Hirdetés
Aktív témák
-
t1
addikt
Yesman
Nagyon vártam, hogy megnézhessem, gondoltam nagy ötlet így is lett, volt benne 1-2 jó poén illetve, tanulság csak úgy gondolom, hogy jobban is meglehetett volna valósítani így csak 6.5/10
-
MmDorian
őstag
Üdv !
Tegnap ment a TV2-n a Kapj el, ha tudsz!, jó párszor láttam már, de még mindig nem tudom megunni, nagyon nagy film.10/10
-
MmDorian
őstag
Sasszemet valaki látta már ? Vélemény ?
-
mark75
senior tag
Outlander:8/10 Nekem bejött.
Kegyenc Fegyenc:6/10 Nem igazán ütős vígjáték.
Pride and Glory:5/10 Többet vártam ettől a filmtől.
Robbanófejek:7/10 Régen láttam ezt a filmet,de még mindig tetszik(nem kell komolyan venni a filmet,akkor jó)
Menace II Society:8/10 Ezt még anno videó kazin láttam,de még mindig fasza "niggeres" film.
Vérző Olaj:7/10 Tetszett,bár az első fele a filmnek kicsit lassú volt.
Vad vakáció:7/10 Jó volt,könnyed fekete vígjáték. -
Integra
titán
eden log
érdekes lehet...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Thom!
veterán
Gran Torino 9/10
penge film, semmi látvány, de Clint papa hozza a kötelezőt, és kurva jó szövegek vannak benne -
t1
addikt
Slumdog Millionaire
Az elején féltem, hogy unalmas lesz meg mégis csak ilyen indiai alkotás, de egyszerűen elképesztő. 10/10
-
Pitterix
őstag
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
BITBOYS
addikt
Hellboy II 7/10
Nem volt rossz, a zenék viszont nagyon bejöttek. Nem igazán az én világom a film.
-
BITBOYS
addikt
Jajj, még egy! A köd 6/10
Néha idegesített, néha jókat vigyorogtam rajta
Tibi: Még nem
[ Szerkesztve ]
-
Xmodule
őstag
My Best Friend's Girl hát van benne egy két jó poén de ennyi. Maga a történet nekem nagyon ismerős valahonnan, de most meg nem tudnám mondani honnan. Ez nálam egy 5/10
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Pitterix
őstag
Khon len khong: na ez nem gagyi japán horror...
6\10
-
Wolverine
félisten
11:14
Tegnap este láttam a tv-ben; thrillernek reklámozták, de cseppet sem az, inkább tragikomédia szerintem... olyan film, amiben mindenki (tényleg mindenki) megkapja a büntetését, jelentse ez azt, hogy lecsukják vagy azt, hogy átmegy rajta egy mikrobusz fékezés nélkül... 7/10.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
brownus
veterán
válasz BITBOYS #9973 üzenetére
tong po, jaja.
adtam is gyorsan egy 7/10-et neki az imdb-én nyugi, a ph top 100-ba nem viszem fel
én ilyeneken nőttem fel, mint ez, meg az amerikai ninja 1-2-3-4-100, rocky-k, rambók, commando, ilyen szarságokon basszus a címekre már nem emlékszem, de volt egy csomó japán ninjás film is, meg Bruce mester filmjei. országúti diszkó, seagal filmjei, stb... na, lassan eszembe jutnak
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
válasz Wolverine #9975 üzenetére
ezzel egyet kell értenem! és ezt komolyan mondom
itt van pl. ez is -> American Commandos senkit ne tévesszen meg az az 1,6!! be-be csúszott egy-egy ilyen is simán adok rá egy 5/10et
haláliak azok a poszterek...
[ Szerkesztve ]
-
Pitterix
őstag
válasz brownus #9974 üzenetére
Pl: Az 5 ninja elem, A ninja bosszúja.....
Ha láttál sok ilyen filmet, talán tudod, hogy mi lehet a címe annak a nem fekete-fehér filmnek, amiben asszem 5 "hős" küldte az ívet. japán, vagy kínai film lehet, az egyiknek két pajzsa volt asszem, aztán volt késes, kardos....
Meg volt egy olyan kommandós film is, amiben ninják voltak az un. megsemmisítő személyzet, valakit ki kellett szabadítani a koreaiaktól.....Gondolom most feladtam a leckét...
-
Integra
titán
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
adalbert1
veterán
válasz brownus #9974 üzenetére
Fúúú, ezekből egy nagy rakással láttam én is még annak idején...
Kb. 2 éve megnéztem újra az amerikai ninja 1-2-t, de mai szemmel már annyira gagyinak hatottak hogy azt már a gyerekkori kellemes emlékek se tudták feledtetni.
Seagal filmjeiből pár jeleneten meg még a mai napig röhögünk haverokkal, sőt van 1-2 olyan filmje ami a mai napig teljesen korrekt B kategóriás akció film (talán az Under Siege 1 még majdhogynem A-ba is befér , de csak azért mert Gary Busy a kedvenc mellékszereplőm). -
törölt tag
Sasszem - 8/10
élveztem az első percétől az utolsóig, nem is tudom mikor volt ennyire mozgalmas film utoljára a mozikban, viszont a vége felé már picit csalódott voltam...csak ezért 8 pontKegyenc fegyenc - 8/10
rob schneider eddigi legjobb vígjátéka
és meglepődtem rajta, milyen jól áll neki ez a "kemény" börtönszerep, élveztem a filmet
és house szárnysegédje is jól hozta a buta barnátEden log a titokzatos faj
nem tudom miért néztem végig ezt a filmet, valamiért odakötött a tv elé, de a végén azért feljajdultam, hogy mi ez a ......
nem értettem a film végét, ez elején még tetszett, hogy belecsöppentünk valamibe, de a közepén már untam a filmet, a hangok és a zene is rosszul volt keverve...
értékelhetetlen, meg ne nézzétek, én vmiért mégis végigültem... -
MODERÁTOR
Tegnap megint megnéztem a Torrent első részét, kicsit csalódás volt, vmiért jobbra emlékeztem. A 2. és a 3. rész sztem sokkal jobban sikerült.
A jelenlegi sorrend 2. 3. 1.10/10-es filmekről: valóban nagyon kevés van belőle, de pl amikor a filmbuzin a vérző olaj megkapta a 10est azon kiakadtam, kevés filmen szenvedtem ennyire. A HEAT megkapta a 10-et amivel maximálisan egyetértek sztem a topikból többen is.
Kegyenc fegyenc is jó lett, de a tökalsó jobban tetszett.
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
MODERÁTOR
válasz brownus #9972 üzenetére
Tong Po-ról egy wiki cikk olasz fordítása
Korban hét éven át Belgium, s megkezdte a vonat boksz, angol nyelvű alagsorában Brüsszelben, alatti tornaterem a shotokan karate, ahol a diákok körében, van egy kilenc éves fiú, hogy hamarosan lesz a barátod: A fiatal Jean-Claude Van Damme. A két vonat együttesen: Van Damme lábát, a Qissi ököllel, cseréljenek véleményt. Az ő álma az, hogy adjuk meg a világot a mozi.
1982-ben a két elment Hollywoodba, anélkül, hogy tudatában egyetlen szó az angol és a nézeteit, a rokonok és barátok. Amint azonban az ígéretek szerint a különböző interjúkat a gyártók nem ígéretes, és minden reméli a szaggatott.
Csak Tyron Polk, a vezérlő a leadott ismert fesztiválokon, ad nekik a lehetőséget, hogy megjelenik a film, Breakdance (Breakin ', 1984), amely úgy tűnik, hogy néhány másodperc confused embereket. Az, amit keresnek felvásárlási használt autó, használt otthona.Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
brownus
veterán
válasz Vertigo18 #9988 üzenetére
ofkz, csak jót nevettem a hsz-en de lehet csak pont megfelelő reggeli hangulatban voltam, és azért
ez jó? -> before sunset
-
Tibiajax
nagyúr
azért Viszlát bácsi is osztogatja a 10-eket, látom..
-
Vertigo18
addikt
Akkor ez: Blindness
Ismét egy szép példa, mekkora patkányok is tudonk lenni bizonyos helyzetekben mi, "emberek"...Akinek bejött a német "Kísérlet" című film, az ezen is el fog gondolkodni!
8/10
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Nintendo Switch
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- GTA V
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Android szakmai topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest