Új hozzászólás Aktív témák

  • Death to 2020 (2020) (2020: Legyen már vége!)

    Hát ez meg mi volt. Az elején csak így néztem, hogy mi ez, mert kb végig hülye embereken kellett röhögni. Ez szórakoztatásnak közel a legalja (kb Észbontók színvonal), habár a legnépszerűbb műfaja is, mert nem igényel intellektust. De végül hozzászoktam, el tudtam magam engedni, és már épp elkezdtem volna hisztérikusan röhögni mindenen, mint egy hülyegyerek, amikor...

    ...megérkezett a BLM, s hirtelen nagyon komoly lett. WTF. De legjobban azon akadtam ki, hogy "inkább a koronavírus, mint a rendőrök, pedig a koronavírust is nagyon utálom". Ez nettó uszítás, hisz a rendőri erőszak a probléma, nem a rendőrség. Na mindegy, nem akarok belemenni a politikába, csak annyit tennék hozzá, hogy az összes BLM aktivistával megnézetném a The Wire című sorozatot, ami bemutatja, hogy a probléma mennyire nem fekete-fehér (a szó összes értelmében).

    Ha baloldali lennék, biztos jobban tetszett volna, mert ez alapvetően nekik készült. Ha meg jobboldali, akkor pedig úgy felháborodtam volna, hogy betörtem volna a netflix székházba. Nálam ez kb dyatlovi pontszámot ér, felfelé kerekítve, mert néhol azért tudtam nevetni, s nem kínomban:

    4/10

    #értékelés

    [ Szerkesztve ]

    A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

Új hozzászólás Aktív témák