Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
nekem nem maradt senki
Lehet viszont ezt a 8 sb.t megcsinálom. Uruguay van 11. Belgát meg veszek még párat. Agyfax de legalább no stressz. Na mindegy majd meglátom, de szerintem nincs esélyem Cruyyfra összeszedni
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
|AP|
veterán
válasz Woodslave #23251 üzenetére
hát, most járunk ugye 13 tokennél. Még 23 kell
Nem tudom milyen tempóban fogják kiadni őket, jó lenne azért játszani is kicsit Cruyffal, nem csak dísznek megszerezni a játék végén...Az SB-ket tegnap kiszenvedtem, összekötöttem a Cornet és a Silver stars objecttel, így kicsit nagyobb volt a motiváció
-
|AP|
veterán
-
Madn!ght
addikt
Hogy egyes játékmódok működésében hogyan lehet ekkora kontraszt…
Most lenyomtam a WL kvalit, 10/8 win. (Most nem volt ajándék win)
Visszamegyek rivalsba, erre bukdácsolok, full impontens a csapat. Értem, hogy vannak/legyenek jobbak, de hogy két win nincs zsinórban, azért az több, mint gyanús. -
bubuska10
senior tag
-
nitro16
senior tag
Ez a Mendy SBC szép baleset lett... biztos megint a "gyakornok" ült bent.
-
EA's hit
őstag
Ezeknek tényleg elmentek otthonról 2 éve a szintén 5-5-ös summer heat Mendy ingyen kiszedhető volt objective-ből, most meg kap egy 3-4 millás sbc-t? Drágább mint bármelyik ikon, ráadásul CM-ként még konkrétan nem is kellene. Bónuszként meg 2 naponta jönnek a CM sbc-k brutál olcsón, hasonló tudással (De Paul, Rafinha, Barella csak így hirtelen). Agyatlan, idióta, nyomorult csicskák
-
BenXL
tag
Ezek tenyleg hulyek, tele van mar hasonlo lappal a jatek. Futbinen lattam meg, eloszor azt hittem bug
-
bodnar123
őstag
Ez egy laza 4 millás sbc? 2,7nél járt és még a fele is alig volt kész
-
bubuska10
senior tag
Döntöttem. Nem játszok Rivalst a heti rewardért.
-
Madn!ght
addikt
válasz bubuska10 #23258 üzenetére
Félreérted. Egyáltalán nem az ellenfelekről van szó, azt kb néhány mozdulatáról már le tudod vàgni, milyen kaliber. A saját csapatomról beszélek, hogy mintha más fizika (gravitàció) hatna a jàtékosaimra. Ennyi direktbe’ eladott passzt érdekes, csak rivalsban làtok. Speed boost 0, a cselek 1,5s kèséssel működnek, az ellenfélhez pattan minden is, a védelmem pedig piknikezik. (Nem zàr lesre, cementes zsákot cipelnek, kb. bekísérik a támadókat a kapuig.) Ez nem az ellenfelemen múlik, ez egyszerűen lebutított forma. Mikor 10 meccset zsinórban ugyanazzal a csapattal mész, utána azért kvára feltűnik a kontraszt.
-
EA's hit
őstag
válasz toxicjew #23280 üzenetére
Én már a rivalst is kb. csak first goal-ra tolom. Kellett még 3 win a 8-hoz, délelőtt nekiálltam. Ahol én kaptam az elsőt, ki is léptem, ahol meg én lőttem, nem léptek ki, szóval ott igyekeztem lőni még 1-2-t, aztán hátha kilép Végül meglett viszonylag hamar (1-1,5 óra) a 3 win, de a 2. félidőig szerintem egyik meccs sem ment el. Szóval dettó, én sem bírom elhúzni a 2. félidőig, de a sok kis gyökér ellenem, azok persze bírják bármeddig
-
Kristof_94
nagyúr
Én 2 győzelemnél megálltam, de a jövő héten lehet megpróbálom. Kellene a fodder, igazából bármilyen sbc-hez. Lassan egy napit alig tudok kirakni, egy komolyabbat meg főleg. Hiába van egy csomó 90+, ha nincs rare gold. Mondjuk már vagy egy hónap wl kimaradt. Az is adott volna párat, na nem mintha hiányozna.
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz Kristof_94 #23283 üzenetére
Nincs rivals nem wlezel akkor mit csinálsz?
-
Woodslave
félisten
-
Woodslave
félisten
na egész jó reward. 95 Bale, 97 Lewa, 87 Robo meg Müller. Rare pl pack Tadic meg Zapata
-
-
|AP|
veterán
nekem a rewardokból semmi eget rengető, de a várt fodderek azért megérkeztek, így idén egy kicsit hamarabb jött Dinho a csapatba:
Most már csak az a kérdés, hogy a Dinho-Messi párosból ki legyen csatár és ki a CAM.
Statok alapján Messi lenne a jobb CAM pozícióban, de mindig az a kép ugrik be, amikor Dinho meglövette vele az első Barca gólját...
Szóval lehet megint hagyom a francba a racionalitást
Eleve nem volt racionális SS Aubát Dinhora cserélni[ Szerkesztve ]
-
EA's hit
őstag
Nekem egy BD Firmino és egy captain Abedi Pelé jött a rewardból, meg kiraktam közben Davidot. Egyik sem húzta 10 percnél tovább a klubban, mentek is Dinhoba Én mondjuk lassan haladok vele, 7 csapat van kész a 17-ből, közte a 2 kicsi és a 3 legnagyobb. A coin azért szép lassan gyűlik, igaz még csak 350k, de 2-3 hete meg 50k sem volt A 82+ pickek viszont tényleg baromi jók, ma is 6/5 spec lapot adott, kár hogy nincs már egy darab gold emberem sem kb.
-
Mrdevil
addikt
-
Nandinagy
addikt
Néha megjön a kedvem a fifuhoz, de hálistennek gyorsan elmegy
8-0-ig elmentem kvaliba, 8-2 lett a vége. Első vereségnél leipzig nevezetű úriember/hölgy semmi mást nem csinált csak finom mozdulatokat ball stickel. A játékosaim meg másfél méteres féktávval dolgoztak mindegyikre Ennek ellenére 1 góllal kaptam ki mikor is Theo 3 méter előnyben volt a szabad labdáért, de az AI fogta azt leküldte a helyére és a labda otthagyta. Mire váltottam rá irányt kellett váltania+még gyorsulni is esélyem se volt.
Azt sem bírom megérteni, hogy a 2 középpályásom minek ragad össze. Folyamatosan egymás mögött vannak nem szélesen. Értelmetlen ahogy mozognak.
Azt hagyjuk is, hogy minden meccsen kihagyok 5 totál ziccert
De egyébként valaki elmondhatná ez a Marcelo lap mire ér 3+ millát. Komolyan semmi extra. Se védekezni, se passzolni nem tud. Lövése elfogadható, de ezt Barella is hozza.Az öreg Chiello a kedvenc védőm volt. Mostanra a legbénább lett
[ Szerkesztve ]
-
Nandinagy
addikt
válasz Nandinagy #23298 üzenetére
Ja a pláne, hogy a 8-2-ért járó 5 db packban 0 db board volt Augusztus 4.-én még kúrva fontos tartogatni előlünk a promo lapokat. Emlékszem 19-20-ban ilyenkor volt 3-4 promo lap/pack. Idén meg max. az untrade dobál valamit. Ezt a sok szart is mindig kirakom(85*10,90*7,ss pick anyámkínja) aztán értékelhető sosem jön, sőt mindig ugyanaz
A hétre elég is volt az UT(kezdtem egy karrier módot az Arsenallal ahol egy meccset sem játszok le, na azt élvezem ) -
bubuska10
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest