Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
LedyGyuszi
addikt
megcsináltam sbc toprakot, kb csak egy movember gustit kellett vennem...megkaptam, beküldte ma csapatomba, de ő sehol...
ea szerint késnek a hozzáadások...XONE: LedyGyusziHU
-
getdizzy
aktív tag
Sziasztok
Szerintetek Naldot megéri lecsrélni SBC TOPRAK-ra?
-
sz_abika
addikt
Komolyan agyfaxt kapok ettől az SBCktől:http://www.futhead.com/squad-building-challenges/squads/247231/Ez a setup 83as a companionban. Miért bűnhödök ma épp, hol számít máshogy a game?Az a legjobb, hogy az SBC builderben meg 84et kapok rá, de a ténylegesen megszerkesztett csapat meg 83
[ Szerkesztve ]
PSN: xszabikax
-
MdewC
nagyúr
válasz gabigyerek #9510 üzenetére
Semmilyen szinten nem tudok jósolni, az sbc-k megkavarták a piacot, minden tartja az árát... pakkok vannak folyamatosan, mégsem zuhannak az árak. Januárban a TOTY előtt tuti lesz áresés, de se a mértékét se az időpontját nem tudom megbecsülni.
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
gabigyerek
senior tag
Köszi Igen a TOTY, illetve a winter upgrade-ek lehetnek egyedül hatással a jelenlegi árakra, én is hasonlóra számítok. Még ezt a karácsonyi dolgot megvárom, aztán ha nem lesz áresés, akkor elkezdek vásárolni, tovább nem várok vele.
Tényleg. Pogba hogy szerepel a csapatban?
PS4
-
Edgar2621
őstag
A Toty előtt biztosan lesz áresés, ez minden évben így van. Nagyon szeretnének az emberek Toty játékost, szóval mindent bele fognak tenni hogy kihúzzanak/vegyenek egyet-kettőt. Én sajnos már nem tudok játszani decemberben, ezért eladtam minden játékosomat. Még van 1-2 aki nem ment el, de olyan 1.3 körül lesz az egyenlege. Abból szeretnék majd egy jó csapatot január 9 után összevásárolni. Egy Bale Suarez Neymar nem lenne rossz, ha kijönne 1 millió körül😀 Ja én Xboxon játszok azt elfelejtettem említeni. Ki hogy érez a piaccal kapcsolatban?
XO: Gollami26
-
Meghivott
addikt
Ha valakinek ideje és kedve engedi, hasznos olvasmány lenne, hogy tenylegesen milyen cseleket (trükköket) érdemes használni, illetve ezeket pontosan hogyan lehet végrehajtani, kivitelezni (én speciel playstation kontroller nyelvet ismerem). Tudom, hogy erre van csomó videó fent, de azok ömlesztve vannak. Talán többen tudnánk hasznosítani a dolgot. Köszönöm
-
Edgar2621
őstag
válasz Meghivott #9515 üzenetére
Én nem vagyok profi játékos, de az első osztályban vagyok UT-ben, és 25 meccs körül szoktam nyerni a weekend league-ben. Ha ez elegendő arra, hogy másokat oktassak írjatok és összerakok valamit. Arra gondoltam, hogy nem csak cselek lennének benne, hanem védekezés és támadás is.
XO: Gollami26
-
sz_abika
addikt
Hejjj, nem tudom eldönteni hogy 50et megér-e Gameiro, miközben az eladható verziója 65k.
-
etaclan1984
őstag
válasz LedyGyuszi #9501 üzenetére
Tegnap Kurzawa-t csináltam meg, ugyanez volt jóval később lett elérhető. Sőt volt pár movemberesem amit nem értem el pár óráig.
-
Attis1117
tag
válasz Edgar2621 #9516 üzenetére
Milyen platformon játszól? Ennek en is örülnek mert amilyen jól ment tegnap elott annyira nem ment tegnap meg ma ugyanazzal. Igaz laggolt mint állat de nem hinnem hogy emiatt. Elért MdewC átka es most sírok... (Bár elsősorban en magamat hibáztatom)
Mond mester mit tegyek h szebb jövőt josolj nekem?
[ Szerkesztve ]
-
Edgar2621
őstag
Igen ebben igazad van, remélem még jobban lemennek majd az árak
Őszintén nem értem az embereket, általában az sbc-k drágábbak, mintha simán vennék egy hasonló lapot és el sem lehet adni. Kvázi azt a játékost használnom kell amíg játszok. Tudom ez nem ilyen egyszerű, nem mindenki gondolkodik közgazdasági alapokon, de nagyon sok furcsa döntés születik sbc miatt.
Na mindegy, lesz ahogy lesz, én majd megpróbálok csinálni januárig egy kis plusz pénzt a piacon, aztán meglátjuk mire lesz elég.XO: Gollami26
-
dracox
addikt
Erről a kék Aduriz lapról van valakinek tapasztalata? BBVA csapatba disznó lehet elől 90SHO és 86PHY. Ezt lehetne tetőzni egy Finisher lappal.
