Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
#Wiall#
tag
Sziasztok új tag vagyok abban szeretnék tanácsot kérni hogy ti milyen labdaszerző kozéppályást ajánlanátok egy bbva csapatba ? Mert nekem valahogy a totgs casemiro nagyon nem jön be
-
Kristof_94
nagyúr
Srácok segítsetek nekem, valahogy szuggeráljuk Douglas Costát, hogy lőjön vagy 2 gólt!
-
BenXL
tag
Nektek most jó a szerver?
-
Vampire Bat
aktív tag
Ezaz íjé! Squad battles meccset éppen befejeztem, erre kiírja, hogy ledob a szerverről. Nyertem, de persze 0:3-as vereséget írt be. Pápá elite 1
"Amikor megszülettél te sírtál és mindenki más körülötted nevetett,élj úgy,hogy amikor meghalsz te nevess és mindenki más körülötted sírjon!"
-
peetie1
aktív tag
válasz Kristof_94 #11953 üzenetére
Én 2-t már eladtam, 50ért és 46ért elvitték Mégsem 32, mint amennyi majd ezután a meccs után lesz
-
MdewC
nagyúr
válasz Kristof_94 #11947 üzenetére
Ebben egyet értek, én is alig vártam Alet! Szerencse, hogy brutál a lapja, a valaha volt legjobb lapom, 400 meccsen 130%-os a pali! Baromi jó vele játszani, ha engedik.
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
kiserik
senior tag
Én meg pont fordítva vagyok ezzel. Persze, divben is vannak kutya dolgok (jelenleg div2-ben vagyok), de WL-ben aztán minden előfordul. Ez PC-n értendő. Bár lehet, hogy csak azért tűnik így, mert most WL van
PL ismerőket kérdezném, 41212 szűkbe kit ajánlotok RCM posztra: Yaya, Gündogan vagy Fernandinho? Jesus miatt fontos, hogy ManCity-s legyen, és csóró vagyok
-
Jokko
tag
válasz Kristof_94 #11960 üzenetére
Coutinho távozása mostmár hivatalos, ilyenkor ezt gyorsan lereagálja EA és pár napon belül nem is lesz a PL-es lapja nyitható? Túl sok szembejövő csapatban nem láttam a sima gold lapját, de lehet érdemes lenne venni párat befektetés céljából.
-
Digestive
veterán
Kezdő lesz amúgy?
-
#Wiall#
tag
Az atleticos Diego Costa mikorra várható szerintetek ?
-
etaclan1984
őstag
Szerintem az eddigi 1.5 év legszorosabb POTM szavazása lesz a decemberi!
A következő játékosra lehet szavazni itt: [link]1. Marcos Alonso 2 gól 1 assziszt 4 clean sheet
2. Marko Arnautovic 5 gól
3. Roberto Firmino 6 gól 2 assziszt
4. Arsenal
5. Harry Kane 8 gól
6. Jesse Lingard 5 gól 1 assziszt
7. Riyad Mahrez 3 gól 2 assziszt
8. Nicolás Otamendi 2 gól 4 clean sheet
9. Mohamed Salah 5 gól 3 asszisztSzerintem Firmino mellett Lingard a másik nagy esélyes.
-
vatafakk
aktív tag
válasz etaclan1984 #11966 üzenetére
szerintem 99,9%, hogy Kane nyer.
2x mesterhármas + megdöntötte Shearer rekordját
-
dudu5130
őstag
Ha Firmino lesz akkor azt meg kell csinálnom.
-
dudu5130
őstag
Na ma volt szándékom fifázni, de az sb-t elhanyagoltam, abba nem fektettem energiát most, így elkezdtem divezni. Borzalom. Simán meglett a feljutás div 3-ba de egyszerűen nem akarta azt csinálni amit akartam. Teszteltem pár játékost is. IF Marcelo a Lyonból egy fal. Lukakuval nem tudták fellökni, simán szerelek vele. PTG Giuliuano is egy állat. Mikor jöttek a PTG lapok akkor kaptam untreadable változatot és végre sikerült felhúznom egy brazíl gépsort így végre kitudtam próbálni.
-
Kristof_94
nagyúr
FIFA mobile-on Otamendi lett a POTM!
-
s0p0q0r
aktív tag
Sziasztok!
Azon gondolkodom, hogy Immobile ugye 100% kap upgradet. De amilyen jó a pali, nem zárnám ki azt sem, hogy 84-esre boostolják, szerintem indokolható lenne a +2. ennek következtében ugye emelkednének az IF-ek. (A 4 góljára megelőlegezem neki a 2.at.) érdemes vajon beruházni 1-2 IF lapjára szerintetek? -
lanikai
aktív tag
válasz Francesco003 #11934 üzenetére
42 pack, Manolas, Rui Patricio, Schneiderlin, Sneijder, Diego Lopez és egy discard IF. a 4 mega pack ill a 2 prime gold players mind vékony volt... a szemét az TOTY alatt is szemét marad
-
A guru
addikt
Na egy kis WL helyzetjelentés, 20 meccs után 15 win, Blancot váltotta 87-es Henry, annyit tudok mondani, megtaláltam a csatárt akit kb. 1,5 hónapja keresek.
IF Willian-SIF Agüero-Henry, nagyon durva most ez a trió.Összefoglalóval jövök holnap.
[ Szerkesztve ]
-
BenXL
tag
Én is most vagyok a felénél az első WL-emnek 20 meccs 10 győzelem nekem, nem nagy mérleg de én már ennek is nagyon örülök, alapból a silver 2 volt a cél, az már sima, most a gold3 a cél Szinte az összes meccsem nagyon szoros, izgalmas, meg volt már 3 amikor ledobott a szerver és amiatt lett lose amúgy X-re álltam azokon... sose játszottam egy nap ennyit mint most hétvégén, ez a 40 meccs egy hétvége alatt azért elég sok, az SB-t így nem is tudtam rendesen csinálni ma.. Meg szinte mindig jobb/drágább csapata van az ellenfelemnek de arra talán megtaláltam az ellenszert, 4-2-3-1-el kezdtem de átváltottam 4-1-2-1-2re és azzal jobban megy, azt vettem észre hogy annál nem annyira fontos a játékosok képessége, hanem inkább a csapatjáték meg gyorsabban lehet támadást építeni.
-
Kristof_94
nagyúr
Dybala sérülése mennyire súlyos? Most raktam ki a 3 OTW Costát alacsony áron...
-
Digestive
veterán
Na megint nem jött össze! Most 65 az alja. De én kivárok!
Megelőztél a kommenttel.
[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
válasz Kristof_94 #11977 üzenetére
Nem lehet tudni. Nem nézett ki jól, izomsérülés, szvsz minimum 2-3 hét.
Bernardeschi győztes gól, elszállt az ára. Akarom mondani 30K-ról felment 50K-ra.
[ Szerkesztve ]
-
Digestive
veterán
válasz Kristof_94 #11981 üzenetére
Xboxon még most is 58k. Nem tudom te milyen platformon játszol. Pc-n tényleg annyi.
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
válasz Digestive #11982 üzenetére
Igen ott vagyok, furák az árak. Nézd meg pl. az MLS sbc összegét, konzolon 180k, PC-n 310k.
Amúgy arra gondoltam, hogy mivel most van 120k-m be tudom fejezni a Rui Costa SBC-t és ha ő meglesz, akkor el tudom adni a TOTGS Ben Yeddert, amit még anno húztam. Vajon megéri majd most vagy érdemes vele várni, hátha nem lesz újabb lapja egy ideig? Nekem igazából mindenhogy profit...
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
Ahogy nézem lesz pár komoly új OTW lap. Szerintem Coutinho biztos, de Van Dijk is, a többire meg még van 3 hét.
-
Stylerr
addikt
Nem betegszel ebbe bele Kristóf?
-
eM'82
addikt
válasz Digestive #11938 üzenetére
Eddig 2 meccs: 6 gól, 2 gólpassz.
Nehezen indult be az első meccsen, de ott duplázott végül. Neymarral jó párost alkotnak (in-game 4-1-2-1-2).
Szépen löki el a védőket, a balosa is brutál jó.Poénból megvettem a 84-es Lozano-t, ha már itt ajánlgattátok. Cserének küldtem hosszabbításban. Olyan volt mint Speedy Gonzales. Gól+gólpassz. Tetszett. Lehet meg is tartom .
-
MdewC
nagyúr
Ki mivel használja SIF Aguerot?
Eddig basicen hagytam, de most kacérkodok a maestroval.
EM82: ez a csapat Sandroért kiált!
[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
válasz Stylerr #11988 üzenetére
Annak kevésbé átom Agueron értemét, nem tudom. Dilemma. Nagyon kevés a long passz, azt nem árt picit húzni. A pace meg a strengh eleve jó. Mondjuk a dri is. A lövést mondjuk nem árt kimaxolni. Tesztelni kell. Az én játékomhoz kellenek a passz tuningok.
[ Szerkesztve ]
-
Digestive
veterán
Egyébként ti konkrétan észre veszitek/érzitek a különféle chem lapok hatását? Én nem tudom eldönteni h tényleg használ e vmit...
Eddig talán a shadow lappal megtámogatott David Luizomon vélek valami hatást felfedezni. Mondjuk még így is lomha szegénykém egy kicsit!
[ Szerkesztve ]
-
kiserik
senior tag
Azért hazánkban is megy a noloss glitch. Puttonyoskenguru vagy mi a szösz alkalmazta nagyon okosan. Csak gratulálni tudok, ha netán erre tévedne
-
MdewC
nagyúr
válasz Digestive #11990 üzenetére
Nagyon is érzem.
Nem véletlen, hogy akkor is érzem a változásokat, ha kijön egy patch. Idén több szituban is nüanszok döntenek, főleg elől, különösen a csatároknál érzem fontosnak ezeket kritikus befejezéseknél, vagy gólpassznál. Div 1-2 vagy WL-ben sokszor az az 1-1 helyzet dönt. Nagyon nem mindegy!
Közben nyomatjuk a baba elsősegély tanfolyamot, vicces hulla fáradtan műbabát újraéleszteni.
[ Szerkesztve ]
-
dracox
addikt
válasz Kristof_94 #11993 üzenetére
Kivancsi leszek meddig birod
-
etaclan1984
őstag
Tegnap megtörtént a lehetetlen. 1 órán belül ugyanazzal a sráccal játszottam a WLben... feltűnő csapata volt ezért emlékeztem azonnal.
Fel is vettem originen utána és ráírtam h emléxik-e rám és mondta hogy igen az előbb játszottunk. Ez mi a f*sz ? -
dracox
addikt
válasz Kristof_94 #11999 üzenetére
Nekem kezdő a csapatomban Mbappé mellett, mert ha kap egy IF-et akkor csak én járok jól. Egyelőre 78-as, de sajnálom lecserélni egy Grizi vagy Suarezre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Milyen routert?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest