Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
A guru
addikt
Digestive, te használod IF Countinhot, ha jól emlékszem, tudnál róla írni pár sort, hogy muzsikál?
[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
Na! Az olasz pakk adott egy IF Consiglit, eladhatatlan, de nagyon jól jött.
Vártam ezt az eladható totw sbc-t, mert van 3 eladhatatlan IF, meg egy eladható IF Kalou, szóval be tudom végre váltani őket!
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
s0p0q0r
aktív tag
válasz Kristof_94 #11060 üzenetére
Srácok snipeolgassatok a totwk-re. Az sbc miatt rengeteg van belőlük, már elhoztam két Allant 24, ill. 25kért.
-
lanikai
aktív tag
válasz s0p0q0r #11059 üzenetére
én egy sbc-t csináltam, őt adta, szóval örülök. a maradék 83-4-es ill. IF lappal várok holnapig, ha nem jön Prime Zanetti, eladom őket 100% profittal
én Benatiat találtam 76.5-ért, azonnal vitték 90-ért
ahogy nézem a héten Consigli lehet a sláger, 84-es IF 16-7 körül
[ Szerkesztve ]
-
Digestive
veterán
válasz A guru #11058 üzenetére
Nekem eddig bevált! Jól cselez, jól fordul és hajszálpontosak a beívelései! Ami negatívum, h a masszívabb védőkkel szemben gyengusz (lepattan róluk) Viszont nem sokszor fordul ez elő, mert simán el szambázik mellettük! Neymart kipróbálnám a helyén, de nem biztos h lecserélném!
-
s0p0q0r
aktív tag
Most próbáltam ki IF Allant. Félelmetes a kiscsávó. Ezt lehetett gondolni, mikor már a statokat néztem. Mindenben tartja a lépést Kantéval, pass képességekben, pedig jóval fölötte van. Fel szánt-ja a pá-lyát.
[ Szerkesztve ]
-
etaclan1984
őstag
Mindeközben Angliában világ legdrágább védője lett Virgil van Dijk, £75milliót fizetett a Pool érte.
-
Digestive
veterán
Ez a tradeable totw upgrade sbc elég nagy lehúzás nem?
-
dvtkfan
senior tag
válasz veterángeri #11071 üzenetére
Hacsak nem bújik ki Agüero vagy Messi...de amúgy ebből a hetiből nem szabad nyitni, el kell tenni egy izmosabb hetire!
Samsung Galaxy S23 Ultra -- Xbox Series X -- Asus ROG G551
-
s0p0q0r
aktív tag
Srácok lesz vajon a közeljövőben olyan, amikor a 84-es TOTW-ket min 30 fölött el lehet majd adni?
-
MdewC
nagyúr
Jesus játszik ma a City meccsen?
-
Kristof_94
nagyúr
Aboubakart és Choupot hogy tennétek egy csapatba?
-
törölt tag
válasz Kristof_94 #11082 üzenetére
Egy olcsó megoldás: [link]
-
Digestive
veterán
Srácok ez az Allan tényleg az "occó Kanté" Dobtam rá egy Shadow lapot és fergeteges amit művel! Agy igazi romboló vkp!
-
Kristof_94
nagyúr
válasz Digestive #11086 üzenetére
Én 2 meccs után eladtam, Firminoval együtt, 1 győzelem 1 vereség, de nem ez az oka. Inkább az, hogy félek most már a jelentős értékcsökkenésektől...
De amúgy jók voltak, Raffael is, de elvagyok én a BPL csapattal, amennyit játszom mostanában. Majd ha egyszer normális munkarendben fogok dolgozni, akkor szerintem a fifához is több kedvem lesz és jobban fog menni. Remélem...
[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
válasz Kristof_94 #11087 üzenetére
Ennél lejjebb Allan? Hova?
Közben kihoztam 17K-ból 2 db eladható totw pakkot.
-
Kristof_94
nagyúr
Tudja valaki, hogy PC-n mennyiért mennek a legolcsóbb rare gold lapok? 800-850?
-
törölt tag
válasz Kristof_94 #11085 üzenetére
Én Martins-t tenném oda, de nem próbáltam még, nem tudom milyen. Statok alapján ő való a legkevésbé csatárnak az alacsony PHY és lövő statok miatt.
CAM-ben viszont jobb lehet, én ott szeretem a fordulékony játékosokat, plusz neki viszonylag magas a curve statja, biztos jól lehet vele finesse shot-tal lőni a gólokat a 16-oson kívülről.
-
Szigma70
addikt
Gyerek nagy örömére nyitottunk 24 pakkot, volt.mega, prim players,
Mindenféle.
Semmi, 3 táblás fos, komolyan, ide többet ne irja be, ki mit nyitott
Mas képes egy fos two players pakkból Lacát meg Kantet nyitni, nekem meg semmi. Nevetséges.Más
442 a menő, 8 meccset nyomtam ma, 7 ebben játszott.
Biztos van valami ujj youtube videóMikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
A guru
addikt
válasz Szigma70 #11093 üzenetére
Tegnap néztem champions channelen 2 top 100-as ürge meccsét, az egyik 4-4-2 defensiveben tolta, de nem értem miért, szerintem az egyik legrosszabb felállás a való életben is, látszott ahogy szenvedett a srác. Ha jól tudom akkor ovvy csinált videót erről a borzalom alakzatról.
-
sz_abika
addikt
válasz s0p0q0r #11098 üzenetére
25k?
Akkor elég jó befektetés volt, mert az Eredivisies srácokat én bőven 20 alatt vettem. A Lozano-Locadia-Pereiro triót bátran ajánlom én is
kiserik: [link] Nekem ez a csapat vígan futott, és a strong linkek miatt szerintem egyáltalán nem nehéz beépíteni. Hunter lapokkal Locadia 88 ST, Pereiro 89 CF, Lozano RM 90 egy engineel.
[ Szerkesztve ]
PSN: xszabikax
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest