Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
getdizzy
aktív tag
válasz Kristof_94 #12050 üzenetére
Viszont a pozitiv a mai napban hogy 47ezres befektetesbol 327k jott vissza a Beneventos jatekosokbol
-
lanikai
aktív tag
a mai napon játszhatatlan ez a szenny pc-n. 6-2ről sikerült 7-10et összehozni, zöld latencyvel 1-1.5 sec button delay van, nagyjából 15 büntetőt hoztam össze 4 meccs alatt, mindegy, aki szembe jön örülhet, szinte azonnal megy az alt+f4 néhány passz után
[ Szerkesztve ]
-
dudu5130
őstag
Na úgy látszik Bonucci esélyes az IF-re. Fel is mentek az OTW árai.
-
Lori82
senior tag
Vért izzadva meglett a 11 win a WL-ben,de kurvára felidegesítettem magam már megint.Tudom nem szabad éjfél körültől játszani,de nem értem rá éjfél után kellett lenyomnom pár meccset.6 meccset nyomtam le és mindegyiket elbuktam.Szinte kivétel nélkül mindenki a játék kezdése előtt,pause gomb megnyom ,valamit állít,majd rám borították a pályát és még lekontrázni sem tudtam őket.Mintha egy másik szint lenne.Valaki elmagyarázná nekem,hogy mi a fészkes fene történik, mit nyomnak be? Én ha benyomom az ultra attackot akkor az egyik CB-m előre megy és lekontráznak.Nekik nem jön előre csak a felező vonalig talán,de biztos ,hogy valami ultra attacking lehet,mert ha gólt rúgnak a csatár viszi a labdát közép kezdő pontra.A másik ami már megint felcseszett,hogy a 82-es csapatomnak legalább három 88-as csapatot sorsolt a rendszer.Azért ez elég nagy különbség,ráadásul nem voltak ügyetlenek.
-
Lori82
senior tag
válasz ShiberMonkey #12045 üzenetére
Nehéz ,engem is ismételten felkúr,főleg éjfél után amikor minntha Fifa világbajnokok ellen játszanék.SAjnos szükségem van arra a +20k vagy 30-ra és 2 csomagra, illetve a havi rewardra . Ezért minden héten nekifutok.Bár előző hónapban a havi reward gold 3 dobott egy szaros aboubakart valami mexikói köcsögöt,meg még valami hulladékot. Azért nem érte meg agyvérzést kapni.
-
Lori82
senior tag
Ez a POTM Salah egy érdekes játékos.2-3 meccsenként rúg egy gólt,de 5-6 meccsenként ver egy mesterhármast.Sőt,cezen a hétvégén súcsot döntöttem a WL-ben,7-5-re nyertem és 6!!! gólt rúgott.Máskor meg eltűnik.
-
grimmjow67
tag
Szerintetek vidal vagy if tolisso jobb?
-
BenXL
tag
Szerintetek Lozano vagy Alessandrini jobb szupercserének?
-
A guru
addikt
válasz grimmjow67 #12060 üzenetére
Személyes vélemény: IF Vidalról váltottam IF Tolissóra, szerintem sokkal jobb a francia.
-
Ragnar17
tag
1 hete kipucoltam a játékosaim, még a WL-es csapatot is, összedobtam egy olcsó BPL-t, Jesus-al.
Majd tegnap hajnalban 3-körül, 11/8al mentem aludni WL-ben. Ma 2 vereséggel kezdtem, ezért úgy döndöttem sima Jesust If-re cserélem..
Azóta az IF staja: 15 meccsen, 30 gól és 8 gólpassz..szerintem ez nem ember (pedig szarul megy, de ő minden meccsen megtesz mindent)
-
Clapaucius
tag
Ha már "szerintetek"... 84-es Lozano egy "sniper" lappal lehet megfelelő IF Jesus pótlék?
Nem tudom, hogy jesus megér-e ekkora töbletet, statok alapján még jobb is lenne Lozano....
-
Szigma70
addikt
válasz Kristof_94 #12034 üzenetére
Hold L1 és L fel kocka nyom ez a beadása
Hold L2 és L kapufelé kör nyom egyből ez a lövésMikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
#Wiall#
tag
Mi a véleményetek a barcás Dembeléről ? Van aki használta már keresnék egy nem túl drága jobbszélsőt
[ Szerkesztve ]
-
Szigma70
addikt
Nekem IF Tolisso van
Sima CM ként észrevehetetlenűl a leghasznosabb játékos akivel játszottam.
Mostanában 433/4 ben beteszem CAM baÍgy a középpálya tetejét nagyon jól szűri, támadásban is hasznos, jól passzol, érkezik és lő.
Ami a legjobb benne, az a feje. Ha beadsz, és ott van, márpedig CAM ként ott van, akkor ha Ő kapja a beadást fejre, akkor az gól@wiall
csak ha cselzsák vagy, ha nem, akkor sztem van jobb
@ludinho
deadeye
[ Szerkesztve ]
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
Szigma70
addikt
boccs
[ Szerkesztve ]
-
etaclan1984
őstag
Vidal. Főleg ha CDM-et keresel. Tackler és Dives Into Tackles traits és specei vannak, Tolissonak nincs. Védekezőnél ezek kötelezőek.
-
Digestive
veterán
válasz etaclan1984 #12072 üzenetére
Miért Williannek van? Rakd be cdm-be és pislogj! Nem régen vmelyik kolléga itt írta és kipróbáltam poénból! Hát én is csak pislogtam!
[ Szerkesztve ]
-
Szigma70
addikt
válasz Digestive #12073 üzenetére
Kanténak sincs
apropó Kante
Megfelelő egyedüli CDM-be? Nem alacsony? Bakayokót akarom kiváltani, meg is tettem IF L. Gustavoval
aki nagyon jó, de jött Grizi, és kellene a link Martialnak ami csak Bakával van meg, vagy Kanteval[ Szerkesztve ]
-
BenXL
tag
válasz Kristof_94 #12076 üzenetére
Nekem is Lingard cm, jól nyomja ott is, de inkább cam.
Amúgy írta valaki Bakayokot shadowval, nekem eddig engine volt, kipróbáltam és 100szor jobb lett így! Úgyhogy köszi
-
dudu5130
őstag
válasz Szigma70 #12077 üzenetére
ÉS az is!
Ezzel team-mel tolom és brutál. Gyorsak, mindenhova odaérnek. Hátul Marcelo és Marqi hozza a fejeseket a mezőnyben meg elvan a kis apró.
-
getdizzy
aktív tag
Bale Inform jönni fog...
-
#Wiall#
tag
Tudnátok nekem tapasztalat alapján értékelést mondani bakayokoról
-
Kristof_94
nagyúr
Most kaptam ki egy olyan csapattól, akinél 41212-ben a 2 cm Ousmane Dembelé és Willian voltak. B*ssza meg az ilyen... Örülhetek ha a 11 győzelem meglesz, ez szánalmas, hogy ilyenektől kell kikapni.
-
Szigma70
addikt
válasz #Wiall# #12084 üzenetére
Használható CDM, sokan használjuk mert OP
Van nála jobb, de olcsó, sok módon, sok csapatba beépíthető. Csak CDM nek, CM ként nem hasznos.
Ha odakeveredik a kapu elé, akkor ne rúgj vele, inkább passzold le.Megéri azt az 5000 coint
@dudu
Jó csapat
Lucas nekem nem vált be, nála F. Anderson is jobb sztem, de Willian kell oda
Paulinho helyett meg Fabinhot ajánlanám[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
Végül 12 győzelemmel zártam, ez még 50% sincs. Rég volt ilyen rossz...
Az a baj, hogy azt sem érzem miben lehetne javulni.[ Szerkesztve ]
-
A guru
addikt
Hétvégi összefoglaló
Így indultam neki a WL-nek: [kép]
A 10. meccs után Blanc távozott, 87-es Henry érkezett bal szellőre Martial helyett, Blanc helyére pedig visszakerült Dembélé.Remekült kezdtünk, 20/15 volt a “félidőben”, majd ahogy az lenni szokott jött egy 2-3 meccses lose sorozat, 30/21, még mindig abszolút jó pozíció volt akár az elite 3-hoz is, és akkor jött az utolsó 10 meccs.
Nem tudom mi történt, lehet én voltam fáradt és szért nem ment, de az első 2 meccs zakó, na itt már az elite-hez kisebb fajta csoda kellett volna, a következő 8 meccsből 4-et azaz 4 rohadt meccset tudtam megnyerni, tehát 10/4 win az utolsó “negyedben”. Kegyetlen rosszul ment a játék, a passzok pontatlanok voltak a védelmen nagyobb lyukak voltak mint a magyar utakon, a csatárok egy helyben álltak, a védők pedig össze-vissza rohangáltak. Kicsit csalódott vagyok így, hogy jól indult a dolog és tényleg az elite is benne volt az első 20 meccs alapján, dehát ez van tanulok a dolgokból, most azért kiderült, hogy hol is vannak a gyenge pontok, ezeken igyekszem javítani péntekig, most pedig az új “igazolásokról” egy pár szó.IF Willian: A sima lapja is veszett jó volt CAM-ban, de ez az IF nagyon durva lett, mindenhol ott van, gyors, agilis, jól cselez, befejezéseknél sincs baj, remek passzai voltak a hétvégén.
IF Alli: CM-posztra mindenkinek tudom ajánlani, hasonló IF Tolissohoz, magas, jól passzol, erős, a befejezéseknél vannak azért próblémák, de 10/5-ször belövi amit be kell, abszolút jó, pláne CM létére.
SIF Agüero: Nagyon nagyon hiányzik a magasság a srácból, amúgy marha jó lap, tényleg +10 cm kéne neki semmi más, mondjuk akkor már lehet Ronaldonak hívnák.
Henry: Nincs itt miről beszélni, legenda, icon, szerintem nem kell bemutatnom, a kapu előtt nem hibázik, gyors magas, jól cselez, jól passzol, amint tudom, veszem is a 90-es változatát.
Eredmények:
WL: Gold 1
SB: Elite 1 (33 meccset játszottam, 33 win, 81k pont)Annyit még megjegyeznék, hogy a bíráskodás valami elképseztő pocsék volt, olyanokra kaptam sárgát, amik még szabálytalanságnak is alig voltak mondhatóak, bosszantó.
Folyt. köv. jövőhéten.
-
Z'Z"
őstag
válasz A guru #12089 üzenetére
Gratulálok az eredményekhez.
A bíráskodás tényleg nevetséges.
Ez pont ma történt: Yellow card
Giovincon átesik a védő 0:20-nál és ezért kapja a sárgát.
Ami a legviccesebb, hogy a jelenet után még fut a labdáért. -
p0ty
aktív tag
és megtörtént a meccs számomra amin látszódik hogy nem is kicsit nyúl bele még a WL-be is a gép a srác lő egy gólt de úgy hogy végig ő nyom ami totálisan meglepett de utána egyből mintha berántotta volna neki a gép a féket nekem meg megadta a lehetőséget passzok tökéletesek emberek lemozognak és a lövés is csodás 1-1 erre megint előről a palit tolja 2-1 utána engem 2-2 és ez így 4-4ig aztán kaptam a szokásost és jövök én kapufa majd kaptam még 1et 6-4 oda elég izgalmas megint a WL az a baj kezdek bele unni már csak a csapat építés miatt csinálom hogy minél jobb csapatot tudjak összehozni meg mert szeretem a focit de nem a WL miatt pedig eddig az volt a cél hogy online megnézzem mit tudok ellenfelek ellen de már elengedtem azt vettem észre ide nem kis átlátás és tudás kellene hogy még az ilyen meccseken is simán nyerni tudjak nem kell nagy csapat ha segít az ea
a másik meg első fifa amit megvettem de az utolsó is gépre mert ez a butaság hogy kilépnek WL-ben mert valahogy bekerült egy gyenge csapattal sima gold kártyás játékosokkal és kilép nem kap semmit ez is bosszantó hogy arra megy el kb 20 perc hogy végre találjak ellenfelet mert ha még jó is az ellenfél csapata valamiért kilép felfoghatatlan számomra mire jó ez és persze nem bannolja az EA az ilyen embert mert piros mbappe meg piros pogba azt se most a héten nyitotta.. ezen a héten direkt lefotóztam a top40et megnézem mennyi ember lesz bannolva hát csodálkoztam mikor csütörtökön 6 körül nézem és 4 ember csak úgy kikerült ezzel az a szomorú más esélyét elveszi mert ugye megveri és lehet pont 1 meccs kell hogy bekerüljön nem értem ez ellen miért nem csinál semmit az EA -
Lori82
senior tag
Oké,de az én játékosom akkor csinálja ezt ha benyomom az all out attackot és gólt rúgok.Ha jól tudom,te eléggé átlátod ezt a taktikai részt. Mit állítanak minden meccs előtt a profik?Én ha all out attack-ot nyomom előre megy az egyik CB-m is,lekontráznak és game over.Őket nem tudom lekontrázni és területem sincs.Nem akarok hülyeséget beszélni,de mintha pár hete láttam volna ,hogy a hazai pálya előnyt jelent.Ezért lép ki sok játékos meccs előtt?
-
Datsyuk
aktív tag
válasz dudu5130 #12095 üzenetére
Kész én most dühöngeni jöttem.
Még egy ilyen csaló köcsög játékot én még életemben nem láttam. 6 meccsből kellett volna nyernem akár csak 1-et is. De neeeem. Mert 3x kell egyenlítenie ellenem olyanoknak akiknek közük nincs a meccshez. Mert nem reagál a játékosom az üres kapu előtt, hiába nyomom le 16x a lövés gombot már arra is lusta a gép, hogy egy hihetetlen védés animációt toljon a pofámba. Helyette inkább nem is lő a játékosom, hogy a kapus oda érjen. És ha már itt tartok. Begovics persze bepofozza azt a rohadt labdát, nem 1x nem 2x hanem akár 3x is egymás után.
Szögletről megpattanó labda nullszögből, esik a hosszú oldalra, Begovics nézi, SIF Mustafit meg lefejeli Mertens. Szimuláció mi?Elmegy az anyja picsájába aki ezt programozta. De most komolyan. A hétvégén így marad a 10 győzelem és kvalifikálhatom magam hétközben. Kösz EA!
Elnézést mindenkitől de ezt már épp ésszel nem lehet bírni.
[ Szerkesztve ]
-
bvitar
tag
válasz Digestive #11990 üzenetére
Szerintem egyértelműen érezni. Shadow, Hunter, Hawk, Anchor chemmel robbanekonyabbak, gyorsabbak. Én nem vagyok jó játékos, a kozeppalyasokat is be kell vonnom védekezni. Shadow chemmel tarolnak. ☺️ Például Tolisso egy shadow chemmel 89-es védekezés 86-os pace.
Szívesebben ezek mellett High Wr-es játékosokat szeretek jó staminaval. Kell dolgozniuk nálam hogy ellensulyozak az ugyetlenkedesem. ☺️https://www.futbin.com/18/player/425/Corentin Tolisso/?chem=shadow&pchem=10&schem=100
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar17
tag
22 győzelemhez vezette az IF Jézuska a csapatom, ő ezalatt a 27 meccs alatt 49 gólt rúgott, és 15 gólpasszt jegyzett..
Fáj a lelkemnek,hogy el kell adjam..fene se gondolta hogy igy megszeretem
-
Meghivott
addikt
Bale vagy IF Willian?
Ha Bale, akkor 4321-be ki menjen Bale alá jobb CM-be, Isco/Modric vagy más esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest