Hirdetés
Aktív témák
-
Thom!
veterán
ja, amúgy 2 hete én is megnéztem a Heatet 8.5/10
-
Viszlát
addikt
Hogy meglegyen a balansz, egy überjó és egy übersz@r jutott a hétvégére.
Transporter 3 - 1/10
Az első rész után a második már kabaré volt, a harmadik meg szimplán tragédia. Igazából még az egy pont is sok, de a nulla nem értelmezhető ugyebár ebben az esetben.
Adam almái - 10/10
Nem sűrűn van szerencsém azt nyilatkozni manapság, hogy na ilyet még nem láttam. Kötelező darab. Nem írok róla semmit, nézzétek meg.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
szatocs
őstag
Ide elég sokan járnak, hátha valaki
Max 4 éve volt egy olyan karácsonyi vígjáték, amiben van egy rész, hogy kigyulladnak tán a rénszarvasok (nem igaziak term) vagy a mikulás szánja vagy nem is tudom mi a ház előtt. Ennyiből tud valaki asszociálni valamire? Magát a filmet nem láttam, de a bemutatójából akkor azt gondoltam, hogy jó lenne megnézni, aztán kimaradt az életemből. Tudja valaki a címét?[ Szerkesztve ]
=== Szatocs ===
-
t1
addikt
Requiem egy álomért---> érdemes megnézni?
-
BITBOYS
addikt
válasz littlelion21 #8566 üzenetére
Nem egy mai darab. Gondolom otthon nézi.Arnold2:
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
Earth stood still
hát aztakurva értékelni inkább nem is értékelem. a látvány és a hangok nagyon jók. de a mondanivalója az ami igazán súlyos, és letaglóz.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
t1
addikt
válasz littlelion21 #8568 üzenetére
Neem DVD-n
-
Integra
titán
válasz BITBOYS #8571 üzenetére
a kritikusok porig fikázzák
pár kollégám elment megnézni, azt mondták, hogy egyszer nézős és messze nem egy fikafilm. szerintük.
én még nem láttam, de majd megfogom. van még egy rahedli mozis sodexho passom idénre.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
BITBOYS
addikt
válasz Viszlát #8572 üzenetére
Én is úgy látom. Arra utaltam, hogy sokan mennyire lehúzzák. Valszeg én nem voltam egyértelmű.
Integra: Nekem biztos kimarad, pedig szívesen elmentem volna Tibiékkel meglesni.
Hát így végképp könnyű egyeseknekbandus: Végre egy jó kritika
Monnyámá valamit, mennyi az annyi? x/10[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
Amikor megállt a Föld . Eléggé egybecseng a többi véleménnyel, szájbarágós, buta film, ami 1951-ben jó volt, nem biztos, hogy 2008-ban is.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
szatocs
őstag
válasz Viszlát #8561 üzenetére
Nem-nem, biztos nem ez az, ezt ismerem
Volt valami hasonló, nagyon zárlatosak lettek vagy valami ilyesmi volt, oh de kár, hogy nem emlékszem rá
Nem írtam le úgy látom, hogy úgy értettem a 4 éve dolgot, hogy akkor adták ki, akkor csinálták, mozifilm volt.[ Szerkesztve ]
=== Szatocs ===
-
brownus
veterán
híjnye... ....and i'm spent...
[ Szerkesztve ]
-
BITBOYS
addikt
A War Inc.-ről mit lehet tudni, jó film?
-
-
hemaka
nagyúr
Joy.Ride.2
Kicsit (nagyon) lenyúzott bőr már ez a téma, ami ebben a filmben is van. 3/10- - -
Napfordulo.2008
Tipikus USA tinihorror-féleség, futunk, félünk, sikongatunk, értelme nem sok van, végén egy minimális koppanás, ha szabad így nevezni azt. 4/10[ Szerkesztve ]
-
Face8814
őstag
The Day the Earth Stood Still
Aki mostanában akarja megnézni kérem ne olvassa tovább, mert erős negatív kritika veszély!!!!!!!!Szóval ez egy fos.
Maga a történet egy szánalmas közhely, a cselekmény a béka segge alatt, a végkifejlet kiszámítható, rém idegesítő karakterek és unalmas másfél óra. Ezzel nagyjából összegeztem is mindazt amit ez a film nyújtott nekem.
Hozzáteszem nem sok pozitív véleményt olvastam eddig, de úgy voltam vele hátha mégis bejön. Hát nem! Nagyon nem.
Igazából semmi pozitívumot nem tudok mondani...... vagyis de. A robot úgy nézett ki mint az Igazság Ligájában ( rajzfilm változat ) az Android. Csak a színe volt más!
Tréfát félretéve nálam a nagyon messziről kerülendő alkotások közé tartozik.Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
Jégkokó
veterán
válasz Face8814 #8592 üzenetére
Hát én nem igy voltam vele, szerintem bőven meglehet nézni kategoriájú film lett. Amugy meg nem igazán értem mostanában miért húznak le majdnem minden filmet a bányász béka seggéig.
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
MODERÁTOR
válasz Viszlát #8557 üzenetére
"Nem sűrűn van szerencsém azt nyilatkozni manapság, hogy na ilyet még nem láttam. Kötelező darab. Nem írok róla semmit, nézzétek meg." pedig ha írtál volna mert akkor nem unom szét magam azalatt a 37perc alatt amíg bírtam nézni pontot nem adok mert egyelőre nem néztem végig. Elszoktam az ilyen filmektől.
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Integra
titán
faszom, válaszba is írjátok be hogy szpojler..
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
barnam_
nagyúr
Tegnap néztem meg a Kalifornia - A halál nem utazik egyedül (1993) című filmet, és a végén olyan érzésem volt, mintha már láttam volna ezt a filmet, pedig nem is.
SPOILER
Amikor egy szűk folyosón áll Brad Pitt, és nézi az ajtó ablakán átszűrődő fényt. Aztán egy lapáttal jól fejbe vágja David Duchovny, utána még verekednek egy kicsit.Melyik (horror, thriller) filmben volt hasonló jelenet?
-
Tibiajax
nagyúr
Egyébként pedig, akkor akinek van kedve jönni, erre a hihetetlen szar filmre, az jelenzze ma késő délutánig, mert foglalom a jegyeket a szerda este 20.00-ás előadásra. Wolverine, face-re már biztosan nem számíthatunk, kérem a többieket (Dilikutya, Integra, Viszlát, Adalbert, Bitboys, Arnold, koxx, Bandus, stb) jelezzetek ha jöttök! Menjünk minél többet, toljunk egy jó kis popcorn-estét.
Aktív témák
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- Számítógép eladó
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest