Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomenko
tag
Megkaptam a WL gold1 csomagokat és a csomagok üresek voltak . Legjobb játékos Barzagli volt a csomagban. Heti szinten bent vagyok a WL-be de szinte egy IF Firmino lapon kívül semmi jót nem kaptam.Sajnálom azt a 10 meccset ami elmaradt a múlt hétből talán egy Elite csomagból jobbak jöttek volna.
Mérgemből nyitottam 2 Promo csomagot és legjobb játékos Nolito lett . Erről ennyit. -
Kristof_94
nagyúr
Az eszem megáll, hogy miket nyittok...
Van 2db 81-es IF-em, hogyan tudnám őket felhasználni egy Tradable TOTW sbc-ben? -
bdave16
senior tag
válasz Kristof_94 #10354 üzenetére
3 db 84es és 6 db 83-as
-
prtvlogan
aktív tag
Sziasztok!
Van valami ötletetek arra, hogy miért nem működik a gamepadom (logitech F310) rendesen a 17 alatt?
A D padon ha megnyomom a le gombot, jobbra lép. Játék közben nem tudok taktikát állítani, illetve menüben is olyan, mintha lólépésben ugrálna (átlósan) ? -
zsolti72837
addikt
TOTW 15 GUARANTEE és a TOTW TRADEABLE külön-külön hány k-ból jöhet ki?
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Chereiose
addikt
Tessék, döntőben vezetek 1-0-ra erre elkezd csalni ez a mocsok retek szarházi gép ellenem, védőimet irányítani nem tudtam, és az meg mi a jó *** csalás hogy beadja a szögletet és kivétel nélkül MINDEGYIK gól vagy kapufa?? Köszönjük ezt az idei undormányt is az EA-től
_adaml21_: Megnézem majd ott akkor, igazából a játék brutál a maga szar módján, ennél jobban csalni nem lehet mint ami most nekem volt döntőben. Jöhettem volna Ronaldo Messi párossal akkor is kikaptam volna...
[ Szerkesztve ]
-
szatir1899
csendes újonc
válasz bajzal #10274 üzenetére
na pl ilyen játékosvásárlásra gondoltunk mint ma volt!
bedobták a az orosz és a holland sbc-t a silver játékosok a hir után 1-2 oráig még 150-300 coinig meg lehetett kapni!
100at tudtam venni kb 30 ezerért három négy nap mulva felrakom őket amikor kialakulnak a marha drága árak, remélem nem kiabálom el de a hasznom közelebb lessz a 200 ezer coinhoz mint a 100 ezerhez!mondjuk ehhez figyelni kell persze folyamatosan, de amugy tanulható, én kb három hónapja csinálom ezt az egészet!
-
chop
őstag
Gorog ligabol jatekosokat SBC-hez vennetek?
-
bdave16
senior tag
Megcsináltam a holland bajnokságot egyszerre és úgy döntöttem leírom nektek,hogy melyik csapat mennyibe kerül . Sok csapatban megvolt 1-2 játékos ezért kicsit olcsóbban jött ki,de a játékosokkal együtt ilyen +10-20k lesz maximum.
Eredivisie ÁRAK:
ADO Den Haag 4,6k
Ajax 9,2k
AZ 6,1k
Excelsior 6k
Groningen 4,7k
Twente 5k
Utrecht 6,3k
Feyenoord 6,1k
GO Ahead 4,5k
Hercales 4,8k
N.E.C 6,2k
Zwolle 6,1k
PSV 11k(de őket a többi előtt csináltam meg így csak számolgattam,hogy kb mennyi)
Roda 4,4k
Heerenveen 3,3k (4 játékos volt tőlük meg)
Sparta Rotterdam 3,4k
Vitesse 4k
Willem II 4,3kÖsszesen : 100k(TELIBE )
Egyből visszajött: 22,5k
Packok nélküli minusz : 77,5k -
bdave16
senior tag
Sikerült kb. 10-20k minuszba kijönni,ha eladom a cuccokat és még el is raktam sok dolgot szóval nem volt ez rossz. Elkezdtem nézegetni az orosz csapatokat abból megvan 4,de van 1-2 kiscsapat amibe elég sokat bele kellesz ölni.
-
MdewC
nagyúr
Sztem januárra meglepem magam IF Lacával: IDE
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
MdewC
nagyúr
-
balisz
senior tag
Én csak azt nem értem, ha még online nincs is (ki udja persze) ilyen rendszer, egyáltalán miért tesznek offline ilyet bele? Egyértelmű, hogy csak a gond van vele, csak az összeesküvés alapjául fog szolgálni. Meg hát ugye ezen kívül is vannak érdekes dolgok (pl. auto lövés), ha az EA komolyan venné a FIFA potenciális e-sport lehetőségeit is, akkor az ilyeneket AZONNAL patch-elni kellene! De úgy látszik csak az a lényeg, hogy vegyék a pakkokat és a FIFA pontokat...
[ Szerkesztve ]
-
bdave16
senior tag
Srácok az orosz liga már most nem éri meg . Egyes csapatokon (terek,amkar perm) elképesztő price fixek vannak. 10-11 csapat kijön 10k alatt,de ezek már ilyen 20-25k-ba is fájnak.
-
zsolti72837
addikt
Ez mennyiből jön ki? Muslera megvan.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
dracox
addikt
Srácok nem tudtok egy oldalt ahol a pakkok fel vannak értékrendben sorakoztatva? Ezekhez a ligás SBC-hez jó lenne, hogy megéri belefektetni pár ezer coint vagy sem, mert sokszor nem vágom le, hogy mennyit ér az adott pakk amit adnak 1-2 teljesítéséért.
-
underdark
aktív tag
fut draftot meg nem nyomtam, de ki akarom majd probalni
ha nem nyerem meg akkor is kapok vmit vagy total veszteseg az egesz?"akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán"
-
vatafakk
aktív tag
válasz underdark #10376 üzenetére
Én kiestem online draftból 1 kör után, de így is kaptam 2 sima gold packot. Az online jól fizet, de piszok jól kell hozzá játszani.
Offlineban meg nyomhatod amatőr szinten is, akkor is ugyanazt az ajándékot adja a végén, mintha world classon kezdted volna. (csak a meccs coin több)Offline draft győzelemért leggyagrabban premium jumbo pack + sima gold packot adott nekem, szóval ha úgy veszem 15ezer coinból kaptam egy 15+5ezres csomagot.
-
Meghivott
addikt
Kipróbáltam SIF Eriksent, hunter lappal. Nagyon jó. Nekem jobban tetszett, mint DeBruyne. Jól védekezik, zseniális passzok, így a sebessége is megfelelő, fizikum rendben. A 16os körüli szabadok pedig fél gólok vele. Marad.
-
vatafakk
aktív tag
válasz etaclan1984 #10381 üzenetére
De van nehézségi szint, még a legelején kell kiválasztani és az határozza meg az összes meccs erősségét.
(egyre nehezedik, profin nyomtam, de a döntő már nagyon nehéz lett - kb ott erős world class lehet már a gép és csak döntetleneztem - azóta félprofin indítom csak) -
MdewC
nagyúr
válasz balisz #10370 üzenetére
Az tuti, hogy ráférne egy javítás. Az is elég lenne, ha egy korábbi verzió vissza kerülne.
BigDeal: köszi!
Biztos lehet erősebbet is sima Laca is bőven király, de ki szeretném próbálni. Amúgy próbálgattam Messit beépíteni, de nagy áldozatokkal járna CM és RB poszton. Ezért Griezmannal és Bale-vel lehetne kimaxolni sztem. Ha vki szeretné...
77Guba: kereken 82, oldalt látod.
Rento: ez tényleg jó link, köszi. Megy majd az összefoglalóba!
[ Szerkesztve ]
-
bdave16
senior tag
Jól kezdődik megint a WL első meccs loose. A kapujától ki se jöttünk semmi esélyem nem volt ellene gólt szerezni. Tiziknél meg ledobott asztalra...
-
beatkeksz
tag
Sziasztok!
Most vettem észre hogy van Fifa 17 fórum. Ez szuper!
Akinek van kedve néha játszani vegyen fel: bOSScoko89
Platform: Xbox One
Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szímát, melyin serenrodbn vnanak a bteűk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslő és az ultosó bteűk a hölyeükn lneegyek. pwd by cOKyY
-
Meghivott
addikt
Röviden: nem szabad "túlbirtokolni" a labdát, a meccs elején törekedni kell arra, hogy 1 gólt 100%-os helyzetből, lehetőleg a 16oson belülről rúgjál. 2 gól (2-0) veszélyes, mert becsatlakozik a gép 12. játékosnak. 3 gól már talán megnyugtató. Két csatáros felállás jobb, mert ha az egyik kihagy 2-3 helyzetet és ezáltal teljesen elkeseredik (tehát nem profi sportoló típus), akkor ott a másik csatár. Vagy le kell cserélni (és azonnal el kell adni, hogy pörögjön a piac) a béna állatot, akár még az első félidőben. Tényleg óriási
Tegnapi meccseken ellenem Begovic butlandozott. Amikor pedig mattot adtam volna neki, akkor SIF Eriksen, IF Vardy és sima Aguero finoman kapufára helyezett Vagy be kellett futni az emberrel a kapuba, vagy oda kellett adni a labdát Rooneynak, aki dühből vágta be. Na jó, nem minden meccsen volt így, csak minden harmadikon kb. De így azért kicsit jobb, hogy az ember már majdnem biztosan tudja, hogy mi van a háttérben.
A legerősebb ellenfelek a 2/3 arany, 1/3 ezüst csapatok voltak. Az ezüst játékosok nyilván erős/gyors/technikás barna/fekete emberek voltak. Azok küzdős meccsek voltak. Lehet nem rossz ötlet egy ilyen csapat sem.[ Szerkesztve ]
-
bdave16
senior tag
válasz szupersanyi #10390 üzenetére
Jaja láttam szép kezdés . 3.meccsemen meglett az első win és ezzel a havi gold. Nem tudom,hogy folytassam-e ezt az egészet mert kész idegbaj.
-
bdave16
senior tag
Szerintetek melyik 2 bajnokságból lesz a következő ligás sbc? Nézegettem a bajnokságokat és olyan már a nagyokon kívül nem nagyon van amiben sok csapat van csak a Dél-Amerikaiak és a lengyel.
Új hozzászólás Aktív témák
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Dell notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LEGO klub
- PlayStation 5
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest