Új hozzászólás Aktív témák

  • #54715584

    törölt tag

    válasz aizen92 #51336 üzenetére

    Jól van, mielőtt még valaki azt gondolná szándékosan trollkodom, komolyra fordítva a szót: már amikor megláttam a teaser trailert, akkor tudtam, hogy ezt a filmet meg akarom nézni, és az eddigi előzetesek alapján még jobban szeretném. Lehet számotokra spoileres a trailer (ami elvileg nem lehetne), számomra nagyjából felvázolta a történéseket, főleg, hogy olvastam több interjút is Nolannal, ahol konkrétan elmondja, mi az egyik fő cselekmény. Aztán bármi történhet (lásd The Signal, az elején tudtam mi fog történni, mégis beszippantott az egész és az egyik legjobb alkotás számomra ebben az évben, pedig annak a trailere bizony erősen spoileres)
    Másrészt az egyik kedvencem a sci-fi műfaj, abból is az űropera, így ha jön egy ilyen film, az kötelező a listán, és jöhet bármilyen infó.
    Az előzetesekből még nem tudod összerakni, hogy mi is lesz a filmben, bármivel meglephetnek, ez nem egy olcsó vígjáték, és a marketing is dolgozik ezerrel, egy ekkora alkotásnál pedig igen csak odafigyelnek arra, mit adnak ki a kezükből és mennyire lehet spoileres.
    Persze, különbözőek vagyunk, sokan nem így gondolják, én azért szeretem tudni, hogy mi az, amit majd megnézek, mert nem egy név miatt fogok megnézni valamit. (Gyorsan szembe is köpöm magam: de, Jamin Winans és Tom Ford a 2 név, amire gondolkodás nélkül igent mondanék)

    Velem is megesett számtalanszor az elmúlt 7-8 évben itt a topicban, hogy belefutottam a spoilerekbe, konkrét leírásokra, végződésekre. Egy idő után az ember hozzászokik. Szóval egyelőre nekem úgy tűnik, hogy hiszti van meg struccpolitika, csak a fejek még nincsenek a homokban. Persze nem szép dolog spoilerezni meg animgifeket beszurkálni, de hát ez van, tudsz ellene tenni? Tudsz, mész a moderátorokhoz utólag, vagy nem olvasol mindent a topicban :)

    Lehet nyugodtan majomkakit dobálni egymásra, csak semmi értelme :N

    Trollokat pedig nem etetünk :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák