Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
getdizzy
aktív tag
válasz etaclan1984 #12290 üzenetére
mármint melyik csoportra gondolnak? mert szerintem arra a több millió emberre aki eddig szavazott, a FIFA meg maga a képviselői, mint Bateson vagy Castro.
Bár lehet én értelmezem rosszul -
p0ty
aktív tag
mi ez a nagy csalási lehetőség SB-ben PC-n? hallotam hogy van egy pali aki mindig top1 SB-ben fullra lecsalja elvileg mert átlagban 3500 pontot kap minden meccs után én örülök hogy legendáson tudok nyerni 5-0ra ő meg elv ultimaten nyer 5-0ra? valaki tud erről a csalásról valamit? vagy hogy tényleg csal? vagy csak kihasznál valami hibát?
-
etaclan1984
őstag
válasz getdizzy #12301 üzenetére
Szerinted rájuk gondolnak a cast címszó alatt ? Én úgy értelmeztem hogy Batesonék nincsenek kivételesebb helyzetben mint mi, csak kaptak egy szép bőröndöt mágnestáblával és 55 játékossal Szerintem a 40%ot ugyanazok az EA emberek választják ki akik a TOTW-eket és ilyesmiket választják.
-
A guru
addikt
Hétvégén vettem pár Bayernes illetve Leveres non rare gold játékost, kerestem rajtuk 6-7k-t. Nagy siker ez nekem, a kereskedésben béna vagyok.
-
v-man
őstag
A Montpellier játékosokat vitték mint a cukrot, kár hogy csak 3 db volt. Packokból egy Pepe jött meg csupa vacak tábla nélküli.
XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
Z'Z"
őstag
Tudom, hogy többen leírtátok már, hogy miért volt ez az ajándékozás, de itt egy hivatalos, mivel ez az üzenet fogadott, amikor beléptem:
"Hello FIFA Fan, There was an issue with correct content not being available in packs from 18:00 GMT 23:30 GMT on December 28th. We have granted you all impacted packs that you opened during that time. You can find those packs in the My Packs section of the Store Thank you for your patience while the team worked through resolving this issue The FIFA Team" -
Digestive
veterán
A tegnapi napon kapott tippek/tanácsok hatására átvariáltam a csapatot. Főként Mdewc kollégától loptam ötleteket. (még 1x köszi) Baromira bejön eddig a 2 cdm munkája a középpályán. Mivel eléggé harmatos a tudásom egyelőre eddig a div 6-7 között ingáztam. Ma 1. nekifutásra feljutottam az 5-be. Ez főként a 2 vkp szűrésének köszönhetem. Jelenleg így néz ki a team. Most egy darabig nem is fogok változtatni. Igazából nem is tudom h lehetne e vmelyik poszton javítani. (ingame Fabinho Jesus csere)
Ja és az MM is dobott végre vmi értelmeset. Persze amilyen szerencsém van xboxon már beesett az ára 100k-ra!
[ Szerkesztve ]
-
#Wiall#
tag
Az Alba-Ramos-Varane-inform vrsaljko védelem elég stabilnak tűnik de van otletetek akit erdemes belerakni ??
-
A guru
addikt
Nekiálltam SBC Promesnek, kell egy jó super sub, és a pakkok is jók lesznek TOTYra.
-
#Wiall#
tag
Használja valaki az inform vrsaljkot ??
-
sz_abika
addikt
Nvm, elolvastam a kisbetut
[ Szerkesztve ]
PSN: xszabikax
-
s0p0q0r
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon Gondolkodom, hogy belekezdjek prime Henry sbcbe vagy megvegyem Agüero 91-es lapját. Erősítsetek meg, hogy bár Titi nálam a legjobb csatár ever, de több, mint 3X annyit nem ér meg, mint Agüero.Matthaust várom még nagyon sbc-be. Szerintetek ő kijön 2 millióból vagy többre kell számítani?
[ Szerkesztve ]
-
Vampire Bat
aktív tag
Na most megtapasztaltam,hogy soha nem szabad feladni.
SB-ben történt legendaryn. Első félidőben ki voltam kapva 1:6-ra. Úgy voltam vele, hogy mindjárt kilépek,minden hozzá pattant vissza. Mondom azért megpróbálom,kell a pont. Erre 2. félidőben felhoztam 6:6-ra. A +30 perc hosszabításban pedig 9:7-re módosult a végeredmény. Elég kemény meccs volt . Persze neki Jézus rúgott 4-et."Amikor megszülettél te sírtál és mindenki más körülötted nevetett,élj úgy,hogy amikor meghalsz te nevess és mindenki más körülötted sírjon!"
-
sz_abika
addikt
Most játszottam egy hihetetlen 30percet egy magyar srác ellen (PecsiMFC).
Nem is ez a lényeg hanem a gameplay - idén nem voltam WLben még így nem is láttam 5 latencys meccset. Na ez most az volt, valami egészen elképesztő iramban mozogtak a játékosaim, 3-0nál lépett ki a srác ellenem. Még sosem volt ilyen, kb reflex játékká vált a Fifa erre a meccsre.PSN: xszabikax
-
Z'Z"
őstag
Elkezdtem egy offline Draftot legendaryn, de a negyedik meccset már ultimate szinten kellett lejátszanom.
Veletek fordult már elő ilyen?Idén ez volt az első, hogy ilyen nehézségen játszottam, úgyhogy öröm és bódottá.
MdewC-nek is köszönet, mert a legújabb taktikáját teszteltem, működik
Persze kellett hozzá Del Piero mester is.[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
Sziasztok!
Tervben van egy olyan csapat, ahol Shearer és Mbappe lennének a csatárok. Ez lenne a kiinduló felállás, ingame pedig a szokásos 41212 szűk. Szerintetek ki legyen az LF, aki ugye a cam is lesz? Van pár ikon jelöltem pl. prime Pires, Prime Overmars, 89-es Laudrup. Viszont a középpálya nagyobb "dilemma", mert szeretném oda összehozni a 3 nagyágyút vagyis Kantét, Vidalt és Nainggolant, de a chem sehogy sem jó... Előre is köszönöm az ötleteket!
-
v-man
őstag
Be lehet valahogy állítani, hogy alapértelmezetten a deffensive legyen az induló taktika? Ha igen, hogyan? Köszi! XO
XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
marcess
senior tag
válasz Kristof_94 #12325 üzenetére
-
marcess
senior tag
-
Z'Z"
őstag
válasz Francesco003 #12324 üzenetére
Ez igaz😂
Mondjuk jó lenne egy normális gameplay ahhoz, hogy egy átlag felhasználó fel tudja mérni a tudását, de ez a játék már rég nem erről szól, sajnos. -
-
Digestive
veterán
válasz Kristof_94 #12334 üzenetére
Mindig nagy csodálattal nézem az ilyen trükkös játékosokat! Kb a félidőig, vagy az első 3 kapott gólig...
[ Szerkesztve ]
-
etaclan1984
őstag
-
Francesco003
aktív tag
Tegnap elkezdtem profikat nézegetni,hogy is van ez a sb ultimate.Első 100 minden meccset megnyer.(Elég lehetetlennek hiszem) főleg; hogy az elenfelet fel tólja 99 ratingü játékosokra.Eddig 5-3win 5:0 4:1 5:3 a győzelmek.Kikapni csak egy gólal...
A lényeg ,hogy a gép ellen defensivbe kell játszani,szét paszolni.Valahogy vezetést szerezni és útána csak levédekezni.Mivel a gép a 2. Félidőben taktikát vált és elkezd darálni (ami védelmi hibákat szül.)Alakzat 41212 szük.Tesztelés alatt még de kezdek ráérezni.Azt viszont kötve hiszem ,hogy minden meccs menni fog így.(legacyval megy csak)pedig múlt héten 35-35 nyertem tactika defel legendaryn.[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
válasz sz_abika #12320 üzenetére
Erről beszélek! Rohadtul nem mindegy a game play. Ha minden ok, WL-ben akkor 5* latencyvel tolom, megy mint az állat és minden gombnyomást lereagál. Olyankor jó, sokkal jobban is megy. A legtöbb friendly is ilyen, ha vki nem torrentezik közben. Komolyan a div sokkal rühesebb és delay-esebb... Ott aztán lehet szenvedni néha a belassult meccsekkel.
Ugyanakkor a WL-t is eléri legalább 3/1 nap a para, amikor mindegy mit indítasz, késik. Ez a legnagyobb rákja a játéknak, ez az amit nem bírok elfogadni, hogy nem tudják megoldani.
Örülök, ha segített 1-2 tipp.
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
Fifaisshit
őstag
Ha minden igaz ma jön a POTM Salah
Ha jól olvastam megint o lett a hónap játékosa ..... -
etaclan1984
őstag
válasz Fifaisshit #12342 üzenetére
Soha nem jött még POTM szerdán Péntek délben fog jönni.
[ Szerkesztve ]
-
lanikai
aktív tag
85-ös Okochát próbálta valaki?
-
MdewC
nagyúr
válasz etaclan1984 #12341 üzenetére
Is. Hibája is.
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
scholl
tag
hello.
41212(2) -ben a melyik CM -nek kell defenzívebbnek lenni? jobb vagy bal? vagy teljesen mindegy?
-
MdewC
nagyúr
-
s0p0q0r
aktív tag
Ki hasznal itt 4-2-3-1-et? Oktober eleje ota jatszottam vele, De ket hete semmi sem jon ossze. Most valtottam 4-1-2-1-2(2)-re, amivel kicsit jobban megy. Elotte ezzel az alakzattal nem tudtam jatszani. Most elfogadva a defenzivebb, passzivabb szerepet es elorerugdalni a lasztit a Lozanoknak, ujra nyerek a meccseket. Eladtam a lelkemet a winekert. Remelem nemsokara mokolnak valamit es ujra jutalmazva lesz kicsit a kombinativ, sokpasszos jatek. Ujra elovehetem majd a szeretett 4-2-3-1-emet. 😀
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest