Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aguinaga
őstag
Rémy helyett Lukaku milyen választás lehet 4-3-3(4)-ben?
PSN: OldSlowhand74
-
MdewC
nagyúr
Emlékeztek a T3-ból a szőke terminátor pics@ra? Na SBC Fekir annak a tejét itta!
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
ali75
aktív tag
válasz Rypejakten #9294 üzenetére
Köszönet!!!!👍👍👍👍
-
zarakisan08
tag
válasz Aguinaga #9302 üzenetére
Nálam nem vált be.
Más...
Kihagytam online egy kis időt, látszott is a játékomon, sorban vereségek... 433(4)-ben játszottam, korábban jól ment ezzel, viszont a nagy bajom a csatárokkal volt. Bárkit raktam be egyszerűen alig volt a pályán, több instrukciót meg egyéni taktikát kipróbáltam, de a csatár mégis mindig kihasználatlan maradt. Remy hirtelen 0 lett 41212-ben pedig a legjobb csatárom volt. Jött Lukaku aki szintén nem váltotta meg a világot, most Sturridgeot tesztelgettem, de rosszabb volt mint Lukaku. Legjobban a fitnesz csapatomban lévő Benteke szerepelt, minden második meccsen átlagosan eredményes volt és mellette gólpasszokat is szép számban osztotta. Mondjuk tény, hogy évek óta 2 csatáros rendszerben játszottam, ezért kicsit nehéz is átállni, de az eredmények jöttek, a többiek hozták a meccsek nagy részét. Most, hogy kihagytam online majdnem két hetet semmi nem működött úgy ahogy korábban, szóval ismét váltás a mostanában nagyon népszerű 4321-re. Eredmény 1 x finomhangolás után 4 win több gólos különbségekkel. Ok nem lehet kijelenteni 5 meccs után, hogy szignifikáns javulás következett volna be, majd 20-30 meccs után talán, viszont a kezdet biztató. Végre értelmet nyertek a csatárok, és a többi támadó is szépen teljesít. Védekezésben nem érzek nagy különbséget a korábbi felálláshoz képest, viszont középen sokkal jobban eloszlanak a játékosok, szépen lehet passzolgatni, szinte mindig van üresben játékos.
Szélső támadók: get in b...
csatár: hamis 9 (jobban besegít támadásépítésbe, a szélső támadók terrorizálják eleget a védelmet, hasznosabbnak éreztem ezt az opciót, eddig tetszik)
szélső cm: stay back
középső cm: alapon mivel eleve kicsit visszavontabb a pozíció nem akartam hátrahívni, de ez még változhat
Szélső védők: stay back (kipróbáltam első meccsen, hogy alapon hagyom, de ha az ellenfél kontrákzik kevés ember maradt hátul, meg tudtak lógni az ellenfél szélsői)Egyéni taktikát most nem írok, fejből nem vágom pontosan, de ha valakit érdekel megosztom szívesen.
Amúgy IF Defoe nagyon állat, 4 meccsen 6 gól és 3 gólpassz, ami igazából 2 meccs 433(4) ben 0 teljesítmény, az előbbi statot 2 meccs alatt produkálta az új felállásban, így a másik csapatomba átkerült Sturridge is érezhetően javult, gólokkal bizonyított végre. Ebben a felállásban Sigurdsson lövőpotenciálja kicsit kihasználatlan, mondjuk nem is szeretek annyira távolról puffogtatni, de a passzai viszont továbbra is ott vannak.
[ Szerkesztve ]
-
Aguinaga
őstag
válasz zarakisan08 #9307 üzenetére
Köszi!
Engem érdekelne a taktika, mert a hétvégi kupa katasztrofális volt, nálam 4-3-3(4)-ben szintén 0 volt Remy, talán 4 gólt szereztem vele (jó, mondjuk vegyesen használok két csapatot, egyik Serie A, a másik a hibrid).
Én valami pakkból nyitottam IF Defoe-t, nekem meg ő nem vált be, el is adtam végül.
PSN: OldSlowhand74
-
MdewC
nagyúr
válasz Aguinaga #9304 üzenetére
Sőt, nem csak a tejét itta, hanem nagyon nagyon keményen tartotta...
Zsinórban 4 meccset döntött most el WL-ben, csereként beállva. Ebből egy mester hármas a 105, 119 és 120. percben.
Ezzel az új patchel úgy érzem, hogy teljes egészében nerfelték a sima L2 labda fedezést és az L2 + R2 kombinációt is...
Tuti, hogy belekavartak.
[ Szerkesztve ]
-
veterángeri
tag
-
ferni
őstag
válasz veterángeri #9311 üzenetére
Eltakarodnak az anyjukba baszki.
86os rating meg 3 IF egy szaros Rashfordért bakker...
Nagyon imádom a pali sima lapját, de ez nonszensz kb. -
gabigyerek
senior tag
Mostanában szarakszik a controllerem, nem kicsit.
Hétvégén mondom nekimegyek egy draftnak, minden jó volt. Aztán eljött a döntő.
Az első 40. percben 2:0-ra mentem, ne mondom ez kb behúzva. Azt ekkor a controllerem meghülyült...kikapcsolni sem tudtam a játékosaim akire váltott a gép magától elkezdtek előrefelé sprintelni és semmire nem reagált 5 perc alatt csávó kiegyenlített. A szünet ideje alatt szét szedtem gyorsan és újraindítottam. Aztán hosszabításban ismét elkezdett szarakodni, ahol megint kaptam emiatt egy gólt. Aztán megint megjavult a controllerem Ekkor a 119ik percben az ellenfél tizenhatosánál elveszem ibrahimoviccsal a labdát és a 11 es pontnál már nyomom 1-1 helyzetben a kapura lövés gombot, erre LEFÚJJÁK A MECCSET . Így kaptam ki.
És hogy tetőzzem kb semmit nem érő pakkokat kaptam így amiben a legjobb játékos is egy rashford volt
PS4
-
sz_abika
addikt
88as team rating Modricnak. Ok. Még a 3 évem alatt olyan csapattal se találkoztam seasonbe, aminek ekkora ratingje van
PSN: xszabikax
-
Meghivott
addikt
Valóban, az SBCk teljesen kinyírják PC-én az áresés esélyét. Az olasz SBC óta még nem álltak vissza az árak.
-
gabigyerek
senior tag
Szerintetek a MANU-s Bailly ratingje nőni fog? Sérült volt, és még most sem volt kezdő, ezért kérdés, hogy a winter upgrade el nő e az értéke. Az már kb biztos, hogy IF lapot nem kap már...bár PL-ben karácsonykor is megy a szezon.
Van belőle két OTW lapom és nem tudom, hogy most szabaduljak e tőle vagy sem.
Köszi
PS4
-
szupersanyi
aktív tag
Hol éri meg FIFA pontot venni? És karácsonykor lesz rá akció Originen?
-
dtrms
aktív tag
válasz gabigyerek #9322 üzenetére
Megint le van sérülve sajnos. És jövő félévben az afrikai nemzetek kupáján fog játszani, nem a bajnokságban.
Szóval ha fel is épül akkor egy is jó darabig távol lesz a PL-től.... -
MdewC
nagyúr
válasz szupersanyi #9323 üzenetére
Ezt privátvan kérlek, vagy ne itt.
Csak legális vásárlás jöhet szóba, akció erre pedig soha nincs.
-
dtrms
aktív tag
válasz gabigyerek #9325 üzenetére
Azt nem tudom egyébként, hogy az afrikai nemzetek kupája bele fog e számítani itt a fifánál a dolgokba....vagy hogy esetleg az eddigi teljesítményére kap e upgradet.
Amíg ép volt, addig a PL talán legjobban teljesítő védője volt és szinte hibátlanul játszott. De már jó ideje Jones és Rojo a két kezdő mert Smalling is kidőlt (ő most felépült).
Én nem bánnám ha egy 84-re felhúznák a winterrel egyik legjobb a játékban is szerintemSzerk.: illetve Rojo és Jones kap e upgradet télen !?
[ Szerkesztve ]
-
gabigyerek
senior tag
-
dtrms
aktív tag
válasz gabigyerek #9328 üzenetére
1. Bailly már most kaphatott volna akármikor IF-et szerintem de amúgy majd ha visszatér, vagy az afrika kupán Aurierrel ketten jók lesznek...hátha
2. De Gea meg a szenzációs, fenomén miatt nem kapott még (Fellaini). Ahányszor ilyen iszonyatos védései voltak beállt Fellaini és összehozott egy 11-est, illetve az éve elején meg Blind gondolta, hogy egy jó pár támadást átenged csak úgy....
Én De Gea helyében a második ilyen Fellás 11-es után fogtam volna és odaba**tam volna hozzá a kesztyűmet hogy védje ő, én meg cserét kérek....
Mert ha csak egyszer történt volna ilyen azt mondom jó, ez van...és a leggusztustalanabb dolog, hogy még a keretben van és néha be is áll. Depay, Schneiderlin meg Schweinsteiger meg a keretbe se fér be !?!?!?!?!Pedig egy If Schneiderlin tetszene nagyon bevált nálam fifában
[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
Mertens kapott már IFet, most ugye GSt is, de vajon a mesternégyesért megint kap valamit? Már egész jól megmozdultak az árak rá (PSen)
PSN: xszabikax
-
Meghivott
addikt
4222-t próbálta már valaki?
Kvalifikációt most azzal tervezném... -
sz_abika
addikt
válasz Meghivott #9331 üzenetére
Én erre váltottam, azóta a durva nyeretlenségi streaknek vége lett, most 2 divvel vagyok feljebb, mindkettőt bajnoki címmel ünnepeltem. CDM poziba nekem bevált egy André Gomes CDM / Banega CAM páros.
Egyiket hátrarendelni másik meg menjen be előre, hogy a kifejelt beadásokra rárepüljön, mert különben nem lesz második hulllámod. Igazából egy torz 4-1-2-1-2t játszom vele, de még eddig mindig ez a legkézenfekvőbb nekem.PSN: xszabikax
-
Meghivott
addikt
Valamit muszáj váltanom, mert a 41212(2) egyszerűen elfogyott a WL közepén, majd kiestem vele a 3. osztályból. Amúgy a 3. osztályt valamiért nagyon nehéznek találom, főleg azután, hogy a 4.et mindig megnyertem eddig.
CDM: Kante és Can,
CAM: Coutinho és bemutatkozik De Bruyne.[ Szerkesztve ]
-
Meghivott
addikt
válasz szupersanyi #9334 üzenetére
Egy hivatalos forrás van.
-
SzakalyAti
tag
Van ez a button delay.. Két helyen szoktam játszani, ahol papíron gyengébb net van (10 mb Telekom) tökéletesen megy a játék online, másik helyen ahol sokkal jobb, nagyon érződik ez a késés, annyira zavaróan, hogy így nem lehet játszani. Ezek szerint a net miatt? Pedig 22-es ping, 30 Mb le és feltöltés. Valaki esetleg?
-
F1rstK1nq
aktív tag
válasz SzakalyAti #9336 üzenetére
Ez egy "beépített" delay, több, mint valószínű, hogy frostbite bug.
Amit te érezhetsz az a ping és az előbb említett input delay keveredése. Weekend League-nél ez rendszeres, mert sz@rok a szerverek.[ Szerkesztve ]
Adrenaline is natures way of telling you 'don't fuck up.'
-
dtrms
aktív tag
Nagyon tönkrement a kontrollerem....most már magától benyomódnak gombok is:/
Lehet még is váltok Xboxosra mert sok ismerősöm szerint jobb.
Ha ma megrendelem szerintetek még kihozzák karácsony előtt?
Vagy tudtok olyan helyet ahol nagyon gyorsak ?[ Szerkesztve ]
-
Meghivott
addikt
Véleményezésre:
SerieA-BPL -
F1rstK1nq
aktív tag
válasz gab.gergely #9340 üzenetére
Lehet próbálgatni, de felesleges, mert ez egy tény, hogy input delay van a játékban. PS4-en játszom, de összes platformon ott van.
Adrenaline is natures way of telling you 'don't fuck up.'
-
gabigyerek
senior tag
Na úgy alakult, hogy összejött 600K.
Szerintetek lesz egyáltalán árzuhanás a közeljövőben? Vagy max a winter upgrade miatt? Csak, hogy meddig érdemes várni egy csapat összetételével
PS4
-
trapedli
csendes tag
Nektek is "lost connection" van folyamatosan? 3. meccsem zsinórban, hogy a 2. félidő közepén ledob és persze Én vesztek....
-
MdewC
nagyúr
válasz szupersanyi #9334 üzenetére
Meghivott: pontosan, 1 van.
-
LedyGyuszi
addikt
visszaálltam én is 4411-re + bemutatkozott SIF Brozo is...hoztam 3 videót is mellé:
Brozovic+Peres
Brozovic
Kombijáték[ Szerkesztve ]
XONE: LedyGyusziHU
-
HdRew
őstag
Griezmann helyett keresek bal lábas, gyors, jó befejezéssel rendelkező játékost.
Keret: 350K.
(Liga mindegy, nemzetiség mindegy, csereként lépne pályára.)Idáig SIF Salah áll nyerésre nálam, vélemények róla esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Dell notebook topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy ruhás topik
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest