Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Hát srácok Látom ezt a sok csilli-villi lapot, kiraktam Griezmannt meg Maxikát úgy, hogy 1 hete nem fifáztam. Na mondom kipróbálom őket milyenek. Semmilyen az összes Ugyanúgy kihagyja 5 méterről ez is mint tots Zaha vagy FB Ödegaard. Játszottam valami némettel aki semmi mást nem csinált csak 25ről lövöldözött. Be is akadt neki 1 Aztán mikor 2. félidőben a térfélen nem jött át inkább kilépett 1-1-nél a 70. percben. Nem való már nekem ez a játék.
Többször elpattan a 98 dribblinges játékosoktól a labda mint gold Neymar/Mbappetól. -
Nandinagy
addikt
válasz sz_abika #23654 üzenetére
Az a bajom, hogy 0 értelmük van ezeknek. Maxika+Griezmann 3 meccs 1 gól 5 kapufa. 98as lapoktól nem ezt várná el az ember. Azon kivül 3ból 1 csel után elpattan tőlük a labda. Ilyet egész évben nem csinált 1 lapom de úgylátszik a 99 dribblinges lapoknál kell ezt elkezdeni
SS Marcelonál konkrétan dadog a labda.[ Szerkesztve ]
-
BenXL
tag
Szerintem van lap amin érezhető hogy sokkal jobb mint egy másik azonos vagy jobb értékű. Pl Maxim brutál nekem, a 99-es Dembelén viszont egyátalán nem érzem az értékeit. Eddig sajna Mendy is sokszor el van tűnve, nem pont azért raktam ki amit eddig nyújt.
-
bodnar123
őstag
Nekem "csak" Yedder lett meg, na meg Pelé... Kicsit itt is az volt az érzésem, hogy jött a szokásos pár meccs, ahol minden nekem ment, helyezkedtek, védelemben óriási üres területek, lábon ragadt labda, labda elől menekülő védők. Makd 5 meccs után kezdett lejjebb menni a csalás. Persze akinek jellemzően semmilyen csapata nincs azt így simábban verem, de ahol érezhető hogy a srác előttem van, ott azért nem megy annyira. Nehéz ezt megállapítani, hiszen sokszor amikor elengeded a gombot, a játékos még rongyol 15 métert előre. Itt lényegtelen kivel futsz.
-
Mrguba
őstag
Na megjott a kis DAGADÉK
-
HdRew
őstag
válasz Nandinagy #23653 üzenetére
Pont így vagyok vele én is.
2 hete nem fifáztam, tegnap értünk haza, na mondom gyors kvali 5 win és WL 9 winig. 7-0-ig mentem 2 hét kihagyás után, utána 8-2nél elkezdtem leadogatni a meccseket, már késő volt, 5 után játszottam egyet félidő előtt kilépett a gyerek.
Volt olyan meccs, ahol vagy 5x szereltem egy támadáson belül az ellenfelet, és mindig visszapattant hozzá a labda. Úgy érzem, hogy ezekre semmilyen ráhatásom nincs, nem tudok ellene mit tenni, így ezt a játékot elengedem inkább. Már nem idegeskedtem rajta, valószínűleg nagyobb skill gap-es fifát nem is fognak már kiadni a kocajátékosok miatt, legyen nekik is valami élményük ebben a játékban.
Szomorú, mert szerettem fifázni mindig is, de amikor egy minimálisan komolyabban tolná az ember, akkor azért főleg Magyarországról könnyen plafonokba ütközik az ember, és azt az időt, amit a játékkal tölt, tudná hasznosabbra is fordítani. Én biztosan ezt fogom tenni, olyanra fogom az időt szánni, amiben valósan tudok fejlődni, valószínűleg a gamerkedés is offos lesz.
-
Nandinagy
addikt
válasz Digestive #23660 üzenetére
Pár hete kipickeltem, akkor még ért 4 millát. Fullos kp volt egy ideig. De az a mai 3 meccs amit játszottam az életkedvem is elvette. Maxikával reverse elastico aztán 3 méterre pattan a labda Ball roll scoop turn után mikor megtolja a labdát ugyanez. Barellatól sima labdavezetés közben 8 méterre pattant. 95+ dribbling azt nem tudnak dribblingelni
Griezmann meg se lőni nem tud, se labdátvezetni.[ Szerkesztve ]
-
Madn!ght
addikt
Jó ez az elit. Elég homogén, a játékosbázist illetően. Már bánom hogy feljutottam, esélytelen nyerni. Ez most komoly, hogy egy olyan balfasz sincs ellenem, mint jómagam? Ha 0-ig lemegy a skill, akkor bedob végre egy verhető bohócot?
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
Van megint fél tucat 90+ duplicatem. Kit vagy mit lenne érdemes kirakni? Varane, Dembelé, Neymar?
85+-t már kipörgettem 2x, nem igazán adott semmit. -
Madn!ght
addikt
válasz Kristof_94 #23663 üzenetére
Varane. Undorító.
-
toxicjew
addikt
Én is azt néztem hogy kire kéne elbaszni őket, de nem mozgat már meg. Dembele esetleg Bale helyett, de Bale szabadrúgásai eszméletlen jók. Azt hittem Insignenel nem lesz jobb lövöm, de Bale öt is felülmúlja.
-
Dzsoki92
senior tag
En is ezen agyaltam es mivel tamadobol dunat lehetne rekeszteni kiraktam ezt a Varane gyerekeket. Az FB lapja is kegyetlen volt, de ez …. A jatek egyik( ha nem az elso) legjobb cb lapja szerintem . Kegyetlen. Meg igy a vegen mar igazabol tok mindegy is volt Icon pickre meg nem akartam elbaszni.
-
bodnar123
őstag
Bazzeg olyan meccsen kaptam ki... Csávó hasonlóan fullos csapattal. Kb semmit nem tudott. 3:2re mentem. A két gólja is szar volt. Aztán cserélt egy Viniciust, nyomott két y gombot, és az enyéim gellert kaptak. Egyszerűen hihetetlen, hogy ez miért jó a kedves EA sportsnak, hogy szándékosan belenyúl a meccsekbe.
-
Aguinaga
őstag
Tegnap éjjel 14 meccsből kettőt tudtam nyerni. A 10 Flfrancia meg 4 one nation meccsből. Ilyen szar még a Fradi sincs...
Mindenkivel 80db 90+-os lapom van, gondoltam, kirakom Neymart, de ezek után nem hiszem...[ Szerkesztve ]
PSN: OldSlowhand74
-
Kristof_94
nagyúr
Megcsináltam ezt a 95+ picket.
Di Natale, Auba, Davies, El Sha. Mind duplicate. -
Zimmi91
addikt
válasz Kristof_94 #23675 üzenetére
" Just remember Manchester is RED! "
-
gjoe
addikt
válasz Kristof_94 #23679 üzenetére
Olcsó a fodder. Mit csinálsz a sok coinnal?
-
Woodslave
félisten
Én is megcsináltam a két 85+ kivettem az utolsó 86+ swap packot. Semmi ebből a pickből Rashford nekem is.
Már szamolgattam Ben Yeddert de aztán arra gondoltam komolyan ennyire hülye vagyok hogy augusztus utolsó hetében sb meg friendly egy játékos miatt
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
gjoe
addikt
válasz Kristof_94 #23682 üzenetére
Ne várj vele. Verd el a coint mert egy hónap és vége.
Ja és varanet rakd ki. Brutal a pali. -
sz_abika
addikt
Kész lett Mendy, 0 coinból és még így is maradt jó pár oldal olyan ember, aki még kispadra se kerül egy one nation objectiveként.
Varanet is elkezdem, addigra pont meglesz TOTY Diasnak az 1000. meccse, vonulhat nyugdíjba, bár az is igaz, hogy a csapatban most a legkirívóbban alulteljesítő egyén az Militao, bár oda már ritkán jut el a másik csapat, Davies és Mendy eddig 3 meccs alapján elképesztően durva CDM páros
PSN: xszabikax
-
toxicjew
addikt
válasz Kristof_94 #23689 üzenetére
A 19ben mennyire jók voltak az icon sbck...
-
gjoe
addikt
válasz Kristof_94 #23689 üzenetére
Kiraktam pelét, varanet, és neymarból is csak két csapat hiányzik, de egy kezemen megtudom számolni mennyi 85+os lapot adott. tele van fos rare mixed csomagokkal amit ad és persze általában a bronz a rare.
Pedig már valami 80-83as lapoknak is örülök.
Bezzeg a 82+ pikkből minden második dob egy tots lapot. Csak nincs gold rare már.
Megkellene csinálnom a 8wint ma rivalsban. -
Woodslave
félisten
válasz bodnar123 #23694 üzenetére
Annyi coinom már sose lesz. Igazából van egy rakat fodder és ahogy néztem Mendynel aránylag jó packok vannak. Legalább két rare players. Bár biztos vagyok benne hogy a 14ks Corona meg a másfél milliós sbc Mendy között kb 0 win különbség lenne vagy lesz de ezeket a 85+ packokat is unom igy meg minek hagyjam abba hogy van rakat 90+ fodder
Gold lapom van kb 10
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
|AP|
veterán
már lassan egy hete nem játszottam, most már azért kezd hiányozni a cucc
Nagyon kellene már jópár rare gold lap, mert már a napi sbc-ket sem tudom kirakni. Kicsit ijesztő, hogy azon gondolkodom, hogy ma késő este érünk haza nyaralásból és hogy tudnék még reggel 9-ig legalább 4 DR wint behúzni holnap 9-ig -
sz_abika
addikt
Hí gec, szerintem már mindent szétütöttem az asztal környékén ez a francia kupa miatt
Tegnap 8/2, majdnem mindenki lengyel volt, most 0/6 vagyok, full német accok ellen, folyamat világító sárga connection státusszal. Egyenlőek vagyunk mi?
PSN: xszabikax
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Milyen routert?
- Automata kávégépek
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.