Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
Valaki mondja már el h az 5 csillagos weak footos és 99 short és long passinges játékos 3 az 1 elleni szituációkor miért adja el a labdát szerencsétlen módjára a középen álló egy szem középhátvédnek ha két másodpercig nyomva tartom az indítás gombot és az oldal is be van lőve? Ez az egyik "véletlen eset" amit ki nem állhatok. A másik h amikor Maignan kivédi, akkor MINDIG és MINDIG a csatár lábához üti ki. Megfoghatná, kiüthetné saját csapattárshoz, ellentétes irányba, hátra, oldalra, bárhova, de nem, mindig a csatár lábához lövőre...
Fasznak WL-ezek.
-
Woodslave
félisten
Na most töröltem le
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
-
amdboy
senior tag
Sziasztok! Valaki aki nagyon keni vágja, mondja már el nekem mert egész évben ez miatt b@szott szét az ideg. szóval megy a meccs, látszik, hogy az ember full támadáson van én direkt nem állitom arra ( kis butus arra gondolva majd jól kifársztom) és végig a 90 perc alatt az én játékosaim jobban kifáradnak, vagyis konkrétan már az al felükön veszik a levegőt, ő meg csak jön, jön és jön, 10 emberrel támad ha kell ês lekontrázni sem lehet, mert visszaér ( csak tudnám hogyan? ) Mindíg lepattan róla, mindíg beleér valahogy..... Egyszóval agyf@sz!! Köszi a válaszokat
-
EA's hit
őstag
Egyszer felvetettem már, de rákérdezek újra: PC-n milyen kontrollert használtok a játékhoz, lehetőleg vezeték nélkülit? Kb. 3 hónapja vettem a mostanit (igaz használtan), de a jelek szerint máris tönkrement, szóval a napokban megint ruházhatok be újra... Viszont mivel asszem Series X-el egyszer befürödtem (kiderült hogy Fifával PC-n nem kompatibilis, csak kábellel...), most szeretnék biztosra menni. Milyet tanácsoltok?
-
HdRew
őstag
Ez a játék egy szar.
Hiába a több xg, ő több lövésemet blokkolja, míg ha én blokkolom a lövését akkor konstans visszapattan az ellenfelemhez a labda.
Esküszöm, ha én ülnék a szerveren németországból, franciaországból, svédországból, én is tudnék úgy játszani, mint a rank 2-3 játékosok. A 16 win kb. kötelező lenne.
-
HdRew
őstag
Ellenfél vezet 1-0-ra. Majd pirosat kap. Kiegyenlítek. Kilép.
-
Kristof_94
nagyúr
Volt pár duplicate lapom, megcsináltam a hero picket.
Gomez ss (dupli) - Kohler ss - Cordoba 92 és 2 Ljungberg.Cordoba kivételével totál ugyan az, mint a múltkor!
-
Woodslave
félisten
Legnagyobb patkanysag. De erről is a játék tehet sztem neked is megfordult már a fejedben hogy nem érdemli meg a másik.
Ps4-en maradt a fifa tegnap behúztam az utolsó serie kupát ljunberg meg neuer. Meg a kvali is meglett de ps4-en jagyon xar játszani. Mármint nem feltétlenül a játék miatt de a kontroller nagyon "más"
Próbálom nem játszani a wlt. Rohadt függőséget okozó xar
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
EA's hit
őstag
válasz amdboy #23124 üzenetére
Megvettem, kipróbáltam, Fifán belül használhatatlan volt, ugrált a menüben, össze-vissza reagált a gombokra. Azt hittem a kontroller hibás, visszavittem, kicserélték, a másiknál ugyanez volt. Fél napot töltöttem külföldi oldalak, fórumok olvasgatásával, végülis kiderült, hogy ez lényegében szériahiba, nem a kontroller hibája, hanem a fos játéké. Kábelről működött, más játékkal BT-n is működött, de a Fifa BT-n képtelen kezelni azt a típust.
-
EA's hit
őstag
válasz toxicjew #23120 üzenetére
Igen, az enyém is kb. 2 éves volt (az előző), akkor nem is gondoltam, hogy be kéne tárazni belőle 3-4-et Sajnos most már kb. sehol nem kapni, max. használtan. Én jófogáson vettem kb. 3 hónapja, de hiába mondta a srác, hogy csak párszor volt használva, biztos hogy többet nyúzhatta, mert nagyon hamar tönkrement sajnos ez is. Szóval más megoldás kell, de fogalmam sincs, milyen kontroller lenne jó.
-
EA's hit
őstag
Közben kész lett a Serie A-s kupa, a végén tots Lloris és ss Elsha, hát csodás Igaz közben az egyik pack adott egy Bellinghamet, de hát már ő is csak nagyon max. supersubnak lesz jó. Dybala viszont semmiből nem hajlandó megérkezni
-
taylorp
senior tag
válasz Woodslave #23132 üzenetére
Sztem pörgesd le gyorsan. Pár hete írta itt valaki, hogy 5 winig megy, utána meg kilépked. Sztem is a legjobb és leggyorsabb megoldás én is ezt csinálom. 2 pick, szinte semmibe nem kerül. Nulla idegeskedés. Ja és csak magyarnak adok ingyen wint. Én se kapok/kaptam hetek óta.
[ Szerkesztve ]
Ez kizárt dolog, mer nemtudom. XBOX Gamertag:taylorp79
-
EA's hit
őstag
válasz taylorp #23133 üzenetére
Én írtam, nagyjából tartom azóta is. 2 hete ugyan elmentem 9 winig, de nem sok értelme volt, múlt héten meg nem is wl-eztem mert ugye a season vége miatt elvette a sikeres kvalimat a játék. Most megint csak lepörgettem 5 winig, kb. 45 perc alatt megvolt, a maradék meccset mindet leadtam. Én viszont leadom ilyenkor az összes meccset, nem válogatok. Attól, hogy más csicska velem, én nem muszáj, hogy csicska legyek másokkal És igen, így kapsz 2 picket, ami foddernek tökéletes, meg ugyanazt az 50 és 100k-s packot, amit 9 winnél is kapnál. Aki meg
júliusbanaugusztusban 11 vagy több winre hajt, az meg is érdemli -
-
EA's hit
őstag
válasz taylorp #23135 üzenetére
Nyilván annyi hátulütője van egyedül, hogy a pickek max. 92-est adhatnak, de egyrészt a 9 vagy 11 winnél sem biztos hogy érdemben jobbat kapnál, meg nyilván 3-4 top lapon kívül úgyis mindegyik csak fodder már mindenkinél. Összességében meg két 92-es fodder lehet hogy többet is ér, mint egy 96-os, vagy legalábbis nagyjából ugyanaz. nekem a múltkor a 9 win asszem Berardit adta pickben, most meg talán egy 91-es és egy 92-es jött. Nem érzem, hogy hátrébb lennék vele, mint a múltkori 96-os lappal Sőt igazából a top lapokból is már csak Dybalának tudnék én úgy igazán örülni, még egy Messi, Neymar, Mbappé is max. csak csere lenne, de inkább fodder Arra meg mennyi esély van, hogy ezek közül bármelyiket bedobja egy pick mondjuk 9 winnél, hát semmi.
[ Szerkesztve ]
-
-
EA's hit
őstag
válasz toxicjew #23137 üzenetére
Ez oké, bár nekem ilyen problémám (késés vagy hasonló) sosem volt BT-n keresztül játsszva sem. A laptop oké hogy itt van mellettem, de ettől még sokkal kényelmetlenebb a vezetékes megoldás, nem lehet úgy mozgatni a kontrollert, nem ér el túl messzire a vezeték, vagy épp rátekeredik a lábamra, stb. Tudom, modern world problems De nem is azzal van a bajom hogy javasolt kábellel játszani, hanem hogy basszus kábel nélkül lassan már lehetetlen lesz, pedig elvileg a technológia is olyan mint Magyarország, előre kellene mennie, nem hátra Aztán meg mégis mindkettő hátrafelé megy.
-
taylorp
senior tag
-
Woodslave
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest