Hirdetés
Aktív témák
-
BITBOYS
addikt
Bocs, ha sokat pofázok. Nem volt netem a hétvégén.
Pride and Glory filmről valakinek tapasztalata?
-
Arnold2
őstag
válasz BITBOYS #9451 üzenetére
Hát, ja. Az arcommal lehetne plakátozni az anti mozgalmat a film ellen. Igazából nekem nem a filmmel van gondom, hanem ahogy megcsinálták. Michael Bay a probléma. Az a nagyzoló stílusa. És egyre csak jobban és jobban
"A szikla" milyen jó kis film volt, "Armageddon" bár vödröt kell a TV alá tegyek, de azt mondom még hogy ok, ha nagyon muszáj, "A sziget" sem volt olyan rossz. De ha visszaemlékszel ezekre a filmekre, egyikre sem mondhatod, hogy szerény volt. Nagy csit, csat, bimm-bumm. De még úgy ahogy elment. Ám minden egyes filmjében még rátesz egy lapáttal. S szerintem a Tranyó 2-ben végül majd úgy megkapjuk vizuálisan, hogy a film végére törlődik a memóriád, hogy mind ezt fel tud dolgozni...
Szóval egy alternatív univerzumban esetleg megnézném a Tranyót mondjuk Guillermo del Toro rendezésében (ő rendezte többek között a két Hellboyt is). Nem feltétlen az ő profiljába passzoló film, de szerintem számomra hangulatosabb filmet dobott volna össze. -
BITBOYS
addikt
válasz Arnold2 #9455 üzenetére
Igazából simán el tudom fogadni a véleményedet.
Nekem a Sziget nagyon tetszett, a Szikla is. Talán túlságosan giccsesre veszi a figurát, illetve telepumpálja hatásvadász képkockákkal a filmjeit, de ha nem erre figyelek máris jó. Különösebb bajom nincs vele. Imádom a jó cgi-tÍme kishazánk Sci-fi mozija: Sorsvonalak
mod:
[ Szerkesztve ]
-
Viszlát
addikt
Nem kötekedni akarok, de mégis hogyan lehetett volna szerényen megfilmesíteni egy olyan sztorit, amiben egy idegen bolygóról érkező alakváltó robotok harcolnak egy emberi ésszel felfoghatatlan energiaforrásért?
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Tibiajax
nagyúr
válasz adalbert1 #9460 üzenetére
..én tudom mi, Megan Fox.
V. ..egy idegen bolygóról érkező alakváltó robotok harcolnak egy emberi ésszel felfoghatatlan energiaforrásért, ezt kellett volna megfilmesíteni, mondjuk Michael Mann-nek. ..vagy, Woody Allen-nek
mod. vagy mégjobb, Darren Aronofsky-nak.[ Szerkesztve ]
-
_az
senior tag
rocknrolla
bazi jó! akinek bejön a blöff féle stílus, nézze meg
az
-
BITBOYS
addikt
-
kicsitomi88
őstag
Másodszori nézés után 95%-ban értem a Donnie Darkót
Hétvégén a Ran c. film első felét néztem de elaludtam ami nem a film hibája volt. A második felét még pótolom majd de ezidáig bőven az ajánlott kategória Kuroszawa remekműve.
mod: Illusionistet nekem is ajánlották a The Prestige-gel egyetemben. Az utóbbi megnézése után félek az elsőtől
[ Szerkesztve ]
90 87.5 87.8 87.5
-
BITBOYS
addikt
válasz kicsitomi88 #9472 üzenetére
Az utolsó mondatod kétértelmű
De ugye nem azt szeretted volna mondani, hogy nem tetszett a The Prestige...nemááá -
BITBOYS
addikt
válasz kicsitomi88 #9474 üzenetére
Igen ez igaz, itt mindig felvetődik, hogy szerencsére majdnem mindenkinek más az ízlése.
Nekem spec Bale itt lépett be a top kedvenceim közé. -
Möhe
addikt
Bele a semmibe c. filmet most kaptam kézbe. Holnap tervezem megnézni,mit várhatok tőle?
-
Pitterix
őstag
The ruins
Azért nézhető film, én több pontot adnék rá, mint feljebb egy kolléga nálam:
5\10
Azért ennyire nem kéne hülyének és nyafogósnak lefesteni a nőket!
De hogy miért nem jutott eszükbe felgyújtani az egészet?!"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
sasa134
addikt
erősen SPOILERes kritikák a közelmúltból
Traitor
rettentő érdekesen indult, amikor megláttam Don Cheadle-t még reménykedtem hogy egy nagyon frankó kis filmet fogok látni. Gyakorlatilag a sztori adott lett volna ahhoz, hogy ez meg is történjen, és nyilván vannak bizonyos körök akiknek nagyon bejön a film...Ellenben velem, aki nagyon nehez bírt túlsiklani azon a tényen hogy rémesen egyoldalú, árad belőle a "minden muszlim rejtett beépült terrorista" (jól élő amerikai muszlim ember simán felrobbantja magát egy email hívására a buszon, hátrahagyva a BMW-t, a fullos házat, nőt, gyerekeket, teljesen nyilvánvaló). A politikai elhajlással a legkevésbé sem vádolható párom is megjegyezte, hogy zavaróan elfogult a film... Mivel jómagam a Közel-kelet nagy érdeklődője vagyok, jártam is a térségben és megéltem személyesen jópár dolgot a muszlimokkal és az iszlámmal kapcsolatban, mindez köszönőviszonyban sincs a film által közvetített képpel...Sajnos egy újabb torz lenyomat született egy ősi vallásról vallásról, ami sok emberben nagyon téves képzeteket válthat ki. Izgalmas film, csupa téves mondanivalóval, jó színészi alakítással. 3/10Avanti Roma
-
sasa134
addikt
El Orfanato (Az Árvaház)
Régóta adós voltam - elsősorban magamnak - ezzel a filmmel, mivel Guillermo del Toro MESTER nagy kedvencem. Nagy lelkesedéssel vetettem bele magam a filmbe, és a sztori kibontásáig nagyon is élveztem azt - a rendező munkájához méltó képi és zenei világ volt a társam a félelelmben. Parásabb részek jócskán vannak, ropogó padló, kattogó körhinta, stb stb minden a helyén van - ahogy egy jó mesében. A film sajnos mégsem érte el nálam a Faun labirintusa szintű lebilincselést, egyszerűen nem olyan komplex az egész. Del Toro kiválóan rendezi a gyerekeket, ez most is nagyon bejött, nem hittem volna hogy így be lehet parázni 28 évesen egy 5 éves kislánytól.
Aki egy kis szellemes mesére vágyik, nézze bátran, nem fog csalódni. Én, nagy Guillermo fan picit csalódtam... 7/10, még mindig a Faun a legjobb!Avanti Roma
-
"Armageddon" bár vödröt kell a TV alá tegyek
Igen, én pont ezért szeretem. Érzelmes blődség. Nekem való film.Szerk.: The ruins
Én sem értettem: napalmot a gaznak!Van egy mítosz, hogy az áldozatok véréből virág nő, a vérvirág. Ez jutott eszembe a mályvavirágú szörnynövényről.
[ Szerkesztve ]
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
Arnold2
őstag
Benjamin Button vs Forest Gump.
Kis vicces összehasonlító videó a kettőről. Nézzétek meg!Nekem erről az a Topic thuner jelenet jut eszembe, mikor Oziris ecseteli Speedman-nek, hogy mennyire nyomja a kretént.
-Sose nyomjá' full kretént!
-Nem hiszed el? Kérdezd Sean Penn-t, 2001, nevem Sam.
-Rémlik?
-Full kretén volt, Oszkár bácsi meg nem gyütt. -
Pitterix
őstag
válasz diablo1984 #9483 üzenetére
Arra jó lett volna a tequila!
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
MODERÁTOR
Pineapple Express
Végigszenvedtem ezt a közel 2órát. Talán 2x röhögtem a film alatt. Sok helyen erőltetett és idegesítő film. Egyszeri nézésre megfelel. Jóindulatú 5/10
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
sasa134
addikt
érdemes vajon mozijeggyel megtámogatni az Igenember c. filmet? látta vki?
Régóta nem láttam egy frankó vígjátékot, a Pineapple Express gagyi beszívottságán én is csak szenvedtem és a Tropic Thunder se jött be, egyáltalán..
Avanti Roma
-
brownus
veterán
válasz sasa134 #9492 üzenetére
láttuk, érdemes, say YES YES YES
a pineapple e. egy szar, az első 10-15 perc vicces, míg tépnek és röhögcsélnek, de utána szenvedés... volt még pár jó beszólás a filmben de nagy csalódás volt.
(#9493) Wolverine , a yesman? az vígjáték, én rég röhögtem ilyen jókat egy filmen
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Tibiajax #9494 üzenetére
na, itt a trailer. Ezek után engem annyira már nem izgat..
...
megj. én vkitől úgy hallotttam erről, hogy van egy ember, akinek mindenre igent kell mondania, fogadásbol, vagy a tköm tudja miért, de éppen ebből adódnak majd a szituácios kis villámgegek. Hát ez a film nem az lesz
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs