Új hozzászólás Aktív témák

  • atike

    nagyúr

    Star Wars IX - Skywalker kora

    Spoilermentes kritika

    Huh. Na ez nehéz dió lett. Olvastam olyan véleményeket, hogy mi a fenéért nem lehetett a rajongókat "kiszolgálni"... Na én ezt pont fordítva látom. Szerintem ez a rajongóknak készült a kötelező körökkel, a hangulattal, látvánnyal, kikacsintásokkal és a múltidézésekkel (régi szereplők visszahozásával). Ez kb rendelésre készült, mentes az újításoktól... Talán a jó szó az rá, hogy középszerű...

    Sztori... Utólag azt mondom, hogy valahol logikus volt, de az biztos, hogy előre nem volt számomra kitalálható. :U Jó volt a csavar, nekem ez így rendben volt... Bár sokszor kusza, volt az is tény.

    Szereplők... Hááát.... Szerethetőek - olvastam pár helyen. Nem is tudom. Néha logikátlan döntések, néha kicsit túl teátrálisak voltak, sokszor egyszavas (mondatos) "bölcsességek" - erősen felszínesek lettek sajnos. Súlytalanok, jellegtelenek, kicsit nehéz volt bárkivel is azonosulni... Rey kb olyan volt mint korábban - semmilyen. Kylo Ren talán aki fejlődött - mint a szerepét tekintve, mind a színész szempontjából... :)

    Látvány... 10/10 - nem hiszem, hogy ki kell fejteni... :)

    Zene... 10/10 - John Williams - néha új, de leginkább a régi dallamok, vagy a régiekre épült melódiák... Nem lehet tévedni... :)

    Hangulat... 9/10 - azért a "lovas" baromságért kár volt, de volt még egy pár illúzió (és nem csillag :DDD) romboló elem...

    Újra fogom nézni, az tuti.

    7/10

    #értékelés

Új hozzászólás Aktív témák