Új hozzászólás Aktív témák

  • #54715584

    törölt tag

    Resident Evil Retribution - erősen SPOILERES

    Nem nagyon számítottam jóra, az volt a véleményem, hogy a részek minősége egyre csak romlott, de mivel szeretem ezt a "sorozatot", így megnéztem.
    Tetszett az elején a sztorimesélés, a "You are all going to die down here" még 10 év után is nyerő nálam azzal az akcentussal :DDD

    Aztán Milla néni megint felébredt valahol, ezt minden részben eljátszották, csak húztam a számat, hogy micsoda unalmas klisé már megint. Aztán megint felébredt Milla néni, immáron a szokásos meztelen és mell nélküli ébredést láthattuk és kezdtem egyre jobban kétségbeesni, hogy most mi lesz?

    De aztán elhangzott az a mondat, hogy "Tokyo Sequence Initialized" és ott egy akkora facepalmot nyomtam, hogy ha nem lett volna a kanapé mögött a fal, akkor még hanyatt is esem :DDD

    Aztán jött Ada Wong néni (Damnation) WTF? Aztán Adam Wesk jófiú WTF? Aztán sosem kócos Leon (Damnation) WTF, és a szép néger bácsi a 3. részből, jééééé (sajnáltam azért, hogy meghalt), és a szőke picsa a mászkáló piros nyakbavalóval a 3. részből jéééé.

    Szóval engem annyira de annyira megleptek ezzel, hogy már bánom, hogy annyira unalmas lett a Damnation és a 3. film, hogy nem emlékszem részletekre belőle, mert így nem minden részlet tiszta.

    Aki pedig azt mondja, hogy a sztorija 0 ennek a résznek, az egy nagyon-nagyon buta, buta ember... Ekkorát csavarni a sztorin nagyon durva volt, a feje tetejére állt az egész. Az első fél óra után pedig az azután következő egy óra az teljes akció, csihi-puhi, verekedés, lövöldözés, menekülés.
    Nem tudom mennyire követi a játékot ez az egész, de nekem nagyon bejön ez a vonal. :K

    Ami nem tetszett:
    -az orosz menekülős résznél a tonnás szörny a kis manikűrözött karmaival belemar a kocsi kasznijába, de az üvegnek semmi baja
    -a végén a verekedős rész nagyon gagyi volt szerintem, amikor láttam, hogy mikor van a dublőr, az nagyon rontott az élvezeten
    -szintén a végén az orosz "zombi" katonák a vízben? nem terjed onnan tovább a vírus rá az állatvilágra ésatöbbi? (okés, tudom, az utolsó fél perc miatt kár ezen agyalni, na de mégis?)
    -rövid volt, még bírtam volna nézni, hol a következő rész? mikor jön? :DDD

    Szóval mindent egybevetve nekem ez iszonyatosan kellemes meglepetés volt. Ezért kap tőlem 7/10-et

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák