Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vatafakk
aktív tag
Ebben a FUT championsban akárhányszor próbáltam selejtezni maximum a 2. körig jutottam.
Állandóan rakétagyorsaságú 84es overall ratingos csapatokat kapok milliós kerettel...Soha nem lesz olyan szerencsém, hogy sorban hozzám hasonló erősségüeket kapjak.
-
Sanyicucu
aktív tag
Szerintetek ez a csapat életképes lehet?Lukaku helyett Harry Kane jobb lenne?Esetleg változtatás?Alli helyett Dembélé van már.
-
MdewC
nagyúr
válasz LedyGyuszi #10715 üzenetére
Királyságosak!
Megvettem én is IF Lacat, a játékmenet okádmány, lassú, akadós, késik meccsek óta az irányításom, mégis vissza jutottam DIV2-be ismét, a vissza esés után.
Volt itt minden, ellenem lőttek 3 kapufát, egy másik meccsen GIGI két tizit fogott, stb...
Sőt, még ultra def és kontra támadás is volt.
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
törölt tag
válasz bdave16 #10712 üzenetére
Én is így terveztem eredetileg, de türelmetlen vagyok.
Amúgy szerintem nem lesz olyan jó, mint a mostani. A nagy bajnokságokból most csak a PL ment, szerintem Martial, Kane és Willian lesznek most a legjobbak.(#10713) vatafakk: Attól félek én is, hogy ilyen kaliberű lesz mind.
(#10714) MdewC: Kösz, abból a 100k-ból, ami maradt talán Martial meg Nainggolan ki is jön.
-
LendvaiFeri1
addikt
Az para, ha kvalifikáltam magam a 7végi fosra, de az előző heti nyereményt pénteken veszem át?
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
szupersanyi
aktív tag
Az a Pogba nagyon durván jó. El is felejtettem írni, pedig akartam, hogy végre idén először kipróbáltam őt. Sajnos csak Draftban, mert PC-n 1 milla felett van még és nekem pont annyi pénzem van, tehát mellette csapatot már nem tudnék venni. Szóval játszottam vele Draftban 4 meccset és ez az ember csalás. 4 meccs alatt 5 gól, 3 gólpassz (jó ellenfelek ellen). De nem is ez a legdurvább, hanem az, hogy ha egyszer nincs rajta ember és megindul, felveszi a maximális sebességét, akkor már lehetetlen megállítani szabályosan. Ha csak picit eltolja a védő mellett, akkor már biztosan megtartja, mert egyik védő sem tudja fellökni. Az egyetlen hibája az, hogy szar a finishingje, ami amúgy nagyon reális. Ma is lőhetett volna 2 gólt, ha kicsit higgadtabb. Szóval ha lemegy 600-700k-ra, akkor biztosan építek köré egy csapatot.
-
bdave16
senior tag
válasz LendvaiFeri1 #10718 üzenetére
Nem szerintem.
-
MdewC
nagyúr
válasz szupersanyi #10720 üzenetére
Én shadow-val használom. Olyan mint az életben, egy fenomén, egy állat.
Nálam sok védekező feladatot lát el, jól, távolról gyilkos, ha 16-oson belöl van, akkor helyezett driven shot.
(#10721) LedyGyuszi: Nálatok mi a verziószám most? Nézd már meg az infóban kérlek.
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
Garsza
veterán
TOTY mikor jelenik meg?
-
törölt tag
Na, kinyitottam a pakkokat, sajnos még csak kisétálos sem volt egyik sem.
Bernardeschi
Westwood
Pinto
2x Thiago
IcardiA 2 leggyengébbet felhasználtam egy hetedikhez, abból Al Soma esett.
Összességében elég szarul sült el, de azért lehetett volna rosszabb is. Icardi-t lehet megtartom, korrekt lapnak tûnik.
-
Meghivott
addikt
Aki kicsit tud játszani, annak a legjobb választás egy arany bpl csapat, ahol max 3-4 értékesebb (30-50K) játékos van. Ezek a csapatok kapják a legnagyobb hátszelet.
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz LedyGyuszi #10721 üzenetére
Tudom, de csak pénteken leszek gép előtt.
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
chop
őstag
válasz balisz #10679 üzenetére
Na, akkor alljon itt okulasul az alabbi tortenet.
Draft 2. meccs, ultra defensive-en vagyok majdnem egesz meccsen, a masodik felido elejen mereszkedtem ki balanced-ig, amikor szepitettem 2:1-re.
Sikerult az alabbi golokat kapni:
1. [link]
2. [link]Kikaptam amugy 4:1-re, Aguero 4 lovesbol 4 golt lott.
A kapuban amugy egy bizonyos Peter Schmeichel allt.
Rating: 90
[ Szerkesztve ]
-
balisz
senior tag
Na ezért nem szabad 50 éves embert tenni a kapuba... Viccet félre téve, ez elég gáz, biztos nagyon idegesítő is, de mit lehet tenni? Ha az A.I. irányítja a kapust akkor az ilyen benne van, főleg ha vissza kell mozognia pozícióba. Viszont én egyáltalán nem érzem azt, hogy a kapusteljesítményeken múlna az össz teljesítmény hosszabb távon, ettől még simán lehet DIV1-eket nyerni meg Elite-ben végezni konzisztensen.
Azt viszont már korábban is említettem, hogy ennek ellenére tényleg sokszor nagyon unfair-nek érződik a játék, ami természetesen nem jó ha ettől sokaknak élvezhetetlen lesz a játék. Viszont sajnos ez simán benne van egy olyan játékban, ahol 10 játékost A.I. irányít a csapatból, a labda meg sokszor össze vissza pattog. Nem hiszem, hogy ezt valaha megfogják oldani 100%-osan fair-re, ez egyszerűen nem az a fajta játék ahol ez lehetséges.
Tényleg nem kötözködésül, de csak a gólokról röviden: Az 1. gólnál a szerelést elrontottad, ha ha megfelelően futsz rá a játékosra akkor simán lehetett volna szerelni. A 2. gólnál pedig eladtad a labdát. Azt nem tudom ott mennyire volt beleszólásod a dologba, tudom, hogy sokszor egyszerűen bebicsaklik a védő és semmit nem lehet csinálni ellene.
Szóval tényleg sok hiba van a játékban, de mit lehet tenni? Azt megérteném ha építő jellegű kritikát fogalmaznának meg a játékosok pár hetente, de annak semmi értelme, hogy már egy ideje szinte minden nap arról van szó, hogy kitől hogyan csalta el a meccset a gép. Lehet ám szüneteltetni is a játékot, én például kihagytam az elmúlt 4 WL-et, mert már sok volt a FIFA. De a többség valamiért mégis szinte minden nap játszik vele, mégis van valami a játékban ami ott tart előtte. Valószínűleg a színes kártyák igéző látványa.
(Bocs srácok a kisregényért. )
[ Szerkesztve ]
-
zsigo13
csendes tag
válasz balisz #10700 üzenetére
Azzal nem igazán van problémám hogy pl a kapusról az ellenfélhez pattan a labda,de mikor elszaladok a szélen,húzok befelé,bent 2 ember,nyomom arra felé amelyik a jobb pozícióban van de véletlenül se neki adja.De ami a legjobban zavar az amikor egyik meccsről a másikra belassul az egész játék,vagy nem nyomok semmit és mégis csinál valamit.
De mindegy,részemről befejeztem a sírást.. :-)
Más!Most életemben először vagyok a reállal.Barcás vagyok,eddig tartottam magamat. : )Pöpet mindenki felett van ez a csapat..Akkor írj ha meg is szeretnéd vásárolni..
-
balisz
senior tag
válasz zsigo13 #10743 üzenetére
Az automatikus lövés/passzolás/tisztázás tényleg abszolút nonszensz dolog, számomra ez az ami nevetségessé teszi az EA-t. Nem egy olyan gólt lőttem idén, hogy ha akartam volna se tudtam volna kihagyni a helyzetet, mert a játékosom egyszerűen magától berúgta vagy befejelte. És ugye ki tudja ellenem hány ilyen gól született. Hogy lehet így tiszta lelkiismerettel pénzes kupákat rendezni a játék köré? Mert hülye A.I. még számomra elfogadható, ez viszont tényleg mintha direkt lenne a játékban.
Kár hogy az ilyen felesleges baromságokkal tönkreteszik az amúgy (szerintem) tök jó játék megítélését, és ezzel az élvezeti értékét is sokaknál drasztikusan csökkentik, lásd a fórumot. Egyébként ahogy minél többet beszélünk róla, annál jobban megértem miért van sokaknak ilyen extrém véleménye a játékról. Valószínűleg én vagyok kisebbségben azzal, hogy játék közben ezeket ki tudom zárni. -
etaclan1984
őstag
válasz Garsza #10724 üzenetére
[link]
Engem is nagyon érdekel, már több mint 1 hónapja minden packot elteszek és várok vele hátha
Tehát TOTY nyitások, kizárólag 11 játékos:
GOALKEEPER FROM:09/01/2017 8pm 🇬🇧12pm 🇺🇸 TO: 11/01/2017 6pm 🇬🇧10am
DEFENDERS FROM:09/01/2017 8pm 🇬🇧12pm 🇺🇸 TO: 11/01/2017 6pm 🇬🇧10am 🇺🇸
MIDFIELDERS FROM:11/01/2017 6pm 🇬🇧10am 🇺🇸 TO: 13/01/2017 6pm 🇬🇧10am 🇺🇸
FORWARDS FROM:13/01/2017 6pm 🇬🇧10am 🇺🇸 TO: 14/01/2017 6pm 🇬🇧10am 🇺🇸
ALL PLAYERS FROM:14/01/2016 6pm 🇬🇧10am 🇺🇸 TO: 16/01/2016 6pm 🇬🇧10am 🇺🇸[ Szerkesztve ]
-
Attis1117
tag
válasz etaclan1984 #10748 üzenetére
Majd ha valaki értesül hogy kik lettek a TOTY játékosok, írja meg pls. Ahogy nézem elég sokan várjátok már.
amúgy a Tradeable Totw packnak nincs "szavatossági" ideje?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5 Pro teszt
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Opel topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- További aktív témák...
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest