Új hozzászólás Aktív témák

  • erahurka

    félisten

    válasz spiky03 #154505 üzenetére

    Azért nem kell sírógörcsöt kapni, 350 forintot emeltek ami 1 Euró lenne ha kompetens kormányzás folyna Magyarországon. Továbbra is ott a 10 ajándékjegyes kártya amit 6 hónapon belül kell elhasználni, cserébe 2070 forintra mérsékli az árat (ez is drágább lett amúgy de a kedvezmény továbbra is combos). Szerintem most elmentek a lélektani határig, 2500 még csak-csak, de felette már komoly lemorzsolódás jönne.

    Követni fogja a többi mozi is a CC-t amúgy, el se merem képzelni milyen árazása lesz a CinemaMOM-nak ahol a mostani CC ár a sztenderd vagy fél éve. A Pólusban amúgy 2640 lesz egy jegy október második felétől (2300-ról vagy mennyiről emelnek).

    Nyilván valakinek meg kellett lépni elsőként, bár a CC szerintem eléggé tátott szájjal szaladt a kukkererdőbe azzal hogy stikában csinálta, két héttel előtte ha kiadnak egy közleményt és csinálnak valami kedvezményes hétvégét, egész máshogy csapódott volna le. Abban reménykedem hogy a drágítás megszűri a közönséget legalább, és talán még a feliratos vetítések is erőre kapnak (hiszen annak a rétegnek aki így néz filmet valszeg kevésbé fog fájni 350 forint).

    Ja, és nőttek a büfé árak is, fura hogy egyik nagyérdemű sajtóorgánum se kérdezett rá (ez mindent elmond a színvonalról...).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák