Új hozzászólás Aktív témák

  • Integra

    titán

    válasz Jhonny06 #8397 üzenetére

    fontos, hogy helyén kezeljük időben a filmeket és a színészeket is, csak így lehet őket pontosan megítélni.
    connery tuti frankó bondnak, moore számomra már kevésbé, de ő is nagyon rendben volt. ne felejtsd el, hogy akkorian ez volt a stílus, a sárm, a díszletek, a kaland, a főgonoszok és bond is így viselkedett a nőkkel.. és abban az időben ez absz illett is, ma is szívesen nézem a connery filmeket, éppen most megy a you only live twice, előtte meg a thunderball ment. ezeket nehéz megunni.
    dalton egy epic fail volt, nem volt bond-nak való, nem véletlen, hogy egy film után vége volt.
    brosnan nem volt végülis rossz, mert megvan az a srám ami kell, de maguk a filmek nem voltak az igaziak és valahogy a mai világban softie volt...
    craig meg.. akaratos, bunkó, macsó, tör és zúz, agresszív állat, mérhetetlenül cinikus és arrogáns,. ez a kőkemény bond adható el 2012-ben és nagyon is illik ez a fajta bond a mai világba. minden téren. connery a 60-as, 70-es években eladható volt, sőt, akkor pedig az volt eladható, ma viszont teljesen életképtelen lenne minden tekintetben. aki ezt nem érti, nem látja, megértem, hogy szerinte craig egy katasztrófa. pedig nem az, pont, hogy ellenkezőleg. újra értelme van a brosnan filmek után bondnak.

    [ Szerkesztve ]

    ...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

Új hozzászólás Aktív témák