorítjuk le nagyon a kcal-bevitelt, de sokkal lassabb is.
    Mégis, inkább elfogadom ezt a lassúságot, mint azt, hogy "csak" fél évig teljes megszorítás, ami után meg úgyis jön a visszahízás. Ma reggel például bevágtam egy nagyobb példány sajtos szendót. :D

    100 kiló körül rekortán pályán már akár elkezdhetsz kocogni Te is, de persze bármi más is jó lehet, amivel a zsírégetés folyamata tartósan megvalósítható. Tippre néhány kilóval most kevesebb lennék, ha nem esek el tavaly a fagyott rekortánon, és nem sérül meg a lábam. A bokám látványosan kikészült, mégis, az igazi probléma a térdem lett végül. Ha végre teljesen meggyógyulna, a mostanihoz képest kifejezetten könnyű lenne a fogyás.

    Amit nagyon ajánlok minden leginkább fogyási céllal kocogónak, az a pulzuskontroll. Ugyanis nélküle egy dagibb ember hamar eléri a laktátküszöböt, besavasodik, és nem tud másnap is kocogni (tapasztalat). Viszont ha egy Számodra megfelelő pulzustartományban tudsz maradni végig, nem jön az izomláz, nem jön a kifáradás, és másnap letolhatod megint a megszabott távot/időt.

    Hajrá Neked is!

Új hozzászólás Aktív témák