Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HdRew
őstag
válasz LendvaiFeri1 #10561 üzenetére
Én is 2-0-ra mentem, majd alapvonalról beadás élesen, Butland fel és hátraöklözte, Casemirohoz, aki köszönte szépen és befejelte.. Majd egy másik akciónál védett Butland és odapaskolta az ellenfél elé.. 2-0-ról 4-2-re kaptam ki, mondani se kell, 2-2-nél én már rage-et nyomtam.
Jelenleg 4-5-tel állok, de állítom, hogy nem vagyok ennyire szar játékos. Az én összes gólom a WL-ben normális, kidolgozott gól, ellenem meg a gólok 60%-a nevetséges. Múltkor számoltam, 3x szereltem le a gyereket, 3x pattant vissza elé, gól. Ez vicc. Aztán elölről futottam visszafelé a csatárral, leszereltem, de szemből jött Koscielny és összefutottak, a labda meg az ellenfél elé pattant, gól persze. Na erre miket mondtok?
Már fel sem idegesítem magam rajta, mert tényleg nem az nyer, aki a jobb. Nem azért írom, mert olyan überfasza lennék, csak egyszerűen nem bírom az igazságtalanságot.
-
kandi88
tag
Sziasztok!
Sikerült valakinek működésre bírni a Fifa 17-et egy ATI HD 6870-es vidkarival?
Igazából csak ezzel az egy játékkal játszom, és nem nagyon szeretnék ez miatt új videokarit venni...
Nyomorult driver támogatás miatt szívok mert már nem adnak ki újat ehhez a szériához
Nincs valami trükk vagy egyéb dolog amivel működne? -
sagem
addikt
válasz kandi88 #10603 üzenetére
Amennyire én láttam erre sajnos jó megoldást nem nagyon fogsz találni Valamelyik régi driverrel elindul ugyan a játék (nem tudom pontosan melyik verzióval, rá kell keresni, talán a 14.12-öt írták) de rettenetesen szaggat akkor is ha low-ra van téve, illetve nem megy a journey és még pár része.
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
LendvaiFeri1
addikt
IF Giroud?!
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
szupersanyi
aktív tag
válasz LendvaiFeri1 #10606 üzenetére
Ezért a gólért TOTY Giroud a minimum. Megtetszett neki Miki gólja és továbbfejlesztette.
-
bdave16
senior tag
válasz szupersanyi #10607 üzenetére
Ezmi volt már jézusom. Így január 1.én az év gólja meg is lenne?
-
zsolti72837
addikt
Ebben a csapatban Huddlestone-val kell 10 meccset játsszak?
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
etaclan1984
őstag
válasz LendvaiFeri1 #10606 üzenetére
Remélem ! Iszonyat gyenge a sima lapja a valódi tudásához képest szerintem.
-
bdave16
senior tag
Nos végeztem. Utolsó 5 meccsre 8 winnel érkeztem a cél a gold 3 volt. Első két meccs elég sima volt 2-0,4-0. Ezután következett egy 2-1es győzelem. Én szereztem vezetést majd a gyerek a félidő végén egyenlített,de a hajrában jött LacaSWEET és így a win is. Következő meccsemen hátrányból fordítottam és nyertem hosszabításban 2-1re . Jött a mindent és egyszerre semmit eldöntő meccs. A gold 2-es csapat. 13.perc 2-0ra megyek. Ezt követően nem voltak nagyon helyzetek majd a félidő végén az ellenfelem kapott egy kamu és egy jogos tizit mind 2-őt belőtte és még a félidő végén 3-2re vezetet . 3-3,3-5,4-5 ez lett a vége. Egy kipattanós Mirallas fejes után Walker bevette a labdát a kapuba hiába tunkoltam,hogy rúgjam vagy ollózza el a picsába. 12 win és egy utolsó 5/5 szállt így el az 5 közül a leggyengébb ellenfelem ellen. Szokásos fifa.
Havi végeredményem. Tiétek,hogy sikerült ?[ Szerkesztve ]
-
szupersanyi
aktív tag
-
bdave16
senior tag
válasz LendvaiFeri1 #10612 üzenetére
Az szép ahhoz képest,hogy kimaradt 1 hétvége
-
Marchocius
tag
Azt mondja meg nekem valaki,hogy szakadozik a meccs mint az allat ( multkor kajak egy kavet lefoztem mire a kapus labat mar elhagyo labda foldet ert ) de az csak nalam van? Az ellenfelnel nem? Vagy ennyire verprofi itt mar mindenki,hogy akar fejben is sakkozhatna? Es ne idegesitsem fel magam , mire a hatvedem egyaltalan ragondol,hogy el kene venni a labdat addigra 3 brazil kort csinalnak korulotte oda vissza bekotenyezik es persze berugja. Azt tudom,hogy az en netem nem szar de ha a masik oldale szar akkor neki nem akad? Vagy ilyenkor inkabb mar a meccs elejen lepjek ki es nem idegesitem fel magam?
-
BenXL
tag
válasz Marchocius #10616 üzenetére
Ma játszottam egy meccset ahol nálam is úgy laggolt hogy a meccs 45 perc volt, mert nem dobott ki a gép, és nem lépett ki egyikőnk se De látszott hogy nála is laggol, mert az egész meccs az volt hogy oda-vissza ívelgettük, de nagyon durván szaggatott.
-
BigDeal
tag
Ezeket én sem igazán értem. Van hogy nalam egy ball roll vagy body feint kivitelezese gondot okoz a kapcsolat miatt de az ellen meg ezeket plusz a bonyolultabb cseleket simán egymás után többször is megcsinálja.
Akkor teszem fel a kérdést: nem ugyan azt látjuk és érezzük?BenXL:
Én az ilyen meccset egyből kinyomom a csába mert nem vagyok hajlandó még ezen is idegeskedni a játék más számos gyengesegén.
-
77Guba
aktív tag
[link]
Milyen chem lapot érdemes rátenni?
4-3-3(2)-be,mellette Modric(gladiator),mögöttük CDM-be Marchisio(sentinel). -
77Guba
aktív tag
Köszi fiúk!Az a kérdés,hogy van egy jó védekező cdm Marchisio(sentinel)előtte Modric(gladiator),aki jól szerel,de gyenge,és hogy akkor a mai játékban mennyire lényeges minden középpályásnak jól védekezni?Vagy ez csak a pazarlása a támadó értékeknek?2. divízióban vagyok,és fogalmam sincs,hogy megengedhető-e majd magasabb szinten,hogy valaki középen ne védekezzen jól?
-
bdave16
senior tag
Srácok redditen valaki kitalálta,hogy kéne egy olyan IF aki egy ilyen Goal of The Week kártyával rendelkezik . Nekem nagyon tetszik az ötlet . Itt a link
-
LendvaiFeri1
addikt
-
bdave16
senior tag
válasz LendvaiFeri1 #10629 üzenetére
Ez igaz,mondjuk mindenki a gólokra emlékszik . Amúgy a másik dolog,ami nekem jutott eszembe a gólos dologról,hogy minden évben ugye odaadják az év góljának a Puskás díjat . Nos szerintem lesz erről egy sbc,hogy a puskás díj győzetésnek egy felturbózott kártyáját megkaphatod.
-
chop
őstag
Rengeteg anomalia van az Ultimate Team modban es en mindezt ket dologra tudom visszavezetni:
kisebb reszben a kulonbozo userek kapcsolatanak valaszideje befolyasolja, de 2016/17-ben ennek mar tenyleg csak marginalis jelentosege kellene legyen. Az egyoldalu lag pedig szamomra egy ertelmezhetetlen fogalom, de borzaszto bosszanto jelenseg.Ennel van egy sokkal komolyabb problema, megpedig az EA a penzert vasarolhato Fifa pontok miatt uzletileg erosen erdekelt abban, hogy ne engedjen a "csucsra" jutni. Mert abban azert egyeterthetunk, hogy amikor nyersz egy DIV1-et, akkor ott nagyjabol megszunik a kihivas a jatekban. A Fifa-sorozat profitjat manapsag mar egyre inkabb a mikrotranzakciok jelentik, az a tizenvalahanyezer forint, amit magaert a jatekert fizetsz, jellemzoen csepp a tengerben a Fifa pontok altal befolyt bevetelekhez kepest.
Szoval a lenyeg az, hogy muszaj belenyulniuk valamilyen szinten a jatekmenetbe, mert maskulonben hipp-hopp ki lehetne maxolni a jatekmodban levo lehetoseget, igy viszont ujra es ujra jatszani - es remenyeik szerint - vasarolni is fogsz. Es ezzel egyebkent meg semmi gond nem is lenne, HA!
Es ez itt egy tenyleg nagy HA, ugyanis mindezt meg lehetne ugy is oldani, hogy a jatekos eszre se vegye, hogy manipulaljak a meccseit. De nem ez tortenik. Kisertetiesen ismetlodo forgatokonyvek seasons-ben (2-3 gyozelem, massziv veszto szeria, majd pedig epp hogy megvan a bentmaradas), butava valo jatekosok, ami vedekezesben a nagyobb AI-jelenlet miatt jobban latszik, de tamadasban is visszakoszon szimplan azzal, hogy egyszeruen nem jonnek segiteni, nem indulnak be, stb., kapukat befalazo kapusok, stb, stb.
Es egyebkent mindezt meg ra is lehetne fogni arra, hogy rinyalsz, mert bena vagy, de a vicc az, hogy az is tokeletesen latszik, amikor TEGED TOL A GEP!!! Akar 5-6 meccsen keresztul. A kerdes csupan az, hogy mi lenne, ha engem sem es az ellenfelet sem tolna a gep?.. Egy franko jatek, de az EA-nek ez penzugyileg ugy tunik, hogy nem eri meg.
Arrol is meg vagyok gyozodve, hogy pakknyitasnal nagyon sokat szamit, hogy Fifa pontbol vagy pedig coinbol(SBC-bol) veszed, amiert kvazi a Fifa okoszisztemajaban megdolgoztal. Utobbiakbol sokkal nagyobb esellyel lehet normalis lapokat nyitni, mint Fifa pontokbol, ami igazabol csak arra jo, hogy a jatek elejen az elso normalis csapat osszehozasat gyorsitja fel.
tldr: uzleti okok miatt nem fair a FUT jatekmenete.
-
MdewC
nagyúr
válasz LendvaiFeri1 #10634 üzenetére
Ez hülyeség. Mi köze ezeknek a defhez?
Mondjuk ha nem tőmondatokban beszélnénk (jan. 1. nem könnyű) akkor mindenki értené, hogy mire akar kilyukadni a másik.
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
balisz
senior tag
Szerintem ez már kicsit túlzás. Én idén is többször nyertem DIV1-et, és vagy 20 szezon alatt egyszer semmi estem ki. Ezen kívül a profik közül valaki szinte mindig megcsinálja a 40/40-et a WL-ben. Ez aligha lenne lehetséges az általad körülmények között. A meccsek túlnyomó része bizony egyéni hibán megy el, csak ugye mindig egyszerűbb külső indokra fogni a vereséget, de a fejlődéshez bizony sok időt be kell fektetni és tanulni kell a hibákból.
Szerintem amiatt érződik unfair-nek a játék, mert sok a hülyén ide-oda pattanó labda, ütközés, a kapusról is ezerféleképpen pattanhat a labda, és ezen kívül még ott vannak az idegesítő sérülések. Ezek tényleg a játékoson kívül álló körülmények, és ha nem a te javadra történik valami, akkor tényleg nagyon rossz szájízt hagy maga után. De ha tényleg hiszel abban, hogy az EA olyan algoritmust dolgozott ki ami folyamatosan intelligensen befolyásolja a meccs menetét, amikor még a legegyszerűbb bugokat sem tudják hetekig-hónapokig orvosolni? A pakkokat így is-úgy is venni fogják, nem kell ahhoz csoda algoritmus.
Az a baj ezzel a hozzáállással, hogy így semmi értelme játszani. Vagy abba kell hagyni a játékot ha semmi öröme nincs benne az embernek, vagy normálisan hozzá kell állni és megpróbálni jobbá válni.
[ Szerkesztve ]
-
bdave16
senior tag
válasz balisz #10637 üzenetére
Az első résznek a végéről beszélnék(mintha valami sorozatról lenne szó ) Ugye ma az utolsó meccsen buktam a Gold 2-őt 2-0ás vezetésről. Elsőnek teljesen a játékot hibáztattam,majd mostanra úgy gondolom,hogy én rontottam el és nem szabadott volna leadni a vezetést és még egy tizit is összehozni az ellenfélnek,amivel visszajött a meccsbe. Fejben dől el majdnem minden és ha megy a játék magas szinten akkor stabilan tudsz nyerni. Amúgy Huge Gorilla 39-1et ért el és az egy veresége is amiatt lett,hogy kidobta a szerver .
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz balisz #10637 üzenetére
Azért csinálják meg, mert profik. Aki 40/40-et csinál, az biztos, hogy esl rendezvényre jár. Egy mezei játékosnak lehetetlen ezt kivitelezni. Arról nem is beszélve, hogy milyen csapattal tolják.
Egyéni hiba? Amikor Kanté lefejeli Adurizt, majd ebből megy ziccerbe a gyerek? Nem hiszem, hogy egyéni hiba lenne. Nem kis indokok vannak, hanem óriásiak.
Azt ne mondja már senki, hogy nyerek három a meccset, a negyedikre meg elfelejtek játszani, aztán kapok 5 bohóc gólt. Matic 90 staminával a seggén veszi a levegőt, Costa kihagy 15 ziccert, bezzeg a 74-es ezüst nigériai gyerek 25-ről, álló helyzetből beveri a pipába Oblaknak.
Egyértelműen látszik, hogy néha le vannak butítva a játékosok, míg a másik oldalon életük meccsét játsszák. Igen, van olyan is, amikor engem tol a gép, sőt. Ilyenkor meg elvárja az ember, hogy adja vissza azokat a fostalicska gólokat, amikkel az előző meccsen cumizta a rudit.
-
balisz
senior tag
válasz bdave16 #10638 üzenetére
"Fejben dől el majdnem minden"
Pontosan. Nem lehet úgy eredményesen játszani, hogy úgy állsz neki a meccseknek, hogy már előre gyártod a magyarázatokra arról, hogy hogyan csalta el a meccset a gép. Minden évben nagyon sok olyan meccset nyerek, amit 2 vagy 3 gólról hozok vissza. Lehet, hogy mindig a gép tol, de szerintem sokkal inkább az a helyzet, hogy sokan ideges lesznek ha jön fel az ellenfél és elkezdenek rosszabbul játszani, nem tudnak koncentráltak maradni. Arról nem is beszélve, hogy a játékosok nagy része kilép gyors 2-3 gólos vezetésnél. Ilyen hozzáállással senki nem gondolhatja komolyan, hogy eredményes lehet.
A szerverek egyértelműen szarok, ebből a szempontból védhetetlen a játék. Nekem ment el úgy Elite3-am, hogy 2-szer dobott ki a szerver egyszer meg értesítés dobott ablakos módba... Engem ezek idegesítenek végtelenül fel, főleg, hogy elméletileg a WL kiemelt bánásmódot kéne hogy kapjon szerver részről. Bezzeg seasons még nem dobott ki egyszer sem.
(#10639) LendvaiFeri1:
"Azért csinálják meg, mert profik. Aki 40/40-et csinál, az biztos, hogy esl rendezvényre jár."
És? Pont ez a lényeg. Az sem a valódi foci hibája ha te kimész a grundra és nem vagy rögtön C. Ronaldo vagy Messi, pont azért ők a legjobbak, mert annyi időt töltenek edzéssel és a játékuk tökéletesítésével. Tudom, hogy a legtöbb embernek nincs arra ideje, hogy nagyon sokat játsszon, de ez nem a játék hibája.
-
bdave16
senior tag
válasz balisz #10640 üzenetére
Leszögezném,hogy szerintem is vannak hülyeségei a játéknak,mint Feri is említette,de 2-0ás vezetésekről nem szabad kikapni .
A szerverek kiemeltek igen,de sikeresen elrontották őket. Szerintem nem úgy számoltak,hogy ekkora függés lesz a WL-ben mint ami van és a szerver nem bírja ezt a terhelést. Játszottam ma 2 óra fele 4 meccset. EGYIKEN SEM VOLT INPUT LAGG viccen kívül tényleg nem éreztem azt,hogy később passzolnak a játékosaim és egyszerűen élveztem a meccseket . Ezt nem csak én,hanem haverom is tanusítja,hogy nem volt input lagg. A dolog érdekessége,hogy így játszható játékkal 4/4 győzelem jött össze,milyen érdekes ez is.
[ Szerkesztve ]
-
LendvaiFeri1
addikt
Ha megvan a heti gold 1, akkor bekerülök a következő 7végi fosra?
-
bdave16
senior tag
válasz LendvaiFeri1 #10642 üzenetére
Nem,elite 3 kell pc-n minimum.
-
Lori82
senior tag
Sziasztok,SBC ötletek a hétvégére?
-
Marchocius
tag
-
chop
őstag
válasz bdave16 #10641 üzenetére
" 2-0ás vezetésekről nem szabad kikapni "
Igen, ezt igy meg lehet tervezni, de ha beallsz troger modon idot csalni, akkor egy utolso rohadek vagy, ami nem akarsz lenni, ha viszont normalisan jatszol, de kontrazva, akkor tuti biztos, hogy az ellenfel all out attackon elobb-utobb bepakol ket golt. 10-bol 9-szer kiegyenlitenek, bmeg. Elkezdi tolni a pressure-t, letamad a sajat terfeleden es kb akkor jarsz a legjobban, ha addig cipeled a labdat, ameddig csak tudod, mert igy elpasszolni sem tudod a labdat es legalabb telik az ido. Ha pedig szepitenek, akkor nagy baj van, mert verszemet kapnak, ami itt + 20% a statokban.
[ Szerkesztve ]
-
etaclan1984
őstag
válasz Lori82 #10644 üzenetére
Igazi rangadó nem lesz a héten, meg kérdés hogy szerdán jön-e
Ami talán esélyes a Tottenham-Chelsea(bár ha jól emlékszek decemberbe már voltak és az szerdán lesz).
Real-Sevilla(szintén szerdán)
Amik nálam igazán esélyesek a szombati FA-kupák PL, EFL, League One, Two csapatokkal. -
Meghivott
addikt
IF Reid milyen? Koscielny, Smalling szintet eléri?
-
Sanyicucu
aktív tag
Tudnátok segíteni? [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 5G
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs