Új hozzászólás Aktív témák

  • adalbert1

    veterán

    válasz Tibiajax #26363 üzenetére

    Életed új értelméhez gratulálok, mindenkinek jó egészséget!

    Kösz a tanácsot, nem hiszem hogy mostanában megnézem, legtöbbször sokkal inkább valami agyatlan popcorn mozit van kedvem nézni, mostanában is így tettem:

    Grown Ups 2: szerintem ez Adam Sandler pályafutásának az abszolút mélypontja, ennyire értelmetlen, öncélú, nulla storyval rendelkező filmet én még nem láttam tőle (pedig azért már volt pár gyenge próbálkozása).

    2 fehér házzal foglalkozó film: nekem a White House Down sokkal jobban tetszett, úgy éreztem, hogy 1 percig se veszik túl komolyan magukat, az akciójelenetek is látványosak, egész élvezhető film lett (már persze a saját keretei között). A másik próbálkozás ezzel szemben szerintem nagyon gyenge lett...

    The Heat: szombat esti barátnővel nézős filmnek tökéletes, nagyjából az egész a 2 főszereplő közötti (nagyrészt kulturális) különbségekre épít. Van pár értékelhető poén, illetve a buddy cop filmeknek egy új megközelítése a női karakterek miatt.

    Act of Valor: maga a film nem túl érdekes, viszont az akciójelenetek nagyon jól koreografáltak, valóságszagúak az egész filmben (ami nem csoda, mert az egész valódi storykra épül, a szereplők nagy része sem színész, hanem katona), emiatt mégis élvezhető marad.

    Man of Steel: nekem nem tetszett, sok résznél azt éreztem, hogy túl sok az egész film, és egyre inkább elegem van belőle (a képregényt gyerekkoromban imádtam), nagyon vontatott... Ja, és Lois Lane ennél sokkal jobb csaj kellene hogy legyen...

Új hozzászólás Aktív témák