Hirdetés
Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Shaun of the Dead
Öcsém hogy ez mekkora film:
Live-Die-Respawn
-
Nova96
őstag
Üdv valami nagyon jó vígjátékot tud valaki? Egy olyasmit mint a Nagyfiúk vagyis lesz kis gyerek,velem egyidős meg felnőtt.
Előre is köszi. -
Gorneck
legenda
válasz TESCO-Zsömle #37986 üzenetére
Jahhh, de szerencsére ebből nem csináltak egy full szar sorozatot...
Gorneck#1239
-
mephi666
nagyúr
válasz Kassadin #38005 üzenetére
bad santa? spoiler: a kisgyerek is biztos jót fog röhögni, amikor a télapó s*ggbeb@ssza a dagadt csajt a próbafülkében
én inkább a tor-túrát ajánlanám még vagy valami ilyen kaliberű filmet
#38007: ebben az esetben akkor javasolnék egy clerks-t is
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
janos666
nagyúr
válasz mephi666 #38006 üzenetére
Te nem voltál kisgyermek? Épp abban az időszakban poén igazán a szekszualitás, később serdülőkorban lesz belőle "keserédes viszketés", majd ezután fordul át egyre prűdebbé az ember, ahogy öregszik.
Na jó, 6 éves azért tényleg fiatal.
Ma már kb. semmire nem emlékszem belőle, de ~10-12 éves koromban már simán falatoztam apám VHS gyűjteményéből, beleértve ilyesmiket, mint a Some Like It Hot (a film nem, de a kazetta matricája most úgy felvillant az emlékeimben, mint ha tegnap lett volna ).
-> Hú te, tényleg, lehet meg kéne nézni most újra huszonéves fejjel is.
Vagy akár több régi filmet is. Így elsőre kettő villant be előttem. Nem tudja valaki mi lehet ezeknek a filmnek a címe:1: egy sorozatgyilkos idegen/mutáns (kéken világít a szeme, és talán azért öl, mert ettől erősebb/hosszabb életű lesz) elégeti a kájhában az ádozatok maradványait. Azt hiszem ez a záró képsor, hogy ég a tűz a kájhában, áll egy sírkő mellett, és kivillan a szeme kék (vörös? - az klasszikusabb "gonosz" lenne) fénnyel...?
2: egy Sci-Fi, amiben valamiféle szobarádió antennákkal felszerelt fehér tégla repked (kb. mint egy Draft-N WiFi router, csak sokkal nagyobb, és fémes antennákkal ), és hasonlóan lebegő tárgyak néha valami zöld effekt mellett vaporizálják az embereket. A helyszín valamiféle sivatagos táj üvegházakkal.
Lehet hogy mindkettőnek van több része is.
Fogadok hogy mindkettő valami gagyi szar 5.0 alá pontozva IMDb-n, de most elkapott a nosztalgia.TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
mephi666
nagyúr
válasz janos666 #38011 üzenetére
na igen... mi pár éve néztük újra a forró rágógumi sorozatot
ezek a filmek nem ugranak be, ami minket paráztatott anno: a hegy gyomrában emlékszem, hogy vasárnap délelőtt adták mindig és f*stam utána, de azért megnéztem... pár éve felhajtottam és újranéztük: már nem ütött akkorát... az új feldolgozása pedig jól kezdődött, de egy gagyi, zs-kategóriás valami lett belőle a végén szedtem még csomó olyat, amit kiskoromban szerettem, de főleg rajzfilmeket... pl "nu pogodi!" (no, megállj csak) ...amire még nagyon vadászok: a "bob és bobek" csehszlovák rajzfilmsorozat volt és 2 nyúl volt a főszereplője... az egyik pörgött mindig, a másik meg egy lusta dög volt ...de sehol nem találom
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
kmisi99
addikt
Tudok ajánlani valami kézi kamerás igazinak feltüntetett filmet? mint pl a paranormal activity meg a Grave.Encounters meg a troll hunter.
-
whitezo88
nagyúr
Viharsziget: nekem 9/10
végig követhető, izgalmas, aztán a "2. fordulópontnál" (SPOILER: világítótorony) felborul az egész fenekestül. eléggé mindf*ck.régen nem bírtam DiCapriót, de egy ideje egyik kedvencem lett, Titanic, Inception, Shutter-féle filmek után.
-
darál0w
Jómunkásember
Zookeeper
bugyuta kis vígjáték, de volt benne 1-2 poén, amin sírva nevettem
6/10
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
darál0w
Jómunkásember
Your Highness
az előző vígjáték jobb volt, noha itt is sírtam 1-2x
5/10
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
zolynet
veterán
Hanna
720p
5/10, de csak a zenéje miatt, azt nagyon eltalálták.
Végig a film folyamán vártam csak vártam h kiderüljön már valami, nagyon elnyújtották, szinte beleunósan, belealvósan. Ahogy meg már írták h rögtön megvolt a geek fícsör, szgépes tapasztalatok, ekcel, gógel, ótlúk azonnali használat, ááááá
egyszernézősLife is too short to stay stock!
-
zolynet
veterán
Prom (2011) 0/10
11perc után kikapcsoltam...Life is too short to stay stock!
-
pohár
félisten
-
TRob1
veterán
válasz Kassadin #38030 üzenetére
Komolyan mondom, neked CSAK dokumentumfilmeket kellene nézned. Sajnállak, hogy nem tudod élvezni a filmeket (amik ugye általában kitalációk), és azt keresed bennük, mi lehet valós, és mi nem.
Ajánlatom: tv-ben, gépen csak és kizárólag Dokumentumfilmek, esetleg valós történeten alapuló Filmek, egyébként meg Színház, Opera...¤ R'n'R ¤
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Kassadin #38025 üzenetére
Szerintem csak szimplán sz@r volt és dög unalom. 4-en néztük, de mind a 4-en ezt gondoltuk. A tartalom alapján sokkal-sokkal jobbra számítottam. 40 perc után ki akartam kapcsolni, de mondom ennyire nem lehet sz@r, majd jobb lesz. Nem lett. Nem azt mondom, hogy nézhetetlen, de nem bántam volna, ha kimarad. Ez az, amit ha TV-ben látok, akkor valószínű elkapcsolok.
-
rt06
veterán
egyébként meg Színház, Opera...
mert az mnnyire realis, hogy egy kover no enekel, bejon egy kover pasi, egymasbaszeretnek, aztan meghalnak...persze az enekles nem marad abba...;p[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
janos666
nagyúr
válasz TazLeacher #38039 üzenetére
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
TRob1
veterán
Na akk mindenkinek: Ez mind rizsa amit írtok. Többetek mást se csinál már jó ideje, mint fikázza, xarozza szinte az összes "újabb" filmet (bármelyik nap jövök olvasni, mindig ilyesmi megy, ha épp nem vmi régebbi ajánlás). Én is tisztában vagyok vele, hogy a mostani filmek nem a filmtörténet nagyjai, de nem is ilyen földhözragadtan viszonyulok hozzájuk. Csak tudnám, miért nézitek az újabbnál újabb filmeket, ha úgyis mindig ez a vége? Csodára vártok és mindig elmarad?
Az olyanok meg, akik már camosba megnézik a filmeket (mert ahogy visszanéztem pár embert, az a valószínű, ha hónapokkal a megjelenés előtt nézik a filmeket), nem is tudom mit kritizálnak bármit is, hisz a cam verzsön az igénytelenség netovábbja egy filmrajongó számára. Ha mégsem így van (mármint hogy úgy nézik), akkor tévedtem, bocs.Nah, jöhet a sár meg a kövek.
¤ R'n'R ¤
-
Pitterix
őstag
Ha már itt a szeret-nem szeret, tetszik, nem tetszik, klisé-nem klisénél tartunk.Volt olyan film, ami itt a topikban mindenkinek tetszett?Vagy esetleg egy kivétellel....
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
doc
nagyúr
azert eleg sok dicsero velemeny is szuletik az uj filmekrol (is)
arrol mar nem mi tehetunk, hogy tenyleg keves igazan jo film szuletik
szerencsere azert vannak, ezert is jo ez a topic mert igy nem kell evi szaz nagyon szar uj filmet megneznem csak hogy megtalaljam azt a nehanyat ami tenyleg nagyon jo
az meg hogy camos vagy ripelt verzioban torrentezi le valaki, netan megnezi moziban, baromira lenyegtelen az adott temat tekintve. ha egy film JO akkor az nem lesz hirtelen szar csak mert rosszabb a kepminoseg (bar a mai kameras felvetelek meglepoen jok tudnak lenni), mint ahogy jo sem lesz egy szar film attol, hogy a 140 centis plazman nezi valaki a Blu-Ray kiadast (nem, meg a transformers sem ) -
doc
nagyúr
válasz Pitterix #38045 üzenetére
szerintem tobb is volt, legalabbis vannak gyakran visszatero, tobbek altal ajanlott, egyhanguan jonak elfogadott filmek (pl. a Gran Torino amit epp' tegnap neztem meg, es szerintem is nagyon jo kis film, bar azert nem egy vilagbajnok, de legalabb 7/10-et meger)
es itt most nem a kollega ur altal boldog-boldogtalannak folyton ajanlgatott Bad Santara gondolok
Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest