Új hozzászólás Aktív témák

  • A guru

    addikt

    Hétvégi összefoglaló

    Így indultam neki a WL-nek: [kép]
    A 10. meccs után Blanc távozott, 87-es Henry érkezett bal szellőre Martial helyett, Blanc helyére pedig visszakerült Dembélé.

    Remekült kezdtünk, 20/15 volt a “félidőben”, majd ahogy az lenni szokott jött egy 2-3 meccses lose sorozat, 30/21, még mindig abszolút jó pozíció volt akár az elite 3-hoz is, és akkor jött az utolsó 10 meccs.
    Nem tudom mi történt, lehet én voltam fáradt és szért nem ment, de az első 2 meccs zakó, na itt már az elite-hez kisebb fajta csoda kellett volna, a következő 8 meccsből 4-et azaz 4 rohadt meccset tudtam megnyerni, tehát 10/4 win az utolsó “negyedben”. Kegyetlen rosszul ment a játék, a passzok pontatlanok voltak a védelmen nagyobb lyukak voltak mint a magyar utakon, a csatárok egy helyben álltak, a védők pedig össze-vissza rohangáltak. Kicsit csalódott vagyok így, hogy jól indult a dolog és tényleg az elite is benne volt az első 20 meccs alapján, dehát ez van tanulok a dolgokból, most azért kiderült, hogy hol is vannak a gyenge pontok, ezeken igyekszem javítani péntekig, most pedig az új “igazolásokról” egy pár szó.

    IF Willian: A sima lapja is veszett jó volt CAM-ban, de ez az IF nagyon durva lett, mindenhol ott van, gyors, agilis, jól cselez, befejezéseknél sincs baj, remek passzai voltak a hétvégén.

    IF Alli: CM-posztra mindenkinek tudom ajánlani, hasonló IF Tolissohoz, magas, jól passzol, erős, a befejezéseknél vannak azért próblémák, de 10/5-ször belövi amit be kell, abszolút jó, pláne CM létére.

    SIF Agüero: Nagyon nagyon hiányzik a magasság a srácból, amúgy marha jó lap, tényleg +10 cm kéne neki semmi más, mondjuk akkor már lehet Ronaldonak hívnák. :D

    Henry: Nincs itt miről beszélni, legenda, icon, szerintem nem kell bemutatnom, a kapu előtt nem hibázik, gyors magas, jól cselez, jól passzol, amint tudom, veszem is a 90-es változatát.

    Eredmények:
    WL: Gold 1
    SB: Elite 1 (33 meccset játszottam, 33 win, 81k pont)

    Annyit még megjegyeznék, hogy a bíráskodás valami elképseztő pocsék volt, olyanokra kaptam sárgát, amik még szabálytalanságnak is alig voltak mondhatóak, bosszantó.

    Folyt. köv. jövőhéten. :R

Új hozzászólás Aktív témák