[ Szerkesztve ]
-
Rypejakten
addikt
válasz pingwin92 #9500 üzenetére
nem. ez nem úgy van, hogy akinél a kód, az játszik.
egy fiókon lehet csak a kódot aktiválni, ergo a kód egyszer érvényes.
simán megteheti az illető, hogy aktiválja a kódot, majd eladja neked a játékot, ami használhatatlan lesz, mert le sem tudod tölteni.
tiszta?[ Szerkesztve ]
-
Meghivott
addikt
Mi az elgondolás, honnan indítja a gép hendit?
5 csillag, 83 rating még ok? -
Meghivott
addikt
PC-én az egeret hogyan lehet deaktiválni? Például a skill gamben azzal kéne irányítani, nem tudok kontrollerre váltani... Köszi
-
vatafakk
aktív tag
Ha valaki most megvenné a 45.000-es premium gold player packot, akkor annak ajánlom hogy előtte csinálja meg a LIGA NOS SBC Benficás részét.
most csináltam meg 6000 coinból kb és ugyanez a 45k-s csomag jár mellé -
MdewC
nagyúr
válasz Attis1117 #9522 üzenetére
Ezt nem mondhatod, semmilyen átkom nem volt, ezt kikérem magamnak.
Csak tudom, mekkora szop@s most a gameplay meg a WL egyébként és kvázi rutin nélkül kár is neki menni. Én is bánom, hogy ennyi időt rászántam a hétvégén, nem megy az nekem. Legalább is úgy nem, ahogy szeretném. A DIV-eket sem erőltetem, mert nem akarok kiesni a DIV 2-ből, az 1-ből sikerült.
A tanácsom? Jön a karácsony, minél kevesebbet kell játszani.
(#9527) balisz: sztem nincs olyan, hogy "hendi mentes" alakzat. (Valaki szerint nincs hendi, sztem meg ez rating független. Minden meccs más és minden ellenfél más. Plusz a körülmények sem egyformák minden meccsen.)
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
Geradossz
aktív tag
Valaki nem tudja, hog squad bildingnél a csapat rátingot hogy számolja? Nem bírok rájönni a logikára.
Itt van pl ez a toplak, 3 darab 84-es 2 darab 81-es 6 darab 83-as játékos de az összráting 84? ez matematikailag hogy jön ki vagy mit kell nézni?
https://www.youtube.com/watch?v=lWMdcBlPkz8 -
pingwin92
aktív tag
válasz Rypejakten #9525 üzenetére
Hmm... Ezt jó tudni.
Kösz az infót! -
SzakalyAti
tag
Eddig fifák alatt könnyen lehetett jósolgatni, de ez a 17 más Sbc és Wl. Szerintem már olcsóbbak nem nagyon lesznek a mostaninál, mivel kellenek az sbc-hez meg a wl-be is a jó játékosok. Engem a div nem nagyon köt le, tavaly is hamar beleuntam, de a Wl nagy újítás. Minél jobb vagy, annál nagyobb az esélye jobb lapokat kapni, ezért jó csapat kell a hétvégére is. Szinte most drágább 1-2 lap, mint volt egy hete amiket néztem
[ Szerkesztve ]
-
szupersanyi
aktív tag
TOTGS Mahrez vagy IF Shaqiri? Mindkettőt kipróbáltam és mindkettő nagyon jó. Mahrezzel eddig 3 meccs 5 gól (de eléggé rá játszottam), Shaqirivel pedig kb. 10 meccs és 5 gól, 5 gólpassz, de nem csak rá játszottam. Nem cselezgetek gyakran, de az elhúzós cselt úgy csinálja Mahrez, hogy szinte lehetetlen elvenni tőle. Egyelőre jobbnak tűnik Mahrez, de kicsit tartok attól, hogy WL-ben ha kontrára játszok, akkor lassú lesz. Mit tanácsoltok? Végülis megtarthatnám mindkettőt hétvégére, de félek, hogy lejjebb mennek az árak és úgy bukok az egyiken.
-
vatafakk
aktív tag
válasz gabigyerek #9535 üzenetére
Van Sportingos is, nem sokkal drágább.
+ még a Portot és az Estorilt raktam össze. Olcsóbban kijönnek, mint a pack ára jóval. -
Meghivott
addikt
válasz zarakisan08 #9543 üzenetére
Az már megvolt, úgy is az a fő irányítás...
-
LendvaiFeri1
addikt
Kanté megéri a pénzét? Ramsey helyére jönne.
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
ferni
őstag
válasz LendvaiFeri1 #9546 üzenetére
Meg.
-
sz_abika
addikt
A ligás Squad builder challengek közül van olyan amit value lehet megcsinálni? Nem teljes ligára gondolok, hanem 1-1 csapatra
-
LendvaiFeri1
addikt
Lel, PC-n Godínból csak spec. lapok vannak a piacon.
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
Meghivott
addikt
válasz LendvaiFeri1 #9546 üzenetére
Legjobb CDM a PL-ben, nekem packból esett. Kicsi, de gyors, erős, ha a lövésére kap chem-kártyát, akkor távolról is vállal.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- Elektromos autók - motorok
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest