Hirdetés
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Tibiajax #9599 üzenetére
Én láttam a 88 percet, tényleg szar film, de azért azt nem mondanám, hogy Al Pacino szarul játszik benne... Ezt valami nagy idióta találta ki...
Al Pacino azért mindig hozza a formáját. A 88 perc egy valóban iszonyat ratyi történet, minta gyorsan összecsapták volna, valóban gyenge színészi teljesítményekkel, de az tuti, hogy nem Al Pacino-t jelöltem volna ki a film legrosszabb szereplőjének - SŐT, igazából miatta tudtam végignézni egyáltalán a filmet, mert ő legalább vitt valami életet az egészbe.
Én igazából csak azt sajnálom, hogy elvállalta, hogy játszik a filmben, mert most valóban kapott egy rossz pontot, de NEM a színészi teljesítménye alapján.Véleményem szerint Al Pacino a valaha élt egyik legjobb színész.
Sk8erPeter
-
ngabor2
nagyúr
üdv
filmajánlót szeretnék kérni, mert mostanában lesz egy kis időm, és ezt erre szeretném kihasználni.
pillanatnyilag leginkább a sci-fi és a misztikus közötti cuccok érdekelnének. nemrég néztem meg az elveszett szobát... na az számomra nagyon bejött. hasonló stílust keresnék. teljesen sci-fi pillanatnyilag annyira nem kötne le, most valahogy a vígjátékok se érdekelnek annyira.
ja, még egy kapcsolódási pont, ami hasonló volt (stílusban hasonló, de tartalomra és történetre nézve absz nem) a 13 kísértet volt, ezt régebben néztem, de vagy 3x, annyira bejött. több hirtelen nem ugrik be.
esetleg nem-maratoni sorozatok is jöhetnek hasonló stílusban, aminél a tartalom és a történet dominál, a látványvilág kevésbé fontos.
-
ngabor2
nagyúr
köszi mindkettőtöknek, indulok kedvenc videotékámba bár ez a Frontier(s) nekem nagyon (csak) thrillerre emlékeztet... mindegy, betárazok a köv. 2-3 napra.
-
ngabor2
nagyúr
válasz BITBOYS #9607 üzenetére
nem szeressem a horrort. most legalábbis egy kis misztikusabb dologra vágyok.
aztán ha elkezdek fejszével bannolni, akkor lesz nagy sírás-rívás... azt meg egyelőre nem szeretném
Tibiajax: van egy a Kossuth utcán, meg egy a Simonyin, illetve néha a Piac utcára is benézek. ugye fel se merült benned, hogy illegálisan szerzem be ezeket? pont én?
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz ngabor2 #9609 üzenetére
event horizon
ez sci-fi, misztikum, horror, para, szerintem a kategória egyik legjobbja.
nem nagyon ismert, moziban ment anno, ott láttam, mai napig az egyik legkeményebb
alapmű szvszsunshine
vegyes vélemények, szerintem ez is egy nagyon jó kis film, ahogy az event horizon, ez sem tartozik a könnyebben emészthető filmek közé[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
BITBOYS
addikt
Appaloosa westernről mit lehet tudni?
de sokat pofázok már megint...
[ Szerkesztve ]
-
Arnold2
őstag
válasz ngabor2 #9602 üzenetére
Misztikumnak ott van még a The Number 23 Jim Carrey-vel. Bár én nem láttam még, szóval ne tessék szidni ha nem jön be, de egy két ismerős aki látta azt mondta, hogy egyszer nézhetős.
Illetve tudom még ajánlani "A kilencedik kapu"-t Johnny Depp-pel [link]. Én ezt a filmet láttam már jó párszor és nekem tetszett.
De talán még "A tökéletes trükk"-öt is ide sorolnám.
Valamint itt van egy lista az imdb-ről, misztikumra szűrve: [link]
-
lorcsi
veterán
durr durr és csók
szar volt, egy pillanatig sem élveztem a narrátoros baromságokat
csűrik csavarják az egyész sztorit , alig vártam hogy vége legyeneladó: vadi új soundcore motion+
-
Eagle16
addikt
válasz BITBOYS #9617 üzenetére
Nem olyan jó mint a 3:10 to Yuma...
De azért bőven a nézhető kategória
Ed Harris rendezte, és ő is szerepel benne. Egyszeri megnézést mindenképp megérNo meg fura volt látni Aragorn-t ilyen westernben
lorcsi: SPOILER
Nekem abban a filmben az a rész tetszett a legjobban, mikor levizelte a hullát Hát ott dőltem a röhögéstől
SPOILER VÉGE
[ Szerkesztve ]
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Pitterix
őstag
Big Stan
Hogy meg ne hazudtoljam önmagam, adok neki: 7\10
De tényleg nem rossz vígjáték."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
válasz Integra #9615 üzenetére
A Sunshine nekem is tetszett. Kellőképpen grandiózus elképzelés, hogy a beteg Napot a bolhányi ember önös érdekből meggyógyítja. Őrölt és tetszetős vágyálom, hogy megérintsük a Napot. Ami a főhősnek sikerül is.
Az Event Horizon is jó. (Bár nekem nem a kedvencem.) Zárt helyen sokkal hatásosabb a horror, mert a zegzugos, szűk, sötét helyek alapból rossz érzést keltenek az emberben. Ráadásul egy űrhajóból el sem lehet menekülni, ha éppen az űrben van.
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
Möhe
addikt
Most láttam csak,hogy a Batman TDK-nak 2 jelölése van(asszem ennyi) az Oscaron? Bennem van a hiba ,hogy szívesen látnám a legjobb forgatóköny jelölésen?
u.i.:A Hellboy 2. mennyire élvezhető?
-
Xmodule
őstag
Silk hát elég gyenge horror. Nem is tudom kicsit jobbra számítottam. Event Horizon most jön majd megnézésre.
Sunshine nekem is tetszett. Hellboy2 meg szerintem egész jó lett.
Láttam van itt moderátor is igy szerényen megkérdem lehet tudni mikor lesz kész a gyorsabb gép beconfigolása? Csak mert igy este elég lassu a PH :_([ Szerkesztve ]
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Bubee82
őstag
Inside: 8/10
Brutális film, "jó" hangulattal, bár annyira nem tudtam bele élni magam. Paráztam már jobban is horror filmtől, de ez nem volt vészes. Mindenesetre jó film, a vége is oké. Van benne egy nagyon durva jelenet (nem véres, hanem ijesztő). Az nagyon ott van
SPOILER
Különösen tetszik az - bár lehet nincs szánt szándék mögötte -, hogy a gyilkos totál feketében, míg a főszereplő fehérben van. Mellesleg azért 8 pontot adok neki, mert mese habbal az, hogy a főszereplő agyonkaszabolva fájdalmat nem ismer, a gonosz pedig csontig leégett arccal is lazán el van Az ilyet nem szeretem, bár sztem nincs olyan horror amiben ez nem így van
SPOILER KONYEC
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Xmodule
őstag
Frontière(s) hát srácok a Cannibal Holocaust után ez a 2. legbetegebb film amit életemben láttam. Határtalanul undorító!. Gusztustalanságból 9/10 SPOILER
Meg ez a náci téma engem mindig is irritált! Ja meg mondjuk nem értem a vége felé, mikor a csaj végzett a nagy kopasszal a körfűrészen utána menekül a bányában ott a kopasz kocsija de nem száll be, hanem megy inkább a lifthez.
SPOILER VÉGE[ Szerkesztve ]
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Xmodule
őstag
válasz BITBOYS #9632 üzenetére
Íjjj az az achilles vágás engem is mindig megforgat, nem tudom miért de az egy érzékeny pontom. Pet Sematary(Kedvencek temetője) ebben is van egy ilyen jelenet. Mellesleg ez az egyik kedvenc horror filmem
Az Inside az 2007 -es Francia alkotás?
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
látta már valaki az új gáj ricsi filmet?
állítólag illeszkedik a ravasz az agy és a blöff vonalába..
igaz ez? mert akkor menni kő nézni...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Xmodule
őstag
válasz Bubee82 #9639 üzenetére
Mennyi az annyi? by: Blöff. Melyik filmről is van pontosan szó?
Event Horizon nálam ez csak 4/10, azért Sunshine mérföldekkel jobban tetszett.[ Szerkesztve ]
-
lorcsi
veterán
válasz Integra #9638 üzenetére
már írtam róla korábban, akkor bealudtam a felénél. tegnap elejétől végéig megnéztem...úgy a második felénél kezdett jó lenni
a stílus ugyanaz mint a többinél, nem azt mondom , hogy rossz, de új egy csepp nincs benne. amik azokban bejöttek simán továbbvitte egy más sztoriba
nézd meg aztán majd megmondod milyen volteladó: vadi új soundcore motion+
-
Face8814
őstag
Hero Wanted
Értékelés: fosAz ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
Vertigo18
addikt
Nim szigete 5/10 Kellemes kis mozi, leginkább a régi Walt Disney-s vasárnap délutánokat juttatta eszembe. Azért még egyszer nem nézném meg...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Wolverine
félisten
Ma este lesz az m1-en a Repülő tőrök klánja
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Face8814
őstag
Cowboy Bebop - The Movie
Természetesen ez nem a "film változat", hanem az anime egy 2 órás "movie" változata.
A sorozat után fura volt, hogy nem a jól ismert kezdő zene szám csendül fel az elején, hanem valami egészen más.
A hangulat is kissé komorabb mint a korábbi részekben, de nem rossz. A történettől annyira nem voltam elájulva mindazon által belegondolva, hogy ebből rendes film legyen "Neo" főszereplésével, hááát........? Bátor próbálkozás.
Nekem valahogy nem jut eszembe senki ismert színész akire nyugodtan rábíznám Spike szerepét.
Félek, ha ennek is meglátom később a trailer-ét rögtön elásom az alkotást mint a még meg sem jelent Dragon Ball mozit. ( az a kis csenevész amerikai tini Songoku szerepében több mint szánalmas )[ Szerkesztve ]
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
deniro2
senior tag
Kalandférgek 1-2.
Sokkal szarabbra számítottam, jók a karakterek, kellemesen röhögős "road movie", sztori 0, de nem is az a lényeg.
7/10 -
Integra
titán
ezt látta már valaki?
mennyire 3d???...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Sk8erPeter
nagyúr
Wolverine felhívta a figyelmem arra, hogy már válaszoltak is a 24-gyel kapcsolatos kérdésemre a comment.blog.hu-n, hogy lesz-e vagy sem, idézem, hátha valaki mást is érint/érdekel:
"Lehet bármilyen információt tudni arról, hogy nagyjából mikor fog megjelenni a 24 c. sorozat 6. évada a Cool TV-n vagy akár más csatornán?"
"A Cool-tól azt a tájékoztatást kaptuk, hogy bár az ötödik évad nézettsége az eddigi legjobb volt, mégsem volt annyira erős, hogy a hatodik évadot máris betervezzék. Az első féléves műsortervben egyelőre nem szerepel."
Hát, kár. Reméljük, azért a második féléves tervben már szerepelni fog.
Viszont respect a comment.blog.hu üzemeltetőinek, hogy érdeklődtek az ügyben!
Sk8erPeter
Aktív témák
- Gamepad
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Külpolitika
- Mazda topik
- Félórányi kulisszák mögötti videón a South of Midnight
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lexus, Toyota topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest