Hirdetés
Aktív témák
-
diablo1984
veterán
válasz Bubee82 #8934 üzenetére
az 1408-nak melyik végét láttad? van 2 befejezés is hozzá, de nem lövöm le a poént, a youtube-on fenntvan!
az őslakó nekem is tetszett, bár hívőknek nem hinném.....
Amikor megállt a föld: tényleg mindenki az amcsikat támadja, vagy ott van a megoldás mindenre, durva, bár izgalmas volt valamelyest, denem szólt nagyot...6,5/10
Esti mesék: vígjátéknak elmegy, gyerekek is nézhetik 7,5/10
Golyózápor:hát ez érdekes kis dolog, a film közben olyan érzésem volt, mintha csak az akciójeleneteket vágták volna össze, és hiányoznának belőle részek....ennek ellenére akció, a mese fajtából, sokszor inkább röhögtem rajta, mintsemhogy tátott szájjal bámuljam 6/10
Bud Spencer és Terence Hill most eléggé fénykorát éri az összes adón, egyszerre tolják öket az rtl-en, a dunán, a film+-on, és talán a tv2-őn is, igaz vagy 1,5 hónapja begyűjtöttem őket, de kötelező darab mindenkinek aki szereti ezt a fajta humort(jó mindig győz, a rosszak mindig póruljárnak) -
Xmodule
őstag
válasz Bubee82 #9639 üzenetére
Mennyi az annyi? by: Blöff. Melyik filmről is van pontosan szó?
Event Horizon nálam ez csak 4/10, azért Sunshine mérföldekkel jobban tetszett.[ Szerkesztve ]
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Apollyon
Korrektor
válasz Bubee82 #10190 üzenetére
Tegnap éjjel megnéztem – Red Sands
Érdekes szemszögből mutatja be a dzsinneket.
Én jót szürakoztam rajta, tetszett!
Nem ez lesz a kedvenc filmed, de elmegy – 6.5/10#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
válasz Bubee82 #10263 üzenetére
Igen, azért írtam hogy nem ez lesz a kedvenced. Az "elmegy" meg csak egy semleges véleményt fejez ki.
koxx #10259: A csajnak mi van a térdével?
[ Szerkesztve ]
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
válasz Bubee82 #10273 üzenetére
Ééértem, de mivel kérdezted hogy milyen én csak válaszoltam és mivel nekem 100%-ig nem ez a kedvencem ezért írtam hogy neked sem lesz : P
Æon Flux c. filmet szereti valaki? Én most esek neki 2. alkalommal, pár éve már láttam egyszer, akkor bejött, most megnézzük mi változott
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
frame>24
addikt
válasz Bubee82 #10798 üzenetére
Nah épp most értem a 2. rész végére...hát, karcolta a hátam a hideg megint...Éééés minő öröm, alhatok egyedül az albérletben... ( )
Az a helyzet, hogy én az ilyen szellemvilágos-ijesztegetős filmekre érzékeny vagyok, és lehet, másnak ez nem fáj; de asszem nehéz éjszakám lesz megint, habár tényleg mintha az 1. durvább lett volna (azt töröltem a vinyóról is). Amúgy a macskanyávogásra is máshogy reagálok régóta...
Szerintem a 3. részt már nem tervezem be mára, ehhe...▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
Eagle16
addikt
válasz Bubee82 #10867 üzenetére
Nincs oka, így van és kész
"A vámpírmitológia része (a fokhagymával, feszülettel és a többivel együtt), hogy a vérszívó nem léphet be az otthonodba, hacsak nem invitálod be magad - erre utal a cím is. (az egész film során mindenkitől engedélyt kér, mielőtt belép valahova)"
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Arnold2
őstag
válasz Bubee82 #10872 üzenetére
Diák jegy 1440Ft (ne hagyd otthon a diákot mert csekkolják), teljes árú pedig 1800 Ft szóval annyira azért nem is olcsó, de nekem megérte, mert még nem nagyon tapasztaltam ilyet.
Én jól szórakoztam rajta.U.i: igen, kinek mi az olcsó, tudom. De egyszer szerintem mindenkinek megéri beruházni egy ilyenre. Csak nehogy függővé váljon
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Bubee82 #27017 üzenetére
abszolut.
jó, volt benne persze idegesítőbb dolog, eleje unalmas, az apát a szokásos kötelező szkeptikussával fejbebsztam volna már szívesen, de... a hangokat nagyon megcsinálták, már ami kevés van benne, nem volt hangos a rendszer, de amikor odalökött valami, az eléggé rendben volt
jó volt. abszolut vállalható munka, jól kitalálta ezt az az izraeli gyerek...
anno írtam amugy az 1ről is, nekem az is bejött[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest