Hirdetés
Aktív témák
-
Arnold2
őstag
válasz brownus #8602 üzenetére
Gyúrjunk még a németre (Ja, ich komme, danke schön.)
Ok, akkor pop-corn kilőve, Nacho salsa szósszal lehet (vagy nem melletted ülni)?
Vaaagy: nekem is van egy 8 ker-es barátom. S ha szar lesz a film, akkor a mozi után leverik egymáson, ezzel növelve a jó hangulatunkat. S még zug-fogadni is lehetne majd rájuk . Nahh, majd a részleteket megbeszéljük később.Amúgy én jelezném részvételi szándékom!
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
jó, elég lesz, nem 8keres cigóknak próbálom szervezni éppen a partít, hanem nektek.
Arnold oks, akkor vagyunk már 4-en (brownus & haverja, Arnold, én)Várom a többieket is!
(mod. sajnálom Dili, külön reméltem, h Veled is találkozunk)[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
- Brownus & haverja, Arnold, Viszlát, Tibcsi -
eddig. -
bandus
veterán
válasz Tibiajax #8600 üzenetére
sajnos tegnap késő este derül ki, hogy nem lett meg egy zh-m, amit csütörtökön kell pótolnom így sajnos nem tudok menni, tanulnom kell.
de remélem lesz még ilyen mozizás, jó lenne találkozni élőben is
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
RedWing
aktív tag
Megnéztem Az Ügynökség - The Good Shepherd c. filmet.
Nálam 8/10
Egy negatívumot tudnék mondani: nagyon vontatott!Egy mérnökkel vitatkozni olyan, mint bírkózni egy disznóval a sárban. Néhány óra elteltével rájössz, ő élvezi!
-
-
Face8814
őstag
válasz Tibiajax #8599 üzenetére
Nagyon szívesen mentem volna, csak sajnos kb 200km választ el a helyszíntől.
Így le kellett mondanom a lehetőségről.
Majd ha egyszer a Ködös Borsodban akartok hasonló találkozót tartani, akkor természetesen ott leszek!!!!Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
brownus
veterán
11:14, 7/10 kapásból. jó film; fárasztó, depressziós, de lehet rajta jókat nevetni ajánlásos!
szerk: nem depis, hanem inkább nyomasztó...
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
elhunyt horst tapper
[link]
r.i.p....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Pitterix
őstag
Na megnéztem a Kis Vukot......Ahhoz képest, hogy magyar, látványilag szerintem szép. A történet lehetett volna jobb.....De a régihez nem kell és nem is szabad hasonlítani!!!
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Wolverine
félisten
válasz Pitterix #8637 üzenetére
Nézd meg az Egon és Döncit; sokkal olcsóbban szebb látványt hoztak benne össze. A régihez tényleg nem lehet hasonlítani, mert az rajzfilm volt, ez meg vizuális környezetszennyezés.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Thom!
veterán
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
Fedeztem fel még valamit a Forrest-ben, amit eddig még nem.. az amcsiknak, a 70-es évek végén, a Moto még tévét is gyártott.. [link]
-
diablo1984
veterán
Batman: Sötét Lovag szinkronosan: hát, felíratosan Joker alakítása jobb volt, mert a gesztusaival jobban összhangban volt az eredeti hangja, de szinkronban már nem jön át úgy az alakítás!
spojler
de amúgy jó film, kár, hogy joker szerepe valszeg többet nem kerül be ebbe a szériába, meg kétarc szerepe sem volt sok, sőt kéti hólmsz sem játszotta már miszisz betman-t, hanem cserélték egy jobbágyarcúra(nem tetszik ez a szinésznő nekem, még egy átlagcsajtól is csúnyább szvsz), de szerencsére neki sem kell már ezt a szerepet játszania..... -
Wolverine
félisten
válasz diablo1984 #8643 üzenetére
Nekem semmi bajom nem volt Maggie Gyllenhaallal
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
lorcsi
veterán
válasz diablo1984 #8643 üzenetére
ne szivasss, buci lett joker magyar hangja..ha azt mondom majd' elhánytam magam tőle..akkor még finom és nőies voltam nagyon rossz
eladó: vadi új soundcore motion+
-
Arnold2
őstag
Úúúú srácok, mit láttam most: JCVD
Ha tehetitek nézzétek meg. Nagyon kis fasza film. De ne akciót várjatok, hanem egy igen jó kis drámát, némi vígjátékkal és egy pici akcióval.
Ami tetszett: dramaturgia, operatőri munka illetve a képi világa, nagyon jól választották meg a zenét is alá, JCVD egy teljesen más szerepben, formabontó megoldások (!!!), s a történet sem kutya.
Ami nem tetszett: JCVD egy két jelenetben egy kicsit túlvállalta magát (színészileg), bár a film megpróbált reális maradni, a vége fele egy picit vicces volt egy két dolog, [valamint a release csapat silány felirata a DVDn ]
Röviden: Jean-Claude saját magát alakítja egy alternatív valóságban (nyugi nem sci-fi ). Ennek a Jean-Claude-nak adóproblémái vannak, az ügynöke nem talál neki normális szerepet s a bíróság épp a feleségének készül ítélni lányukat. Ám a főhősünk váratlanul egy bankrablás kellős közepébe csöppen.Ajánlom mindenkinek nyugodt szívvel. Nem egy megszokott film, s mint már említettem szokatlan képi és történeti elemekkel dolgozik.
[7.5/10]
(mínusz egy pontot levontam, mert van benne egy kis bujtatott önreklám, ami ott abban a pillanatban szerintem nem jött ki jól).
[ Szerkesztve ]
-
bdav
őstag
válasz Pitterix #8637 üzenetére
"Ahhoz képest, hogy magyar, látványilag szerintem szép"
ehh... nézz meg pár néhány éves magyar játékhoz készült CGI-t (Exigo, Warhammer, Imperium Galactica 2 introk, ami most hirtelen eszembe jut). Simán világszínvonalú mind, a magyar animátorok egyáltalán nem rosszak, csak a KisVukhoz sikerült a legbénábbakat összeszedni (nem nem láttam, csak tecsőn részleteket, de annyi elég is volt)
10 féle ember van a világon. Aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem. ''A név nincs hosszabb páncélszekrény''
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest