Hirdetés
Aktív témák
-
RedWing
aktív tag
válasz Xmodule #10150 üzenetére
Az első rész tényleg nagyon jó lett!
Viszont a 2008-as ámerikai rimék nagyon nem kellett volna!
Kb. olyan, mint annó a Psycho remake volt... Meglettünk volna nélküle is!
Aki látta az eredeti [REC]-et annak semmiképpen nem ajánlom a Quarantine-t!Egy mérnökkel vitatkozni olyan, mint bírkózni egy disznóval a sárban. Néhány óra elteltével rájössz, ő élvezi!
-
Vertigo18
addikt
-
-
RedWing
aktív tag
válasz diablo1984 #10155 üzenetére
Ne habozz tovább! Az összhatás kárpótol majd a spanyol hangért!
Egy mérnökkel vitatkozni olyan, mint bírkózni egy disznóval a sárban. Néhány óra elteltével rájössz, ő élvezi!
-
Pitterix
őstag
Taken: marha tök jó film volt!
8,5/10
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Apollyon
Korrektor
Végre sikerült megnéznem az X-files: I want to believe-t
Eléggé meglepődtem hogy Amanda Peet benne van, nekem őróla mindig a Steve Zahn-Jack Black páros filmje fog eszembejutni.
Ez végülis még oké, de hogy X-zibit mint FBI ügynök, ezen beálltam! Először aszittem hogy a "Körs" társigazgató de ő nem lehet mert túl fiatal és akkor leesett hogy..... jéééé!!
Apró meglepi.
Spoiler!Aszittem valami jó kis UFO-s lesz, de nem, inkább trancsíroztak, ég és föld a sorozat meg ez a mozifilm. Ilyen durva X-akták rész nincs, még ha összeadjuk az egészet akkor sincs ilyen brutál történet. Írtó beteg még csak a gondolata is az egésznek. Mivel X-akták "fan" vagyok, ezért 6/10.
A következő amit megnéztem a Hancock.
SPOILERÉrdekes megvalósítás, tetszik a mondanivalója hogy van életre szóló szerelem, és el lehet fantáziálni utána hogy milyen lenne egy örökkévalóságig. Kipróbálnám. Főleg úgy a felhők között. Amúgy azt hittem totál dráma lesz az egész és izé, de happy end. Most az egyszer elnézem. 8.5/10
Bocs ha ilyen ezeréves filmeket értékelek, de csak most sikerült leülni eléjük.
[ Szerkesztve ]
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
mark75
senior tag
City of Ember:5/10.Nekem csalódás volt ez a film.
Cassandra's Dream:7/10.Még csak most láttam,de nem volt rossz.Colin Farrell jól adta a szerepet.
What Just Happened:6/10.De Niro vitte a filmet,de néha ő is kevés volt.
[ Szerkesztve ]
-
Vertigo18
addikt
-
Integra
titán
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
sasa134
addikt
Bolt (Volt)
semmi maszlag, csak másfél óra kikapcsolódás, igényes mese, jó poénok, nekem tetszett. nem csak gyerekeknek való, én 28 évesen is jókat derültem rajta. A barátnők is szeretni fogják. Nálam a Wall-E után ez viszi a prímet. Simán 8/10 a kategóriájában.
Avanti Roma
-
BITBOYS
addikt
-
Vertigo18
addikt
Ha nem ilyesmi lett volna a vége, akkor nem adtam volna neki ilyen pontszámot, csak kevesebbet... Ráfért a filmre ez a befejezés!
6/10
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Möhe
addikt
Az Ember Gyermeke :Hát végre nem a megszokott sztori,kicsit felrázott a megszokottakból,némi realitással karöltve. Érdekes az biztos. Nálam 10/7
SPOILER
Ott baxták el a képi megjelenést ,hogy a mai kocsikat csak éppenhogy elmaszkírozták,mint az új tesztmodelleket először viszik közútra,hülye festéssel és fura papírkartonnal elcsúfítva. Egyszerűbb lett volna azt mondani,hogy ma játszódik,és a múltat megkavarni.
VÉGE
-
Xmodule
őstag
The Wedding Crashers jó kis vígjáték jó színészekkel. Nálam 8/10
Body of Lies ez is nagyon tetszett. 8/10
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Vertigo18
addikt
Nem jó film, sokkal többet is ki lehetett volna belőle hozni, és csak úgy hirtelen vége lett. Nem csodálkoznék, ha csinálnának egy folytatást...
5/10
-
eastsider
nagyúr
Hali!
tudtok vmi jó kis izgalmas, (akár autós) picit vicces, Gone in 60 seconds szerű filmet manapság?
köszi
-
Face8814
őstag
Strictly Sexual
Tetszett. Semmi extrát nem vártam tőle, igazából csak az asszonynak szereztem be, de egész jó kis múvi lett belőle.
Bátran merem ajánlani annak aki egy könnyed másfél órára vágyik.
7,5/10Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
Eagle16
addikt
Fekete dicsőség: Kosaras film, bemutatja azt az időszakot, amikor a fekete bőrű játékosok az utcáról bekerültek a nagy meccsekre. Igaz történet alapján készült, a film végén interjú is van a volt játékosokkal, meg bemutatnak pár eredeti felvételt is, szóval érdemes a stáblistát is végignézni. Nekem tetszett, mondjuk kapjon 7/10-et
Szombaton meg Terminátor napot tartok, olyan régen láttam az első részt hogy már nem is emlékszem rá. De ha már az elsőt megnézem, akkor a többi rész sem maradhat ki.
(Természetesen a 2. rész a kedvencem)₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Xmodule
őstag
Lock, Stock and Two Smoking Barrels(A ravasz az agy és a két füstölgő puskacső) nagyon jó film. Tiszta Blöff feelinges. Nekem nagyon tetszett. 8/10
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Integra
titán
transformers2 trailer
ha valakinek az első részben kevés lett volna a cgi....[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Pitterix
őstag
Get Smart's Bruce and Lloyd Out of Control:érdekesen rövid film.....
5\10
-
Wolverine
félisten
-
Bubee82
őstag
Body of Lies / Hazugságok hálója: 7,5/10
Transformers 2 = (Remélem felülmúlja az előző részt és nem fordítva )
[ Szerkesztve ]
-
sasa134
addikt
Pride and Glory SPOLIER lehetséges
sokkal jobbra számítottam, semmi fordulat ,vagy dráma, csak egy átlagos korrupt-zsaru sztori. Edward Norton (aki nagyon nagy kedvencem) sem menti meg a helyzetet, Colin bácsinak pedig nem áll jól a rosszfiú szerep. Erős közepes lett, hamarosan vmelyik kereskedelmi TV kínálatában , meg lowbudget Tesco DVD kategóriában is megjelenhet...
Sajnos csak 5.5/10
[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
Face8814
őstag
A Kárhozat Útja
Jó kis gengszter történet a 30-as évek Amerikájából. A szereposztás jó, a történet leköt, talán az a kis megmagyarázhatatlan + hiányzott csak belőle. ( ne kérdezzétek mi az, azért megmagyarázhatatlan )
Ettől függetlenül egy 7,5/10-re jó nálam.Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
Vertigo18
addikt
Megnéztem a Hellboy 2 -t, persze előtte, csak hogy felfrissítsem az emlékeimet megnéztem megint az egyet...
Nagyon kerek kis sztori, igazán kellemes kikapcsolódást nyújtott...
7/10
ui.: Tápon vagyok, borzongani szeretnék! Jöhetnek az ajánlatok, ne valami 0/10-es filmek!
-
nicoka
tag
Valkűr - Valkyrie
Nagyon jó kis film, ha szabad ezt a kifejezést használni. Nekem nagyon tetszik Tom Cruise alakítása, őt mondjuk amúgy is szeretem, mint színészt. Hihetetlen jól tudja eljátszani a vakot, mármint amikor a pótszem van bent neki. David Bamber pedig megszólalásig hasonlít az egykori Hitlerre. Történet jó, pörgős, drámai, izgalmas, más megvilágításból mutatja be a Hitleri Németországot, és az elleni lázongásokat.
Nálam egy erős 8.5/10. -
littlelion21
addikt
Wanted:
Akkora szar, hogy az már jó. Komolyan venni nem szabad /nem is lehet/, látványilag nagyon ott van, különösen Wesley "pánikrohamai" tetszettek a film elején. A színészek hozták a kötelezőt, bár végig bizakodtam hogy Fox egy kicsit nagyobb szerephez jut. A zúzós zene nagyon illett a filmhez: [link]
Egy szó mint száz, egy vasárnap délelőttre a legjobb választás, itt a tökéletes példa hogy hogy lehet egy abszolút - szinte karikatúraszerűen - eltúlzott filmet több mint nézhetőre megcsinálni. Ellenpélda: Golyózápor.Nálam: 85%
Folytatás?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
ajjaj...büszkeség1 és büszkeség2
-
Sokan nem szeretik a Gladiátort.Én imádtam. Nálam legalább egy 9/10..Ugyanúgy szerettem a Mennyei Királyságot is, amely szintén egy 9/10-es.
-
sasa134
addikt
Slumdog Millionaire
most délután néztük meg, de nem is írnék róla semmit...Nézzétek meg, nagyon megéri! hatalmas film! Nem szoktam ilyet osztogatni, de ez bizony 10/10!
Köszönöm az élményt a készítőknek.
Avanti Roma
-
Pitterix
őstag
Shinobi: végre egy olyan "röpködős" kungfujozós, karatéjozós film, amit szeretek!!!
Bárcsak több ilyen lenne....8\10
-
MmDorian
őstag
Ma (illetve holnap) hajnal 2:00-kor Oscar Díjkiosztó
[ Szerkesztve ]
-
Jégkokó
veterán
válasz MmDorian #10198 üzenetére
És kit érdekel?Nulla kategoriájú filmeket jelöltek 10 meg még több díjjra.Normálisak ezek?Egy normális film se igen van a jelöltek közt. De megszokhattuk, hiszen évek óta ez megy.
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Vertigo18
addikt
Egyetértek teljes mértékben, bár nálam a Gladiátor nem 9/10, csak 8/10, de a Mennyei királyság annyira bejött, hogy dupla a DVD-s változat itt csücsül eredetiben a polcomon! Nah, az... az 9/10!!!
ui.: azért a Gladiátort is megvettem eredetiben...
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Politika
- Okos Otthon / Smart Home
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Tőzsde és gazdaság
- Bitcoin topic
- Milyen egeret válasszak?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs