Hirdetés
Aktív témák
-
hemaka
nagyúr
Ollókezű Edward, gondolom senkinek nem kell bemutatni a nagyon jó Tim Burton filmet, Johnny Depp, és Winona Ryder főszereplésével, nameg retro 1990-ből.
Pontozni nem kell, mert klasszikus mű. Imádom Tim Burton munkáit, annyira jellegzetes, hogy egyből ráismerni.[ Szerkesztve ]
-
Arnold2
őstag
Egy kis OFF:
Azt hiszed tökéletes a házi-mozi rendszered?
Háááát nem, íme a ButtKicker[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
válasz littlelion21 #8203 üzenetére
Miért vágták ki belőle azt a jelenetet, mikor megtalálják a sírt a dzsungelben?
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Integra
titán
kalifornia királya
aranyos film volt...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
BITBOYS
addikt
Kicsit izgulnak a srácok -
Arnold2
őstag
Srácok!
Akit érint. Akkor hogy lesz az a mozinézés jövő csütörtökön? Kéne egy végleges lista, ill akkor kéne nekik telefonálni, hogy foglaljunk jegyet, vagy ilyesmi.
-
Face8814
őstag
Túl vagyok ismét néhány filmen.
Fűrész 5
Rétestészta effektus. Hamarosan jön majd a 6, és félek tőle ez hosszabb lesz mint a Dallas.
Nem vagyok egy nagy Fűrész rajongó, de ez már tényleg felháborító.Semmi történet csak a "hent". Förtelem.
4/10Haláli hullák hajnala
Kollégám nyomására néztem meg. Zombi filmet vártam - és valamilyen szinten ez az is - de elsősorban inkább egy vígjáték volt némi vérrel "fűszerezve". Nem tetszett.
5/10College Road Trip
Martin Lawrence féle vígjáték, de a korábbi filmjeiből kiindulva elég gyengusra sikeredett. Volt egy-két jó poén, de de még ez is édeskevés volt az egyébként sem túl hosszú vígjátékba.
4/10Ja és párom kérésére beszereztem a Mamma Mia című képződményt. Csak beletekertem, de már az is sok volt. James Bond énekel!!!!!!!
Ezt inkább nem minősítem ( lévén nem is néztem csak pár másodpercet belőle, de valszeg az is túl sok volt )Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
-
<NewL>
addikt
A 25 anyagilag legnagyobb bukta film
A macskanő nekem tetszett,de lehet csak a macskanő miatt
Sőt ott van a Waterworld az meg szvsz egy jó film!
Howard the Dock : No Comment[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
Arnold2
őstag
Nos igen, van egy két jobb film is a listán.
Pl: Hudson Hawk, Battlefield Eart (szerintem Travolta máig tagadja, hogy benne volt, fogalmam nincs miért, de nekem tetszett), The Postman, CleopatraDe ne feledjük: Ezek nem feltétlen rossz filmek, csak nem nézték meg sokan.
Howard the Duck, Pluto Nash: Eskű éreztem, ahogy egyesével halnak el az agysejtjeim a filmek nézése alatt. Celluloidpazarlás 1000-reé
-
Arnold2
őstag
válasz Tibiajax #8215 üzenetére
Port.hu link
Itt csak azt írja, hogy a Sugár moziban vetítik éjfél előtt. Max ha nem lesz belőle éjféli vetítés akkor megbeszéljük csütörtök estére pl. -
Pitterix
őstag
válasz Arnold2 #8214 üzenetére
Howard the Duckot még gyerekkoromban láttam VHS-n. Szerintem nagyon jó volt!! Szórakoztató egy film.
Sokan vannak úgy, ha egy film régi és mai szemmel látják először, akkor azt kérdezik: miért csinálták egyáltalán meg??!!!
De ez az én véleményem!"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
-
Tibiajax
nagyúr
egy újabb kötelező darab:
Out for Justice 1991 1080p BluRay x264-iLL -
MODERÁTOR
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Dilikutya
félisten
-
Dilikutya
félisten
válasz adalbert1 #8228 üzenetére
Az még hagyján, de még vannak páran, akiket lehagyott, nem gyengén túlzás az a 17. hely. És hogy Tyler Durden lenne a legjobb? Hát... kultfilm, jó film, Brad Pitt is jól alakítja, de ennyire nem. És van egy csomó, ami elég jellegtelen, pláne élmezőnybe. Ferris Bueller jobb, mint Riggs őrnagy? Hol marad Wayne és Garth, vagy Austin Powers? Simán verik ezt a Ferrist. Frankenstein? Connor McLoad? Conan? Snake Plissken-nek örültem, tényleg tökös legény. És Rambo? Sarah Connor? Rick Deckard? Ha animált is lehet, akkor Shrek? Ez a kis robot még nem bizonyított eleget, se a Roger nyúl nője. Robotzsaru? Max Cady? És szerintem még sorolhatnánk.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
bandus
veterán
válasz Dilikutya #8229 üzenetére
hátt igen.. szerintem tommy devito helyére is inkább nicky santoro kellett volna, vagy legalábbis kihagyni nem szabadott volna.. eszelős karakter nagyon "husi bazmeg"
titokban constantine-ra is számítottam, vag yha már axel fooley, akkor mahoney isna de tényleg lehetne sorolni naphosszat
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
BITBOYS
addikt
Este megnézem a Hitmant, még nem láttam. 1080p
Tibiajax: Mi történt?
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
PazsitZ, merre jársz?....
[ Szerkesztve ]
-
PazsitZ
addikt
válasz Tibiajax #8234 üzenetére
Most kezdjek neki egy characters sitenak is?
Őszintén mondom, én nehezen tudnék karaktereket rangsorolni. Nagy vonalakban talán, de amúgy...
Most viszonylag friss élmény alapján pl. vicces és jól eljátszott karakter volt a Burn after reading-ben Brad Pitt.[ Szerkesztve ]
- http://pazsitz.hu -
-
Wolverine
félisten
Wolverine képek - Liev Schreiber gyúrhatott volna még egy kicsit
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
littlelion21
addikt
Hű de nem vagyunk egyformák: [link] azé' ledöbbentem...
-
Arnold2
őstag
válasz Wolverine #8238 üzenetére
Azt mondod?
Amúgy tényleg ráfért volna még egy kis izom, ahogy nézem testalkatilag még belefért volna egy kicsi.
Viszont abban te vagy a szaki, hogy mikor anno még együtt nyomultak, akkor is ilyen kigyúrt "állat" volt, vagy csak idővel izmosodott meg? Mert ha idővel, akkor a képeken látott Liev lehet egy "befor" dolog.(#8239) littlelion21
Uhhh, lehet hogy a srác a "vega-kibelezős német-belga sci-fi egymásratalálós road-movie"-kra bukik...
De most tényleg, tudom sokaknak nem jött be a 'The Prestige' film, (én imádtam), de azért az alapötlet, a szereposztás és a csavar minimum ér annyit, hogy ne az "Életem legrosszabb filmjei" topicba kerüljön. Bár tény ami tény, kölünbözünk.[ Szerkesztve ]
-
aphra2
senior tag
Sziasztok,
A Wasabi-mar,mint a mustár cimű filmet Pesten mostanság játszák valahol moziban?.... próbáltam keresgélni de nem találtam semmit ezügyben.[ Szerkesztve ]
Probléma??Hát az meg micsoda?!!
-
Wolverine
félisten
válasz Arnold2 #8240 üzenetére
Sabretooth (Kardfogú) ugyanúgy mutáns, mint Rozsomák, csak épp eleve ilyen benga állat volt (plusz öngyógyítás, karmok, stb.) Ezért kellett volna még izom neki, olyan 15 kiló
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
kem
addikt
Érdemes megnéznem a Bíbor folyók c. filmet?
Köszi!
-
Arnold2
őstag
válasz Wolverine #8242 üzenetére
Jó azt tudom, hogy ő is mutáns + etc, de az édes anyja ilyen benga állatként hozta a világra, vagy esetleg van olyan képregény füzet ahol pl. még egy kicsit szerényebb izomzattal mutatják?
Azért kérdezősködöm, mert ugye a film Wolverine eredetét mutatja be, ami a múltban játszódik. S akkor még bőven el lehet képzelni, hogy biza még nem volt ilyen tagbaszakadt, mint a jelenben. Vagy akkor is már NAAAGY volt?
De hagyjuk, annyira nem fontos Csupán kötekedtem/kíváncsiskodtam egy kicsit.(#8243) kem
Az első részét szerintem igen, nekem tetszett. Jó hangulat, s a történet is izgalmas.
A második részét nem tudom, nem láttam, de nem olvastam sok jót róla.[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
"I can tell you the license plate numbers of all six cars outside. I can tell you that our waitress is left-handed and the guy sitting up at the counter weighs two hundred fifteen pounds and knows how to handle himself. I know the best place to look for a gun is the cab of the gray truck outside, and at this altitude, I can run flat out for a half mile before my hands start shaking. Now why would I know that? How can I know that and not know who I am?" Jason Bourne
[link]...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Wolverine
félisten
válasz Arnold2 #8244 üzenetére
Vannak képregények arról az időszakról is kiadva (most már) - Kardfogú mindig nagy volt. (mondjuk Wolvie elvileg meg kisebb, mint a filmben...)
-
BITBOYS
addikt
A Csendes-óceáni csatatér 7/10
Ez egy dokumentum film, remélem még belefér a filmvilágba.
Szeretem a háborús filmeket, főleg ha hadihajókról, tengeralattjárókról szól. Nagy kedvenc a Bismarck története.
-
Dilikutya
félisten
Aktív témák
- Számítógép eladó
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest