Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bdave16
senior tag
válasz szatir1899 #10399 üzenetére
Igen az orosz is drégább lett mára gyorsan be is fejeztem . 50kba fájt így a Smolov.
Göróg bajnokság nem lehet,mert nincs benne a játékban az ósszes görög csapat.
A lengyelben én sem tudom így ki lehet . A skót jutott még eszembe ott van már szinte egyedük arany játékos aki tavaly gólkirály lett .(azzal hogy tevez elment)
Ja és a nagy bajnokságok szerintem junius előtt nem fognak jönni. Jövő nyáron nem lesz semmilyen nagyobb esemény ezért ott is felkell tartani valamivel az érdeklődést.
[ Szerkesztve ]
-
szupersanyi
aktív tag
Szánalmas ez a játék. Megnyerem az első 6 WL meccsemet, aztán pedig a következő 4 meccsemet elvesztem... Olyan volt ez a 4 meccs, mintha minden játékosom ezüst lenne, tehát nem tudtak passzolni, csak kapufát tudtak lőni és le is lassultak. Az ellenfélnek persze szinte minden bement. Ja és 3 csalóval is játszottam... Egyiknek 90 feletti játékosai voltak, pedig a csapatnál egy átlagos PL csapatot mutatott, másik 2 pedig bronzcsapattal jött és kilépett az elején. És ahogy ismerjük az EA-t, gondolom, hogy ezeket nem fogják kizárni a WL-ből és bannolni. Top 40 velük van tele... Most pár órát pihenek, aztán újrapróbálom. Rohadtul elegem van már ebből, hogy a játék dönti el, hogy ki nyer, nem pedig a játéktudás...
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz szupersanyi #10404 üzenetére
Ismerős.
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
Meghivott
addikt
válasz BigDeal #10405 üzenetére
Pedig alapvetően ez egy nagyon élvezetes játék lenne. Lehetne még persze csiszolni rajta, de szerintem a játék is jó és az SBC ötlet is szuper. A momentum és a csalók nélkül sem esne vissza a bevételük, azt gondolom. Bár a konkrét számokat nem ismerjük. Az adott játékos hangulatának változásával sincs gond, csak ezt jelezhetné valami ikon, jelző stb.
-
LendvaiFeri1
addikt
Megint, a 76os fos donnacsicskarumma megfog mindent, de Oblak 0szögből köténybe gólt kap, 'fullríl'.
-
Chereiose
addikt
És akkor vannak (itt is) akik bizonyítani próbálják, hogy nem csal ez a szar ellened...
-
77Guba
aktív tag
A mostani 87-es Icardit érdemes most eladni,vagy mehet még fejjebb az ára,rengeteg van a piacon...?
[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
válasz LendvaiFeri1 #10409 üzenetére
Tegnap két meccsen is kaptam öngólt, elég standard fícsör lett a visszapattanó labdák mellett.
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz LedyGyuszi #10413 üzenetére
Na, a másik. Akinél Manolas, vagy Kanté van, azt nem tudom megverni.
-
_adaml21_
őstag
válasz LedyGyuszi #10413 üzenetére
Ez az elfordulva, hosszút kilőni, tök mindegy, hogy rossz lábbal, a leg OP-bb dolog a 17-ben. Ugyanaz, mint 14-ben a beívelés-fejes, vagy 15-ben a löbbölt indítás.
Nézegettem lefekvéshez profi, top100-as FIFA-sok WL meccs összefoglalóit, és 70%-ban ilyen gólokat lőnek. Valamelyik borzalmasrettentő kiejtésű profi Coinhirdető (Krasi, vagy Ovvy, már nem tudom melyik balkán herceg) még valami tutoriált is csinált róla -
LedyGyuszi
addikt
-
rvn_10
senior tag
Hello, várhatóan mikor kezd emelkedni a kontraktok ára? Mert most eléggé lent van.
Gigabyte B760M Gaming X, I5 13400, 2x16 DDR4 Corsair Vengeance 3600Mhz, NZTX Kraken X61, Sapphire Pulse RX 5600XT, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 Evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phanteks Enthoo Pro M Acrylic
-
LedyGyuszi
addikt
Van most 44 különböző gold pakkom. Este megvárom még, hátha lesz hétvégi sbc.
Utána kinyitom mindet. Igény esetén megpróbálom twitchelni, hogy együtt osztozkodhassunk egy nyitott Szalai örömében...[ Szerkesztve ]
XONE: LedyGyusziHU
-
_adaml21_
őstag
válasz LedyGyuszi #10418 üzenetére
+1 a közvetítésre
-
BigDeal
tag
válasz Meghivott #10407 üzenetére
Szerintem nagy gond!
Úgy gondolom hogy ha jobb vagyok az ellenfelemtől és több helyzetet dolgozok ki akkor abba ne szóljon bele a "momentum". Gyakorlatilag amellett hogy jól kelk játszak amellé még kell a gép áldása is hogy épp ne rossz morált dobjon! Elfogadhatatlan egy online felületen! Tegyék offline az élethű kamu dolgaikat.Mellesleg ha vezetek 2-0ra akkor utána hová tűnik az én jó illetve az ellen rossz morálja? Mert ilyenkor hirtelen megfordul minden.
Amúgy ez egy gyorsan kitalált kamu maszlag, morál, momentum hazugságok nincs semmi ilyesmi, ez józan paraszti ésszel is a csalás, nincs mit szépíteni.
LedyGyuszi:
+1
Írd ki hogy mikor indítod, én meg szeretném nézni
[ Szerkesztve ]
-
badzsó
kezdő
az érzés mikor a kis szerény olasz csapatommal 2-0 ra megyek(másodosztály)a gyerek félidőig azt se tudta merre hány méter,lőhettem volna 5-őt aztán a második félidőben reus valahogy oda került puff 2-1 beálltam védekezni 5 védőre átálltam (a gyerek szerintem amugy végig védekezőben volt) a védőim pedig hirtelen elfelejtettek védekezni 10 perc alatt kaptam ketőtt és kikaptam ......
-
Meghivott
addikt
Szerintem az ok, hogy egy játékosnak rossz napja van. Csak n3minden második meccsen és jó lenne jelezni, hogy van és mennyire, akkor el lehet dönteni, hogy ő kezdjen vagy más.
-
addikt
IF based on Clubs
1. Chelsea 9
2. Liverpool 5
3. City 56. Utd 6
Kicsit se részrehajló az EA...
[ Szerkesztve ]
-
bdave16
senior tag
Amúgy igen . Spanom multkor megnyerte 24 winnel és akkor tele volt 23asokkal,de volt olyan hogy 23al be se került.
-
Geradossz
aktív tag
Ez a hétvége a decemberhez tartozik ugyE? Januárban csak 4 hét lesz akkor a wl-ben? Amugy zat honnan látjátok ha valaki 90-e sjátékosokkal csal?
[ Szerkesztve ]
-
zarakisan08
tag
Sziasztok!
IF Bolasievel volt valakinek dolga? Kéne egy kis coin ezért lehet eladnám sima Sanchezt, az ő helyére lenne. Tudom ott van Martial, de ő másik csapatomban van. Samchez most ráadásul 40k-val többe kerül mint amikor vettem. Szerintetek megéri IF Bolasie, vagy inkább ne cseréljek?
-
MdewC
nagyúr
válasz zarakisan08 #10427 üzenetére
Sztem ne. Erős, ügyes, IF, de Alexis legalább tud passzolni és lőni...
-
Meghivott
addikt
BPL-fanok, érdemes valamelyik védőből IF-et venni?
Jelenleg: Shaw-Koscielny-Smalling-Clyne van. -
LendvaiFeri1
addikt
Rooney jó lehet Fabregas helyett CM poszton 4312-ben? Matic, és Yaya lenne mellette. A m/h cuccostól kicsit parázok.
-
Meghivott
addikt
válasz LendvaiFeri1 #10431 üzenetére
Nálam bal CM. Szuper: jól védekezik, erőszakos, jól lő, szabadból is életveszélyes (bár most azokat már SIF Eriksen lövi). Nehéz kihagyni a kezdőből.
-
Meghivott
addikt
válasz LendvaiFeri1 #10433 üzenetére
-
szupersanyi
aktív tag
Vicc ez a játék... Valószínűleg nem lesz meg a havi Elite, pedig 6 győzelemmel kezdtem. Utána pedig elkezdett szopatni a gép. Most úgy kaptam ki tizikkel, hogy két tizenegyesét kiütöttem Buffonnal, de utána bepattogott... Az ellenfél Neuere persze úgy védett végig, mintha már TOTY lap lenne.
-
bdave16
senior tag
válasz szupersanyi #10435 üzenetére
Uhh hogy állsz? Játsz online meccset hátha magukhoz térnek.
-
szupersanyi
aktív tag
Már nem tud érdekelni... 7 meccs maradt, 5 győzelem kellene. Ha sikerül, annak örülök, ha nem, akkor már idegesebb úgysem leszek. Letolom ma mind a 7 meccset, aztán én egy ideig befejeztem a WL-et és talán az egész FIFA-t.
-
Meghivott
addikt
válasz LendvaiFeri1 #10437 üzenetére
hawk
-
sagem
addikt
válasz szupersanyi #10438 üzenetére
Az év hátralevő részére biztosan befejezted
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
Meghivott
addikt
Aki korábban feltankolt a két új liga játékosaiból, mikor érdemes kitenni őket? Többségüket most 2-4K között lehetne eladni...
-
bdave16
senior tag
válasz szupersanyi #10438 üzenetére
Én is így vagyok vele minden hétvégén,de mindig vissza találok hozzá. A TOTY előtt meg főlleg nem szabad abbahagyni. A fifa 14-től kezdve imádom ezt az időszakot . Tavaly sikerült is nyitnom több totyt is .Tényleg nektek van valami jó élményetek a toty-król ?
-
LendvaiFeri1
addikt
Ez a mársziál gyerek ilyen óllöránd pléjer? Jobban támad, mint CR. Jobbak védekezik, mint Matic. Nem ártana nerfelni.
Azt hogy lehet kivitelezni, hogy az ellenfél játékosa ne kapja meg az adott passzt, de már szereljem? Érdekes, mindenkinek működik, csak nekem nem.
-
MdewC
nagyúr
válasz LendvaiFeri1 #10444 üzenetére
Use momentum.
-
szupersanyi
aktív tag
Nem sikerült a havi elite... Szánalmas ez a játék, semmit sem számít, hogy ki mennyire tud játszani, egyszerűen csak a gép eldönti meccs elején, hogy ki nyerjen. Utolsó meccsen úgy kaptam ki, hogy az ellenfélnek 2 támadása volt, nekem pedig semmi sem ment be. Ja és nem Martial van leginkább túlhúzva... Hanem Butland. Ez az ember csalás, mindent megfog. Rohadjon meg mindenki, aki részt vett ennek a szar játéknak a fejlesztésében... Utolsó előtti meccsen pedig 4-0-ra kaptam ki, de úgy, hogy folyamatosan mentem egy az egyben a kapusra (nem tudott védekezni a gyerek, csak kb. 5 millás csapata volt), de TOTGS Fahrmann minden szart megfogott.
-
törölt tag
Kint van a derbis SBC.
A másik 3 meccset nem mertem megtippelni, de a Celtic vs Rangers-re betáraztam 120 játékost, úgyhogy dőlhet a lé.Már csak az a kérdés, hogy megcsináljam-e a csapatot, vagy jobban járok, ha eladok mindenkit. Már most brutál árak vannak, viszont 2 Rare Gold Players Pack-ot ad, amikkel elég jó a tapasztalatom eddig.
[ Szerkesztve ]
-
LedyGyuszi
addikt
srácok, közbejött egy vacsi...úgyhogy holnap délelőtt lesz a grand pack opening 10-11 körül...
XONE: LedyGyusziHU
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz LedyGyuszi #10448 üzenetére
Reggel?
-
LedyGyuszi
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Dell notebook topic
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- BestBuy ruhás topik
- Politika
- További aktív témák...
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs